ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הרוקיס הקנדיים

פורום צפון אמריקה
    7
    14
    2441
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sara3125
      sara3125 נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום המדהים הזה שהתמכרתי אליו

שאלה לגבי הזמן הכדאי יותר להגיע לרוקיס הקנדיים - בשלהי העונה הבוערת, אמצע יוני או אמצע ספטמבר ? (לביקור של 8 ימים )

השאלה נובעת גם מבחינת עלויות גבוהות בעונה הבוערת וגם מבחינת עומס התיירים.

קראתי הרבה בלוגים, רובם טיילו בעונת התיירות החמה, ישנם סיפורים גם על שלהי העונה ושניהם נראים מדליקים, מטיילי יוני סיפרו על קור ושלג ונראה מדהים מארצנו החמה ואילו בספטמבר אפשר להנות משלכת שגם לה יש לי פינה חמה מאוד בלב וקשה לי להחליט. ולכן אשמח לשמוע לכל תגובה ונסיון שלכם.

שאלה נוספת זה בנושא הזמנת כרטיסים, הלוגיסטיקה של זה .. אני מתכננת טיסת המשך ללוס אנג'לס ומשם חזרה ארצה.

האם רצוי לעשות זאת במשרד נסיעות ? או כדאי ללמוד את הנושא לבד ולהזמין באינטרנט , האם יהיה לי חסכון משמעותי בתקציב ?

נראה לי קצת  מלחיץ, עשיתי קצת שיעורי בית ונכנסתי להזמנות כרטיסים באינטרנט אמנם לתאריכים בספטמבר השנה כי יוני 2017 עדיין לא נפתח וקיבלתי הצעות החל מסביבות 980 $ לאדם לכרטיס  מת"א-קלגרי-לוס אנג'לס-ת"א

נכון שכרטיס הכי זול הוא עם 2 עצירות ביניים לקלגרי, ו-עצירת ביניים מ-לוס אנג'לס לארץ אבל נראה לי ממש זול ולכן אני קצת בבלבול

אשמח לעזרה

שרה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

הרוקיס הקנדיים

קור ושלג נשמעים אולי מדהימים (באמת???) אבל אם את טסה כל כך רחוק ואז צריכה לדלג על ביקור בחלק ניכר מהמקומות היפים כי גשום ללא הרף, כי קר, כי הכביש סגור...איכשהו זה נשמע פחות קסום. בגדול, רוב המבקרים בוחרים לעשות זאת בקיץ למרות העומס והמחירים כי פשוט זו העונה בה יש יותר סיכויים לנצל וליהנות ממה שיש לאזור המקסים הזה להציע.

• dhz
          dhz נערך לאחרונה על ידי

הרוקיס הקנדיים

לגבי זמן הביקור, מצטרף לתשובה הקודמת.  נסיעה בספטמבר וביוני יכולה להיות מהנה מאד, אבל הסיכון למזג אויר פחות מוצלח גדול יותר (לא שלא יכול לרדת שם שלג גם באוגוסט, אבל ביוני או בספטמבר הסיכוי רב יותר).  שילמתם הרבה כדי להגיע לשם וכדי ללון שם, עדיף להגדיל קצת את ההשקעה ולנצל את הזמן במלואו.

לגבי הזמנות הטיסות, אני עדין נוהג להזמין מסוכן הנסיעות ה"קבוע" שלי, למרות שאני מודע לכך שיכולתי לחסוך כסף בהזמנה ישירה, ולו רק כדי שיהיה לי מישהו שאוכל לדבר איתו בעת הצורך.  אם השיקול היחיד הוא חיסכון בכסף, אז הזמנה ישירה תחסוך כסף לעומת סוכן נסיעות ברוב המקרים.

לגבי בחירת הכרטיס המתאים, הרי שיש כאן מספר שיקולים:

1. השיקול הכספי.  יש לשים לב שתמיד טיסות דרך אירופה לארה"ב שיוצאות מישראל אחה"צ יהיו הזולות ביותר.  מצד שני, יש לקחת בחשבון שאת הלילה יש לבלות באירופה על חשבון הנוסע, מה שמעלה את מחיר הטיסה בפועל (אלא אם מתכלבים בשדה התעופה כל הלילה).
          2. לוח הזמנים.  כאן יש מספר שיקולים: זמן הטיסות הכולל, מתי יוצאים זאיזו שעה ממריאים ונוחתים, מספר תחנות הביניים והזמן  בין הטיסות בנקודת הכניסה לארה"ב באם יש טיסת המשך.  יש לקחת בחשבון את הצורך לעבור הגירה ומכס לפני שממשיכים לטיסת ההמשך ולכן כדאי לשריין זמן מספיק לכך.  הייתי אומר ש- 2.5 - 3 שעות יספיקו כמעט תמיד.  שעתיים יכולות להספיק, אבל יש סיכוי לאיחור וברור שככל שהזמן יורד כך גדל הסיכון.
          3. שיקול נוסף יכול להיות השתייכות למועדוני נוסע מתמיד של קבוצות מסוימות, ולכן העדפה של חברות תעופה השייכות לאותה קבוצת חברות תעופה.
          • גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

הרוקיס הקנדיים

לגבי כרטיסים -אני לא בטוח שיש הבדל גדול או בכלל בין סוכן לאינטרנט. הוא רק יקח חלק מהרווח הישיר של חברת התעופה לעצמו. זה גם נאמר לי באופן ישיר ע"י סוכן שעבדתי איתו בעבר.הסוכנים נגישים לאותם מאגרי מידע של הציבור.. היתרון בחיפוש עצמאי שהיום הציבור כבר לא אחת יותר מוצלח ויצירתי בחיפושים מהסוכנים. אני עדיין משתמש לעיתים בסוכנים ולעתים נותן להם כמה דקות לחפש ואז פשוט נותן להם את הטיסות שאני מצאתי והם עושים את ההזמנה. כי יש לעיתים יתרונות בזה שסוכן יעשה את ההזמנה.

• GuyLiat26
              GuyLiat26 נערך לאחרונה על ידי

הרוקיס הקנדיים

ממה שאנחנו חווים עכשיו בטיול, יותר נכון מה שחווינו כי עזבנו היום את הרוקיז, לדעתי הרבה יותר כיף ושווה ללמוד על המקום לבד. אנחנו תכננו את הטיול וחרשנו על המקום במשך שנה. באנו מאורגנים מכל בחינה שהיא.

נכון לעונה זאת, שום דבר לא היה סגור ואף כביש לא היה סגור בגלל שלג. ירדו רק פתיתי שלג שנמסו על הקרקע. חוץ מזה, אפילו גשם לא ירד. רק טפטוף קל שנגמר תוך דקות ספורות.

נמשיך להתכתב בהודעות. Smile

• sara3125

הרוקיס הקנדיים

תודה רבה לכולכם על התשובות, אתייחס לכל הערה והארה

• karnielr
                  karnielr נערך לאחרונה על ידי

הרוקיס הקנדיים

גיא וליאת, תמשיכו לבלות וליהנות. היה לכם מזל עם מזג האויר ויופי לכם. יש פה בפורום עוד שניים שלושה אנשים שתכננו לבד טיולים, חלקם אפילו היו ברוקיס, (חלקם אפילו היו יותר מפעם אחת) ואני חושבת שכולם יסכימו עם זה שמזג האויר זה דבר שלא בשליטתנו וזה שהימים שבהם אתם ספציפית הייתם ברוקיס לא היו גשומים זה לא אומר כלום לגבי השבוע הבא ובטח שלא לגבי השנה הבאה.

• ranchy
                    ranchy נערך לאחרונה על ידי

הרוקיס הקנדיים

אני טיילתי שם בסוף מאי. הפשרת השלגים והשפעתה על הנוף המתגלה היא משהו שונה לחלוטין ממה שיש לנו כאן. חלק בלתי מבוטל מקסמי הטיול זה להתנסות בשונה.

980$ לכרטיס הלוך ושוב זה מחיר מעולה. הבעיה שמחירים כאלה יש רק כשהמחיר נפתח כלומר שנה מראש. אם את סגורה על מועד מהרי וקחי כי מחר לא יהיה. רק לפני סגירת הקניה לבדוק נכון את כל המשתמע מהמחיר הזה. אם צריך להוסיף עוד קצת עבור מזוודה ועוד קצת עבור לילה כאן ולילה שם אז מגיעים לרמת המחירים הרגילה של +-1200$ לכרטיס ואז זה כבר לא מציאה.

מזג האויר ברוקיס כנראה משתנה לכיוון השחון. קיץ 2015 היה מאד שחון ונגמר בדליקות ענק. כנראה שקיץ 2016 הולך להיות שידור חוזר מקוה שאתבדה.

רנצי

• sara3125

הרוקיס הקנדיים

אבקש לשמוע את דעתכם...

בגדול מתוכנן להגיע לרוקיס ב-9 ביוני 2017 לשהות 9 ימים ולהמשיך לביקור משפחתי ללוס אנג'לס וחזרה ארצה ב-6.7.17

אם כדאי אולי להפוך הכל ולהתחיל בלוס אנג'לס  ב-9 ביוני ולטוס משם לקלגרי ב-27.6 וחזרה ארצה מקלגרי ב-6 ביולי

אולי תיהיה קצת השפעה על מזג האויר לכיוון החיובי, איך תיהיה ההשפעה על המחירים (טיסה ולינה) אם בכלל ?

תודה לכולכם

• dhz
                        dhz נערך לאחרונה על ידי

הרוקיס הקנדיים

מנסיוני, ואולי זה קשור לסוכן איתו עבדתי עד כה, ההזמנה דרך הסוכן היתה יקרה יותר מאשר באתר אינטרנט של חברת התעופה.  ההפרש לא היה גדול, בכל מקרה ואני מניח שזה הרווח שלהם.

גם אני מחפש תמיד טיסות בעצמי ופונה לסוכן עם הטיות שמצאתי, אבל נותן לו קודם את האפשרות להציע לי חלופות אחרות (או את החלופה שמצאתי).  אולי בכל זאת ימצא משהו טוב יותר.

• dhz
                          dhz נערך לאחרונה על ידי

הרוקיס הקנדיים

הביקור שלי בקיץ 2014 גם כן לווה בטמפרטורות די גבוהות של כ- 28-30 מעלות ומזג אויר שימשי.  גם אז היו דלקות באיזור, שהשפעתם עלי היתה בהגבלות תנועה חלק מהמזן על כביש הקרחונים באיזור ה- icefields (הדלקה עצמה היתה ממערב, לא קרוב לאיזור הטיול).

• sara3125

הרוקיס הקנדיים

תודה לכל המגיבים no

• Jenny2
                              Jenny2 נערך לאחרונה על ידי

הרוקיס הקנדיים

יום שבת הראשון ליולי 2017 הוא Canada Day - יום חג וסוף שבוע מאוד עמוס ברוקיס. כלומר, אם תהפכו את סדר הטיול, צריך לדאוג להזמין לינה ברוקיס לסוף שבוע זה זמן רב מראש, ויכול להיות שהמחירים יהיו יותר גבוהים.

כמובן שבתכנית המקורית אתם תהיו בל"א בחג ה 4 ליולי האמריקאי, אבל בעיר כה גדולה אני מניחה שההשפעה על זמינות הלינה (אם אתם לא לנים אצל הקרובים) פחות מורגשת.

• sara3125

הרוקיס הקנדיים

ג'ני

תודה על ההארה, זה היה טיפ חשוב מאוד שבהחלט התייחס אליו

המשך יום נעים

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון