טיסה ארוכה עם ילדה.
-
שלום לכולן.ם.
יש מחשבה על נסיעה לניו יורק בסתיו. בן הזוג ככל הנראה לא יצטרף, כך שמדובר עלי ועל בתי שתהיה בת כמעט 5.
נסענו יחד 4 פעמים. אבל תמיד אירופה, עם אייפד, קצת משחקים, צביעה והרבה "בקרוב מגיעים".
הדבר היחידי שמטריד אותי (מאוד) היא הטיסה הארוכה, שלא חביבה על אף אחת משתינו. אבל היעד קוסם לנו מאוד.
מה דעתכן.ם?
אפשרי להתגבר על עניין הטיסה או שכדאי לחכות קצת שתגדל ואולי החוויה כולה תשתפר?
-
טיסה ארוכה עם ילדה.אני רק יכולה לספר שאח שלי מגיע כל שנה מניו יורק עם שני ילדים קטנים והטיפ הכי טוב הוא קודם כל, טיסת לילה, כדי שהיא אולי תישן כך וכך שעות. את הזמן שנותר, תעבירו כמו טיסה רגילה
לפני הטיסה האחרונה שלהם חזרה לארה"ב, קניתי להם באחת מהחנויות הזולות המון משחקים קטנים (ופשוטים) שאפשר לזרוק אח"כ וכל מיני יצירות (אפילו בצק צבעוני קטן) שמאוד עזרו בשעות הקשות...אחרי שביקרתי אותו פעם אחת עם בכורתי, נשבעתי שלא עוד, אבל זאת אני...
-
טיסה ארוכה עם ילדה.טסתי לסין עם ילד בן 6, זה מרחק דומה וגיל די דומה. כמובן טיסת לילה, הוא ישן בערך חצי מהטיסה. בשאר הזמן - אוכל, טאבלט, אם טסים בחברה נורמלית יש משחקים במערכת הבידור האישית (עם אל על - בהלוך לא היה, בחזור היה אבל זה היה תקול ורוב הזמן לא עבד), לתת לו להסתובב קצת ולפטפט עם הדיילים (זה דווקא רלוונטי אם טסים באל על בזכות השפה). זה לא היה כייף אבל זה עבר, וברור שהכייף בטיול היה שווה את האי נוחות של הטיסה.
-
טיסה ארוכה עם ילדה.אומנם תמיד טסתי עם אישתי (וכמובן אי אפשר להשוות), אבל מצד שני טסתי גם עם ילד אחד, שניים ושלושה (כולם קטנים) כולל טיסה ישירה ללוס אנג'לס (15 שעות) עם שלושתם. ויש לי ידידה שטסה לבד עם ילדים קטנים יותר מפעם אחת בתיר סן פרנסיסקו ->תל אביב או הפוך.
זה ממש לא קל, אבל בהחלט עובר, ולטעמי זו לא הסיבה לא לטוס. תחשבי שכמה שזה יכול להיות קשה, זה יגמר אחרי 10-18 שעות (תלוי איך תטוסו). יום אחד. ואם תקחי טיסת לילה ישירה אז בכל זאת כמה שעות היא תישן.
-
טיסה ארוכה עם ילדה.אמא של שירה, ממש לא הייתי מוותרת על נסיעה לניו יורק בגלל הטיסה הארוכה. כשהילדים שלי היו קטנים, טסתי כמה פעמים בלי בעלי עם ילד אחד ואחכ עם שניים, גם טיסות עם קונקשן וגם ישירות. לא תענוג כמובן אבל גם לא עינוי. יותר מזה, חלק מהזמן גרנו מרחק של שעה וחצי נסיעה מניוארק ולפעמים הנסיעה הזאת ברכב לשדהת היתה החלק הקשה ביותר בטיסה כולה!!
-
טיסה ארוכה עם ילדה.טסתי עם כל אחד מהבנים שלי כשהיה בן ארבע, סביר בהחלט. קצת ישנים, קצת מציירים, קצת אייפד, קצת סיפורים.
-
טיסה ארוכה עם ילדה.תודה לכולכן.ם!