התייעצות מסלול אוסטריה
-
הי כולם
רציתי להתייעץ איתכם לגבי המסלול שבנינו לזלצבורג-טירול
משפחה עם 3 ילדים קטנים (3.6.
, נוחתים במינכן ב10 בלילה ונשארים לישון במלון בשדה התעופה , ככה שהיום הראשון של הטיול הוא יום מלא ,אחרי שינה טובה

את הטיסה חזרה אנחנו עושים מציריך (מסיימים בביקור של משפחה באיזור )
הלינה בארבעת הלילות הבאים היא בפלכאו
יום הראשון : לפארק רופולדינג ומכרה המלח בצד הגרמני (ברכטסגאדן) הבנתי ששם ילדים קטנים יכולים להיכנס
יום שני :הלשטאט , תצפית חמשת האצבעות , מגלשות אבטאנו ואם ישאר כוח וזמן סיבוב בגוסאו
יום שלישי :זלצבורג העיר ?
נקיק ליכטנשטיין
וואגרין (הרכבל והפעילויות שיש על ההר)
יום רביעי :יום מנוחה בצימר- תרמה אמדה
יום חמישי : נסיעה לכיוון טירול (לינה ליד אינסבורק )
בדרך נעצור במפלי קרימל אכנזיי ובסברובסקי
יום שישי : אינסבורק ואקווה דום, עוד משהו קרוב ?
יום שביעי נסיעה למפלי הריין ואגם קונסטנץ לינה בציריך
יום שמיני חזרה לארץ
-
התייעצות מסלול אוסטריהיום שני - המגלשות אל מתאימות למשפחה עם 3 ילדים קטנים. הם לא יוכלו לגלוש לבד ו 2:3 זה בעיה
גם זוג המגלשה שם מאוד לא נוח לגלישה זוגית
המגלשות בפלכאו יתאימו לכם יותר כי שם אין רכבלים ...ואז אפשר לעלות בתורות ולחכות למטה מבלי לבזבז המון זמןיום 3 : אם גם ארמון הלבורן כלול ( וכדאי ) זה יותר מידי לא תספיקו
לגבי הטירול - לא מצליחה להבין את המסלול.
בטיול כזה קצר הנסיעות הארוכות הללו מיותרות לגמרי. חבל שאתם לא מתרכזים באיזור אחד.
ואם כבר נסעתם - זה בשביל לראות את אינסבורק וללכת למרחצאות. זו עיר קטנה לא מעניינת במיוחד.
בשביל זה סוחבים פעוטות בימי נסיעה שלמים.
נסעתם למערב הטירול טיילו במערב הטרול. אחד האזורים היפים שהייתי בהם.
יש ימים מדהימים באפשר לעשות בעמק אוטץ.
פארק פיס יכול להתאים מאוד לילדים בשביל עם דרך נופית קונטאל לגדולים.גם היום הרביעי - יום מנוחה בצימר לעשות מה??? כמה אפשר לקפוץ על טרמפולינה. וזה לא שהטיול שלכם בן 3 שבועות.
מציעה לכם לעלות ברכבל בוורגין ( כלול בכרטיס) יש למעלה מתקנים שווים לילדים בית קפה חביב. זה יום רגוע ויש בו מנוחה. אבל עדיין יפה ולא משעמםואחכ תרמה אמדה
-
התייעצות מסלול אוסטריהתודה רבה על התגובה המפורטת
לגבי המגלשות , רעיון טוב , נעשה את המגלשות בפלכאו
יום 3 : על מה את ממליצה לוותר ?
יום 4: יוצא בשבת ואנחנו שומרים שבת , תרמה אמדה במרחק הליכה ולכן אנחנו כנראה נבלה שם
רכבל וואגרין נכלל ביום השלישי
לגבי טירול
כמו שציינתי בהתחלה אנחנו מסיימים את הטיול בציריך ולכן נעשה המעבר בטירול
בנסיעה לשם נעשה את קרימל ובנסיעה מטירול לציריך נעשה את מפלי הריין
ההתלבטות שלי היא מה לעשות ביום שנותר באמצע , בגלל שיש לנו יומיים עם נסיעות ארוכות , אני מחפשת מה אפשר לעשות עם מינימום נסיעות באיזור אינסבורק
-
התייעצות מסלול אוסטריהיום 3 : תלוי מה אתם אוהבים יותר עיר או טבע.
אתם חייבים לוותר על אחד משלושת האתרים\אישית הייתי מוותרת על זלצבורג, אבל זה עניין אישי.
לגבי הטירול - מכיוון שאני מבינה שזה מה יש. אני הייתי עושה יום טיול בעמק אוצץ שמסתיים באקווה דום.
לא נסיעות רבות מידי.
הייתי נוסעת לסולדן עולה הרכבל האמצעי.
ממשחכה לונט לטיול על הגשר התלויומסיימת באקווה דום.
זה יום מהמם שנותן טעימה שווה שטירול
זה בהנחה שלא ירד גשם
אם ירד גשם אז אקווה דום, אינסבורק סבורסקי וכו.
ניראה לי שבפעם הבאה כדי לחשוב פעמיים על כמו הנסיעות שבוחרים יעדי טיסה ( אלא אם יש פה אילוץ שלא ציינת ) כי באמת חצי מהטיול אתם תבלו באוטו...חבל
-
התייעצות מסלול אוסטריהאני מצטרפת לאיילת בתהייה על התכנון. אני אחדד: אם יש לכם אילוץ של טיסה חזרה מציריך אז למה לא לעשות את כל הטיול באזור אחד כלשהו (למשל טירול) שבמרחב הגדול שבין מינכן לציריך? למה בכלל לנסוע מזרחה לאזור זרצבורגלנד, מה שאחר כך מצריך נסיעות ארוכות מערבה?
-
התייעצות מסלול אוסטריהאכן. אפשר להתחיל מהטירול ולהמשיך לשוויץ. או לעבור בכלל לטיול ביער השחור.
7 ימים,...לא חבל לבלות חצי מהם באוטו? ( כל זה בהנחה שהטיסות לא ניתנות להזזה) -
התייעצות מסלול אוסטריההטיסות אכן היו אילוץ... ממה שקראתי לא ראיתי יותר מידיי אטרקציות מעניינות בטירול לילדים כמו שיש בזלצבורגלנד , נראה לי כמו איזור יותר מעניין ...
הנסיעות פחות מלחיצות אותי (אם הייתם שומעים על ברצלונה, רומא ,קורסיקה ומרסיי שעשיתי בשבועיים עם אותו הרכב רק לפני שנתיים

) -
התייעצות מסלול אוסטריהושאלה נוספת , אני לא הייתי באיזור ומסתמכת על המפות של גוגל , ממה שאני רואה הנסיעה הכי ארוכה שיש לנו זה מפלכאו עד קרימל - שעה ו40, וממשיכים מקרימל לאינסבורק עוד שעה וחצי , זה נחשב נוראי ? האם הזמנים אמינים ?
-
התייעצות מסלול אוסטריהלזמנים של גוגל כמספר אצבע כדי להוסיף 30% בלי עצירות.
קחו בחשבון שהנסיעה מזלצבורג לטירול היא נסיעה לא קלה, מדובר בכבישים לא מהירים ומאוד מפותלים. זו לא נסיעה באוטוסטרדה (מצד שני היא מאוד מאוד יפה ).
לפי הקנה מידה שלי נסיעה כזאת עם ילדים כל כך קטנים היא בהחלט מאוד ארוכה ולא קלה.
-
התייעצות מסלול אוסטריהאני בטוחה שאפשר לקחת 3 ילדים קטנים גם להקפה של העולם ב-80 יום
, השאלה אם זה טיול מוצלח עבורם ועבור האוירה המשפחתית. מהנסיון שלנו (ושל משפחות רבות אחרות) ילדים קטנים אוהבים יציבות, והרבה יותר נעים להם לחזור לבית בטיול כוכב אחד. גם להורים זה הרבה יותר קל, כי לא צריך לארוז ולפרוק את כל הציוד.ילדים גם לא נהנים כמו מבוגרים להסתכל על הנוף בנסיעות ארוכות בכבישים מתפתלים. במקרה הרע זה עושה להם בחילה, ובמקרה הטוב פשוט משעמם. להיות "כלואים" יום אחרי יום שעות של נסיעה באוטו זו חוויה שוחקת שעלולה להיגמר בילדים עצבניים, מקטרים, בוכים ורבים זה עם זה. אם הילדים שלך נשארים מלאכים קטנים, שמחים ורגועים בטיול כזה אז אשריך ותתעלמי מהעצות. את מכירה הכי טוב את המשפחה שלך.
לכל כלל יש גם יוצאים מהכלל... -
התייעצות מסלול אוסטריהחחח יש מצב שאנחנו משפחה קצת היפרקטיבית שאוהבת קצב גבוה , ומשתעממת מהר ...