ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Gopass בסלובקיה

פורום טיולי משפחות
    5
    5
    1153
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נורית ל.
      נורית ל. נערך לאחרונה על ידי

למי יש ניסיון?  האם באמת משתלם? האם כדאי להזמין מראש?

לזוג+1 , מזמינים אחד למשפחה או לכל אחד ?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שרון75
        שרון75 נערך לאחרונה על ידי

gopass בסלובקיה

משתלם כדי לחסוך תורים לא כדי לחסוך כסף (ומבחינתי לחסוך 10 אירו לאורך כל הטיול לא שווה את כבלי הכרטיס). האתר להזמנה מאוד לא נוח.

הצד השני שקיצור התורים לפעמים משמעותי.

גיולי נאות: קראתי שהכרטיס השתפר ואני מכיר את הכרטיס משנת 2014 ויכול שהאתר והכרטיס השתפרו מאז.

• ozzz
          ozzz נערך לאחרונה על ידי

gopass בסלובקיה

השתמשנו בו בשנה שעברה. אני מסכים שאין ממנו חיסכון גדול, אלא נוחות ואין תורים. יוצרים חשבון משתמש באתר שלהם ואח"כ מוסיפים את שאר בני המשפחה לאותו חשבון. משלמים 2 יורו פיקדון לכרטיס ותוך שבועיים שלחו לנו את הכרטיסים לארץ. אחרי שמקבלים את הכרטיסים, ניתן לטעון אותם באטרקציות השונות דרך האתר שלהם וכך כשמגיעים לאתר אין צורך לעמוד בתור של הקופות אלא ניגשים ישירות לכניסה. בסוף הטיול מחזירים את הכרטיס באחת הקופות ומקבלים את הפקדון חזרה. מה שכן, זכור לי שמכיוון שהחזקתי את הכרטיס כל הזמן בארנק, היו מספר חנויות שהוא צפצף ביציאה. כנראה הצ'יפ שלו מזוהה. אני הרגשתי לא נעים בפעם הראשונה, אבל המוכרים רגילים לזה ומיד שאלו אם יש לי gopass.

• מיכל בן אריה
            מיכל בן אריה נערך לאחרונה על ידי

gopass בסלובקיה

חזרנו לפני כשבועעם. את ה-gapass קנינו במלון. 2 יורו לכל אחד. השתמשנו בו בעליה ל-chopok קצת יותר זול (תורים לא היו כך שזה לא היה משמעותי) וכן בפארק המים בבסנובה. טוב בעיקר לרכבלים. סתום השהות קבלנו במלון חזרה 2 יורו כל אחד

• lbd
              lbd נערך לאחרונה על ידי

gopass בסלובקיה

הכרטיס יעיל במיוחד כסקי פס בחורף כשעולים לרכבלים פעמים רבות. בקיץ חוסך 1€ על כל רכבל וכמובן חוסך תור לקופה.

הערה: אם רוצים ביולי-אוגוסט לעלות ל-Lomniczky Stit רצוי להזמין את הכרטיס מראש. כאשר אני רציתי לעלות, לא היה מקום לכל היום.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון