היי טנזניה
-
חברה אני טס עוד חודש לטנזניה אני עכשיו מתכתב עם סוכנויות ספארי ודי מתלבט האם לעשות מסלול של שבוע ספארי או חמישה ימים מה עדיף? עד כה 2 סוכנויות הציעו לי מסלול סטנדרטי של חמישה ימים זה לא מעט מדי או שזה ממצע אני אמרתי להם שינסו להתאים לי מסלול של שבוע
אני מטייל לבד ומצטרף לקבוצה
-
היי טנזניהאנחנו יצאנו לחמישה ימים וזה ממצה. חודש אחר כך חזרנו מאוגנדה לטנזניה והתחשק לנו פתאום עוד קצת, אז הוספנו יום בודד לארושה פארק, שבו גם יש אפשרות ללכת ברגל לשעתיים (נחמד, אבל לא מתקרב להתחרות באתרים הגדולים שבהם היינו בחמשת הימים).
בקיצור - לך על החמישה ימים. שים לב שהם כוללים שני לילות בסרנגטי ולא אחד. הנסיעה לפארק מאוד ארוכה ומתישה, ואין טעם לעשות אותה אם לא נשארים לשני לילות. זהו פארק פנטסטי (אפשר גם להוסיף בו טיסה בכדור פורח אם יש תקציב לזה), ובחמישה ימים ספארי משלבים אותו יחד עם נגורונגורו הנהדר, ולרוב עוד פארק אחד (מאניירה או טרנגירי בדרך כלל).
-
היי טנזניהתודה,אפשר פרטים של הסוכנות שהיית ואת ממליצה עלייה?
-
היי טנזניהאוכל לחפש, אבל זה לא יעזור לך. עבר עשור מאז הנסיעה שלי וסגרתי הכל משם ולא מהארץ.
-
היי טנזניהשלום
מאחר ואתה לבד אזי אתה תלוי בחברה המארגנת שיצרפו אותך לקבוצה.
קח בחשון שכושר המיקוח שלך באינטרנט מאד ירוד. אתה יכול להמשיך את ההתכתבות, רצוי תגיע לארושה ותסגור סופית באופן אישי.
רצוי מאד לצאת מארושה ולא מושי. זמן הנסיעה מושי-ארושה כשעתיים. רצוי גם שכל הקבוצה תצא מארושה, אחרת היום הראשון נמרח.
מקסימום נוסעים ברכב 6 . מעבר לזה נוצרת צפיפות כאשר פותחים את הגג.
בהצלחה
-
היי טנזניהתודה
-
היי טנזניההיי, מתי בדיוק תהיה שם? אני מתחיל באתיופיה ועובר לטנזניה אחרי חודש. יש אפשרות לטייל יחד?
-
היי טנזניהברביעי לשמיני אני נוחת בטנזניה אם יש עוד שאלות אתה יכול לפנות בפרטי