המתנה בין טיסות פנים
-
שלום
אנחנו נוחתים בבנגקוק (אוקטובר) וממריאים מיד לצ'אנג מאי- משם לקוסמוי ומקוסמוי לבנגקוק
ארגון חבילה אחת של טיסות יוצא יקר יחסית ויותר קשה למצא שעות נוחות (לא 06:00 בבוקר)
האפשרות הכדאית ביותר (בשלב זה שחלק מהכרטיסים הזולים אזלו) היא טיסה הלוך חזור מבנגקוק לצפון ובדומה לקוסמוי.
1.שאלתי היא כמה זמן צריך לקחת מרווח בין הנחיתה בבנגקוק בטיסה בינלאומית
וכמה זמן צריך לקחת מרווח בנחיתה בבנגקוק בטיסת פנים
2. במידה ואני טס בטיסת פנים (Bangkok Airways) עם אותה חברת תעופה, האם ניתן לבקש מהם להעביר את המזוודות לטיסת ההמשך לקוסמוי ? או שלא כדאי לקחת סיכון
תודה
-
המתנה בין טיסות פנים1) 3 שעות.לכל טיסה מכל טיסה 2) בוודאי שאפשר.אפילו רצוי.
-
המתנה בין טיסות פניםלידיעה!
באם כוונתך לטוס עם אל על (אולי קיים גם בחברות נוספות), יש להם חבילה זולה יחסית הכוללת את הטיסה הבינלאומית + 2 טיסות פנים המשויכות אליה . כלומר טיסת ההמשך לצ'אנג מאי וטיסת החזור מקוסמוי לבנגקוק. תברר בסוכנויות הנסיעות בארץ או באל על, זה לא מפורסם באתרים.
לחלק מחברות התעופה, יש הסדר העברת כבודה מהטיסה הבינלאומית לטיסת הפנים (עם בנגקוק איירוויז ותאי אייר), כלומר מנתב"ג ישירות לצ'אנג מאי. כדאי מאד לנצל הסדר זה ואז גם שעה וחצי-שעתיים יספיקו לקונקשן ולכל טיסת פנים אחרת.
-
המתנה בין טיסות פניםתודה רבה,
3 שעות גם בטיסות פנים ? WOW
אני מגיע לבנגקוק עם אירופלוט , כך שאני לא יודע אם יש להם סידור של המזוודות
יש אולי דרך זולה יותר (ונוחה) להגיע מצאנ'ג מאי לקוסמוי
(ללא הגעה ליבשה ומשם שייט)
-
המתנה בין טיסות פניםכאשר אתה מגיע לטיסת פנים מספיק שעה וחצי לפני. אבל...אתה מגיע בטיסה וממשיך בטיסה.יש לזה משמעות אחרת וזמני המתנה אחרים.מרווח הביטחון הוא 3 שעות.אל תשכח שהשדה ע נ ק וקל להתברבר בו
-
המתנה בין טיסות פניםאיתן תודה,
יש לי טיסה שעתיים אחרי ההגעה ממוסקווה וטיסה אחרי ארבע שעות
אקח את הארבע שעות
תודה על העיצה