יכולים להמליץ על אתר טוב לתחזית מזג אויר באוסטריה?
-
זוכרת שמישהו כתב על אתר מזג אוויר באוסטריה שמראה תחזית לפי שעות היממה אבל לא מצליחה למצוא את זה. אשמח להפנייה.
הנסיעה שלנו מתקרבת ודווקא עכשיו מזג האוויר האביבי והחם שהיה באוסטריה מתחלף לגשום וקר.
לא שלא כתבו על זה בפורום אינספור פעמים אבל הייתי אופטימית. בדרך כלל מזג האוויר מחייך אלינו....
מקווה שבאתר המפורט יותר נראה שבכל זאת יש בכל יום כמה שעות פחות גשומות שיאפשרו לבצע חלק מהתכניות ולא רק מערות, מרחצאות ומוזיאונים
-
יכולים להמליץ על אתר טוב לתחזית מזג אויר באוסטריה?הי,
בשנה שעברה היינו באוסטריה ונעזרנו באתר weather24.com, שהיה מאוד נח לשימוש ואמין. נותן פרוט לפי שעות , של טמפרטורה, גשם, עננות..., פשוט להכניס את שם הארץ והעיר/אתר ומקבלים תחזית של מספר ימים קדימה.
מקווה שמזג האויר ישתפר עבורכם,
בכל מקרה אוסטריה נהדרת,
תהנו.
-
יכולים להמליץ על אתר טוב לתחזית מזג אויר באוסטריה? -
יכולים להמליץ על אתר טוב לתחזית מזג אויר באוסטריה?אם תהיה לכם חבילת גלישה - תתקינו אפליקציה למזג אויר. מאוד נוח.
-
יכולים להמליץ על אתר טוב לתחזית מזג אויר באוסטריה?בנוסף ל accuweather שהוזכר כאן אנחנו השתמשנו גם ב http://www.zamg.ac.at/ (האתר בגרמנית, אבל אין בעיה להבין ויש גם google translate) וב weather.com.
במקרה שלנו האתרים לא הסכימו ביניהם (accuweather היה פסימי יותר מהשאר לגבי סיכוי לגשם), ובסופו של דבר כולם היו פסימיים מדי (לאורך כל הימים שם כולם הראו סיכוי של 50% לגשם לפחות בחלק מהשעות הרלוונטיות במקומות הרלוונטיים. ובסוף היה לנו רק אחה"צ גשום אחד).
-
תודה לכולם על כל המידע -
יכולים להמליץ על אתר טוב לתחזית מזג אויר באוסטריה? -
יכולים להמליץ על אתר טוב לתחזית מזג אויר באוסטריה?ג'מוס - גם אתרים מקומיים וגם אתרים בינ"ל נשענים על מאגרי מידע דומים. לדוגמא בישראל השירות המטאורולוגי מוסר את נתוני המדידות גם לאתרים ישראליים וגם לאתרים בינ"ל.
-
יכולים להמליץ על אתר טוב לתחזית מזג אויר באוסטריה?עידכנתי את ההודעה כי במקור השתמע שהבינלאומיים לא אמינים. זה ממש לא נכון.
רק יודע שהאתרים המקומיים בעלי סיכוי גבוה יותר כשמדובר על תחזית שעתית ומעדכנים את התחזית כל הזמן בעוד האתרים הבינלאומיים שהוזכרו כאן מקבלים נתונים כללים ונעזרים יותר בניתוחים סטטיסטיים ולכן התחזית לא מתעדכנת באותה תדירות.זה מה שאני יודע.
אני מעדיף , גם בארץ להסתמך על תחזית ערוצי הטלביזיה המקומיים ולא על מה שמפרסמים ב cnn למשל.