Waze באיזור היער השחור
-
הי
אשמח לתגובתכם אם יש לכם נסיון בשימוש ב-waze באיזור הנ"ל.
הדאגה שלי היא בעיקר לנושא הגלישה בחו"ל. אני מתכוון לקנות חבילה בארץ (כנראה מאורנג') ומעניין אותי אם יהיו בעיות קליטה שם.
תודה.
-
Waze באיזור היער השחורעובד מעולה בקטע של הניווט
רק אל תבנו על יותר מדי דיווחים של אנשים
כי הגרמנים עדיין לא גילו את זה כ"כ
-
Waze באיזור היער השחורהייתי ממליץ על חבילת הגלישה של גולן טלקום.
בהצלחה.
-
Waze באיזור היער השחורתודה.
1. החבילה שלהם שהכל כלול ב-99 נראית פנטסטית. אין אותיות קטנות? (אין חיוב נוסף?)
2. איך הקליטה באיזור היער השחור?
-
Waze באיזור היער השחור- לא נתקלתי איתם בבעיות של אותיות קטנות. רק קח בחשבון שעלות הסים היא עוד 49 ש"ח. סה"כ 148 ש"ח. כדאי בהחלט.
- אני לא יודע אם יש להם קליטה ביער השחור אבל כשאני השתמשתי בשירות שלהם הייתה קליטה מצויינת בכל מקום.
-
Waze באיזור היער השחור -
Waze באיזור היער השחורטיילנו ביער השחור לפני כמעט 3 שנים - והיו בעיות קליטה באופן כללי, כלומר תשתית data לא משהו. בעיירות עוד סביר, אבל בחלק מהכבישים לא היה data בכלל. מקווה שהמצב השתפר מאז.
בלי קשר לתשתיות - יצא לי להשתמש כמה פעמים בגולן בחו"ל, לא ביער השחור, ותמיד עבד מצוין, לפעמים ההתחברות הראשונית לוקחת קצת זמן (אם זה קורה כדאי לכבות ולהדליק את המכשיר).
-
Waze באיזור היער השחורהשתמשתי בקיץ האחרון בגולן ביער השחור
לא זכורות לי בעיות קליטה. משום מה לפעמים כשעברתי מדינה (וזה קרה כמה פעמים בטיול) הייתי צריך לכבות ולהדליק את הטלפון. אבל שום בעיה מעבר לזה.
לגבי ניווט - לא השתמשתי בוויז אלא ב GPS מובנה שהיה ברכב. אבל באופן כללי מומלץ מאד להצטייד באפליקצית off line טובה לטלפון. יותר בטוח
-
בשימוש באפליקצית ניווט off line תחסוך 150-250 שקלבדוגמה של גולן (לא יודע כמה עולה באורנג') כמובן אם האינטרנט הסלולרי משמש לניווט בלבד וגם לא תהיה תלוי ברשת סלולרית כך שהנווטן לא יהיה תלוי בקליטה סלולרית.
-
בשימוש באפליקצית ניווט off line תחסוך 150-250 שקלהוייז עובד מצויין !! אנחנו כרגע שם... הוא מכיר את כל הכתובות יותר מאשר הגיפיאס של האוטו גם התיזמון טוב