ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איך מוזילים טיול ביפן?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    14
    31
    4308
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Tabibito
      Tabibito נערך לאחרונה על ידי

איך מוזילים טיול ביפן?

ספונטניות יכול להיות דבר ממש טוב אבל הבעיה היא כמו שאמרת זה שאנשים היום מזמינים מראש אז מקומות נגמרים וגם בד"כ מעלים מחירים ככל שאתה מזמין מאוחר יותר...

אם הבנתי נכון  (בהנחה שאני לא רוצה לישון על ספסל/אוהל/בקפסולות) אני צריך להזמין מקום, בכל האכסניות שאני מתכנן להגיע אליהן, לפני הנסיעה?

כמה זמן מראש כדאי להזמין את זה ואת הטיסות?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Tabibito

איך מוזילים טיול ביפן?

הודו, תאילנד ומקומות באזור זה לא יפן, שם החוויה היא אחרת לגמרי.

לסוע ליפן קודם זה העדפה אישית (אני מכיר את התרבות ויודע יפנית), הייתי נהנה גם בסין אבל זה שיש דברים זולים יותר לא אומר שצריך לפסול הגעה למדינות יקרות יותר.

בכל מקרה, אחרי ההצעות שעלו פה בפורום בדקתי לגבי הוסטלים, כאלה עם חדרים (לא קפסולות) וטיסות זולות יותר.

יצא לי אחרי בירור חלקי שהמחיר הכולל להכל הוא פחות מ9 אלף מה שיאפשר לי להמשיך את הטיול, שיהיה בערים קטנות וזולות יותר, גם מעבר לשבועיים.

• .Doron
          .Doron נערך לאחרונה על ידי

איך מוזילים טיול ביפן?

לא הייתי ביפן , אבל התאוריה ש"חייבים" להזמין מקומות לינה מראש לא נכונה .

חדר אחד תמיד תמצא . אם אתה בא עם משפחה זה סיפור אחר , אבל חדר ליחיד או זוג אין מצב שלא תמצא אפילו בתקופות השיא התיירותיות .

הכוונה היא בכל העולם כולל יפן . לא ספציפית ליפן .

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

איך מוזילים טיול ביפן?

מניסיון בכמה וכמה מדינות, מה שאתה אומר לא בהכרח נכון. יש כמובן הרבה יותר סיכויים אם אתה אדם אחד ולא משפחה, אבל יש מקומות רבים כיום בעולם שבעקבות עליית כמות התיירות בשנתיים האחרונות (בין השאר בגלל שבסין התיירות החוצה התחילה להיות פופולארית, וסינים, כידוע, יש לא מעט...) ובעקבות העובדה שכיום רוב התיירים - כולל תרמילאים - נוטים להזמין מראש באמצעות סלולאר/אינטרנט, בעונות מסוימות יש ערים/אזורים מסוימים בעולם שהתשתית שלהם לא עומדת בביקוש.

ע"ע איסלנד, שהעונה שם קצרה להפליא. בניו זילנד בעונה האחרונה גרתי כמה שבועות בעיר תיירותית שלפעמים במשך ימים כל החדרים בכל האכסניות בכל העיר היו מוזמנים מראש, והיו אומרים לתרמילאים במוקד העירוני "כן, מצטערים, תצטרכו לנסוע/לתפוס טרמפים שעה וחצי דרומה מכאן, אולי שם יש מקומות". ואם אתה תרמילאי שאינך יכול להתגמש לכדי תשלום של 100$ פתאום על חדר יוקרתי כי זה היחיד שיש, אכלת אותה.

זה כמובן מתנקז לעונות מסוימות באזורים ספציפיים, אבל כן, זה בהחלט מגמה שהולכת ומתחזקת.

ביפן טרם הייתי, אבל זה ידוע שבעונת פריחת הדובדבן למשל צריך לסגור מראש.

• Allon3320149
              Allon3320149 נערך לאחרונה על ידי

איך מוזילים טיול ביפן?

כבש- דיברת על טייוואן אבל גם יפן אפשר. [email protected]. אני רוצה לשמוע על אנטרטיקה פוקלנד.

ביפן אפשר לישון חוקית בכל מקום להבדיל מניו זילנד. חוץ מזה זה באמת די דומה.

• keves160
                keves160 נערך לאחרונה על ידי

איך מוזילים טיול ביפן?

נכון! נו, עכשיו יש עוד סיבה לשוחח 🙂

בתכנון לחזור בשנה הבאה למזרח, להגיע ליפן לבקר חבר שילמד שם, ובין השאר אולי לחזור לסבב שני בטייוואן (הייתי במרץ האחרון אבל רק לשבוע וחצי לצערי).

שלחתי מייל. תודה!

• milly
                  milly נערך לאחרונה על ידי

איך מוזילים טיול ביפן?

בקיוטו בזמן פריחת הדובדבן מומלץ להזמין מקום מראש כי בתי המלון מתמלאים. יש לזה אפילו דף ב Japan Guide שהם מעלים כל פעם לקראת השלכת ופריחת הדובדבן עם הצעות איפה ללון שאין מקומות בקיוטו.

אוסקה היא אכן אחת האופציות. למרות שבתקופות השיא גם המלונות שם נוטים להתמלא בעיקר בסוף שבוע. משינאוסקה זו אכן נסיעה קצרה בשינקנסן. זו אופציה טובה לבעלי הפאס ומומלץ להזמין מקום שמור כי זה ללא תוספת מחיר. ללא הפאס, יש רכבות רגילות שלוקחות חצי שעה. ברכבות האלה אין מקום שמור והן נוטות להיות מפוצצוץ בתקופות הללו.

אם לא נוסעים בשינקנסן עדיף לדעתי ללון דווקא ליד תחנה אוסקה/אומדה. זו בסך הכל תחנה אחת לכיוון ההפוך אבל האזור לדעתי הרבה יותר נחמד ויש שם גם את האופציה לקחת רכבת של חברה Hankyu שמגיעה גם היא לקיוטו אבל במיקום קצת שונה מה JR.

• Tabibito

איך מוזילים טיול ביפן?

אחלה, אז אני אבדוק את האופציות גם שם.

תודה לכולם על ההצעות והרעיונות המעולים שהועלו כאן!  🙂

• Roi eco
                      Roi eco נערך לאחרונה על ידי

איך מוזילים טיול ביפן? חדר יחיד בגסטהאוס והוסטל

אכן בהרבה מדינות, הלינה היא חלק גדול מהתקציב היומי.

בהרבה מדינות, בהרבה גסטהאוסים והוסטלים יש גם אופציה לחדר ליחיד, או לזוג, או לשניים. לפעמים הבדל המחיר הוא לא גדול, וזה הרבה יותר זול (וכיף ונחמד) מאשר מלון.שווה לבדוק את האופציה הזו.

עדיין לא הייתי ביפן, אבל עוד חודש אני קופץ לאוקינאווה לשבוע. גם שם ראיתי שיש חדרים ליחיד במחירים לא מוגזמים בהשוואה לדורמס. לפחות באוקינאווה יש אפשרויות ל-B&B/Zimmer כזה (ללא א.בוקר) - מינשיוקו 民宿. אפשר גם לבדוק באיירבנב.

לגבי עניין הספונטניות והזמנת מקומות הלינה, נראה לי שזה יותר מתאים בטיול ארוך עם זמן ואפשרות לשנות תוכניות וכו'. מסכים עם מה שכבש אמרה, יותר ויותר אנשים מזמינים מקומות לינה. גם תרמילאים. פעם תרמילאי עם מחשב או סמארטפון זה היה חיה מוזרה. עכשיו רוב התרמילאים (וזה כולל מספר רב של תרמילאים אסיאתים) כן משתמשים בפלטפורמות הזמנה.

• zvikamr
                        zvikamr נערך לאחרונה על ידי

אני עדיין מטייל בשיטה בספונטנית וכמעט לא מזמין מראש, ועוד לא קרה שנתקעתי (כולל גם ביפן, אבל לא בשיא העונה). אולי עוד יקרה... אני כן מסתכל לפעמים על חוות דעת.

דווקא המקומות הזולים ביותר הרבה פעמים לא מופיעים כלל באתרי ההזמנות (שגוזרים עמלה שמנה על כל הזמנה דרכם שמתבטאת במחיר).

ואם לסטות לרגע מהנושא - לסמרטפון יש יתרונות אחרים שלטעמי ממש תורמים לטיולים, לא מבאס אלא להיפך. קשה לי להבין כיום איך טיילנו בזמנו בלעדיו... יש לשימוש בו גם חסרונות.

• ramiav1
                          ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

תבדוק עלויות לינה דרך HOSTELWORLD , יש מקומות לינה בדורמס בסדר גודל של 100 ש"ח ללילה 

http://www.hostelworld.com/search?search_keywords=Tokyo%2C+J apan&country=Japan&city=Tokyo&date_from=2016-08- 04&date_to=2016-08-05&number_of_guests=1

• 1
                          • 2
                          • 2 / 2
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון