יום בקיוטו
-
שלום, האם הגיוני לעשות בקיוטו באותו יום את מקדש הזהב וריואנגי ומשם לנסוע לארשיימה?
-
יום בקיוטולא. העיר יפה ומיוחדת סתם לשייטוט. אחרי יום תצטער שזה כל מה שיש לך בשבילה.
-
יום בקיוטומסכים עם רוני ,
קיוטו היא עיר שפשוט כיף לשוטט בה , הייתי שבוע , שכרתי בית מגורים ובעיקר הלכנו שם ברגל . ותמיד תכננתי את הנתיב דרך גיוון , לראות את הגיישות ממהרות לטיכסי התה זו חוויה .
-
יום בקיוטולדעתי עדיף יומיים. אחד לארשיאמה והשני להיגאשיאמה. אם אין לך עניין במקדשים, לדעתי תתמקד באחד מהצדדים. אם יש מספר מקדשים שאתה רוצה לראות וזהו, אולי אפשרי. איך אתה מתכוון להתנייד?
-
יום בקיוטותודה למשיבים. אנחנו נמצאים 4 ימים בקיוטו + יום בנארה ( הלוואי שהיה לנו שבוע...) לכן השאלה לגבי הלו"ז.
ישנים בתחנת קיוטו וההתניידות בתחבורה הציבורית.
באחד מהימים שאנו בקיוטו מתקיים פסטיבל gion matsuri
-
יום בקיוטורובה גיון לא נראה משהוא בתמונות... ( מרכז ת"א?) מה שכן ראיתי בתמונות של אחד המלונות בבוקינג מעין סמטאות עתיקות, רחובות מדורגים.. נראה ממש מקסים עם חנויות אומנים וכו... איפב זה בדיוק? מישהוא יודע? ( אני חושב שזה באזור מקדש כלשהו - מצ"ב לינק של בית הדירות בו יש כמה תמונות של המקום שראיתי)
תמונות של סמטאות עתיקות בקיוטו
אגב... המקום הדלוח הזה... 2 כוכבים רוצה 1320 יורו ל4 לילות לשלושה (אנחנו נהיה זוג +שני ילדים קטנים ותינוק.) ... שוד...
-
יום בקיוטוטוב.. תודה לכולם אבל נדמה לי שמצאתי את המקום ...
אני יענה לעצמי זה, כנראה מדובר בהיגאשיאמה - רחובות ממקדש קיומיזודרה למקדש יאסאקה שבפארק מאריואמה. הרחוב המדורג נקרא מדרגות נינאנזאקה. זה, בשילוב לפריחת הדובדבן שצפוי שם בתחילת אפריל, נראה אחלה של טיול. מהמקדש דרך האזור ההיסטורי לכיוון גיון.
מי שהיה שם - האם המרחקים האלה אכן שפויים להליכה רגלית עם ילדים ? (מהמקדש לגיון) או שזה רק נראה קרוב על המפה...
-
יום בקיוטוהאזור שראית בתמונות זה דרום היגאשיאמה - אכן האזור היפה והמעניין ביותר של קיוטו. גיון הוא רובע שצמוד לדרום היגאשיאמה - לכן מרחק ההליכה מכאן לשם הוא סביר. לטעמי רוב הרחובות בגיון הם אכן סתמיים עד מכוערים מה שלא מפריע להמוני תיירים להציף את המקום.
ברור שלינה בלב ליבו של האזור התיירותי תהיה מאד יקרה. האתרים בקיוטו מאד מפוזרים לכן חשוב בעיקר להיות קרובים לתחבורה נוחה - תעשו את החשבון שלכם.