פעם ראשונה בניו יורק...
-
שלום חברים,
אנו זוג שנבקר בניו יורק בפעם הראשונה בשבוע בין 21 ל-28 בספטמבר.
מגיעים לניו יורק ברביעי ב14.00 ועוזבים ברביעי לאחר מכן ב-19.00.
אני מחפשת בתי מלון באזור הטיימס סקוור והמחירים בשבוע הזה גבוהים פי 2 ויותר מיולי-אוגוסט. לא ברור לי למה, אבל נראה לי שמשמעותי לישון דווקא באזור הזה בגלל הזמן הקצוב שיש ברשותנו לעיר ובייחוד שזו פעם ראשונה. למומחים שפורום - מה דעתכם על לינה באפר ווסט סייד (מרוחק יותר מהטיימס סקוור וקצת יותר זול)? התניידות למרכז העיר והאטרקציות ביום ובלילה?
לגבי תכנון הטיול אני נעזרת בהמלצות הרבות שיש בפורום. עדיין לא גיבשתי מסלול..
תודה לעונים
-
פעם ראשונה בניו יורק...אנחנו תמיד מתגוררים בUPPER W. SIDE ממילא ההתנידות היא בתחבורה ציבורית, חפשו מלון שבקרבת הרכבת התחתית, ובעיקר קוי אוטובוס בהם אנחנו מרבים להתנייד נעים יותר מעל פני האדמה..
-
פעם ראשונה בניו יורק...השבוע הזה יקר במיוחד כי זו הוועידה השנתי של האום ולכן ניו יורק מלאה אנשים - דיפלומטים, פמליות, עיתונאים וכו', מה שמושך למעלה את כל מחירי המלונות
-
פעם ראשונה בניו יורק...אני גם בתאריכים האלו בני יורק ולקחתי מלון באפר ווסט סייד
שנה שעברתי הייתי בסוף יוני בניו יורק וגם לקחתי מלון שם ובגדול מאוד נוח
מרחק של 3 4 תחנות מהטיימס סקוור בסאבווי והרבה יותר זול
-
פעם ראשונה בניו יורק...אנחנו לקחנו דרך hotwire את המלון Room mate grace. עלה 140 דולר ללילה והוא היה אחלה מלון שממש צמוד לטיימס סקוור. זאת לא בעיה למצוא אותו דרך hotwire ע"י חיפוש של מלונות עם בריכה, כי לפי טריפ אדוויזור יש רק 2 מלונות באזור של טיימס סקוור עם בריכה מקורה, שניהם טובים כך שאי אפשר ליפול.
-
פעם ראשונה בניו יורק...הי איילה
תודה רבה. מלון מומלץ?
-
פעם ראשונה בניו יורק...הי דודו
אשמח להמלצה על מלון.
תודה
-
פעם ראשונה בניו יורק...ואוו.. תודה על העדכון..
האם זה אומר שיהיו כבישים סגורים/ אזורים סגורים שכדאי להימנע מהם בימים האלו?
-
פעם ראשונה בניו יורק...ממליץ בחום על 2 מלונות באזור, לא זולים אבל מעולים: Crown plaza times square וגם marriot marquis times square.
-
פעם ראשונה בניו יורק...מלון לוצרן ומלון מילבורן, על שניהם תמצא המלצות שלי בטיפים.
לא אחראית למחירים בעונה בה תישהו אבל שניהם במיקום אידיאלי ושכונה יפה ונעימה מאד.
מלון מילבורן כולל א.ב. ויש בחדר מיטבחון.
-
פעם ראשונה בניו יורק...http://www.lametayel.co.il/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9F+%D7%9C%D 7%95%D7%A6%D7%A8%D7%9F++%D7%A0%D7%A2%D7%99%D7%9D+%D7%95%D7%9 E%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%97
באשר לכבישים זה קרה לנו כאשר נפגשנו בשיירה של אובמה.. סיכוי קלוש.
-
פעם ראשונה בניו יורק...נראה שכישורי המחשב שלי כושלים סליחה. אבל חפשי בטיפים
אילה
-
פעם ראשונה בניו יורק...אמא שלי ואני היינו בדצמבר במלון Novotel Time Square,
מלון מרכזי מאוד, בטיים סקוור, קרוב גם לסנטרל פארק, מאוד אהבנו את המלון, מודרני, חדרים נקיים ונוחים.
סגרנו אותו גם לספטמבר הקרוב דרך בוקינג, עם אפשרות לביטול חינם, ומאז כבר ביטלנו וסגרנו שוב כי המחירים ירדו בכמעט 1000 שקל מאז ההזמנה הראשונה, שווה לך לבדוק אותו.
-
פעם ראשונה בניו יורק...אנחנו מגיעים ב- 28.9 וגם נתקלנו במחירים הגבוהים. הזמנו בסוף במלון
the hotel @ times squere שנמצא ממש ליד הטיימס סקוור שנשמע מלון טוב והיה קצת יותר זול מאחרים. בערך חודשיים אחרי שהזמנתי בדקתי שוב והתברר שהמחיר ירד בערך ב- 300 $, אז ביטלתי והזמנתי שוב....
הזמנתי ישירות מהמלון.