הודו חודש
-
אני טסה עוד שבוע להודו לחודש.הייתי פעם אחת כבר בלה , ועוד פעם באיזור הצפון. ( מנלי, קשמיר,פרוואטי,קישקש סהכ חודשיים,לא מיציתי את איזור ספיטי ,
כמה זמן אפשר להיות שם ? הייתי רוצה להגיע למקום חדש , יש המלצה ? מה לגבי הסיקים - הבנתי שזאת לא העונה ..?
האם כדאי לי לשלב עם סרי לנקה - למס ימים ?
-
הודו חודשעמק קינור וספיטי בלוקלים(לא לקחת את טיולי הג'יפים) סיבוב של 3 שבועות.
להתחיל בשימלה, לקחת את רכבת הצעצוע מקאלקה לשימלה.
מספיטי לרדת למנאלי וממנה אפשר סיבוב לעמק באנג'אר הכפר ג'יבי.
סיקים לא העונה, סרילנקה שבועיים לפחות
-
הודו חודשקצת תומך קצת מסתייג מההודעה של קודמי
אני גם מסכים שלוקלים זו הדרך הטובה יותר לעשות את הסיבוב של ספיטי קינור, אבל זו חכמה קטנה להגיד וחכמה גדולה יותר לעשות. אם את לבד יכול להיות שיהיה יותר קל למצוא חבורה ואז יהיה נחמד לשכנע אותם לעשות זאת בלוקלים אבל עדיף בג'יפ מבכלל לא. לא לצאת לבד! בכל מקרה אני עשיתי בלוקלים את כל הסיבוב כולל עמק סינגלה ופין ולקח שבועיים ממש בנחת. היינו שני לילות בערך בכל כפר
אישיתי אני ממליץ לשלב את ג'יבי כפר ראשון ממנאלי ולסיים בספיטי - את שימלה מצאתי משעממת ויקרה אבל זה אני. עוד יתרון של לצאת ממנאלי ולחזור למנאלי זה שאפשר להשאיר שם ככה הרבה מהציוד בבית חבד.
שלישית מה בדיוק מעניין אותך בסרי לנקה? אם זה חופים - אז בגדול זה התחליף הכי ראוי לחופי הודו שזה לא העונה אליהם. אסל צריך לבדוק גם מה קורה בסרי לנקה, לדעתי יולי זה החופים המזרחיים מלאי הגלים של הגולשים - מתאים לך? אבל לא סגור על זה. תבדקי
מקומות חדשים - קאסר דיווי, דראמסללה ווראנסי סוגרים לך בקלות עוד שבועיים.. אלה רעיונות, הם קצת רחוקים זה מזה אז תתכנני (או עדיף - שלא תתכנני) בהתאם