המלצת רכב
-
שלום
הייתי שמח לחוות דעת ממי ששכר רכב באזור קליפורניה וגמע לפחות 5000-6000קמ עם הרכב
האופציות הינם ספארק/אלטימה(ורסה סדאן) ואו דודג' (שיותר יקרה ב1500ש''ח לתקופה של 31ימים)
הספארק קורצת לי בגלל המחיר וממה שהבנתי צריכת דלק עדיפה משמעותית על השאר ,השאלה מה לגבי הנוחות?לא אסבול ברכב כזה עם צפי נסיעה של 5-8K ק''מ בחודש?
(נוסע לבד)
-
המלצת רכבההבדל בצריכת הדלק בין רכבים שונים יכול להגיע לעד 100 ליטר (ל-5000 ק"מ), ובהחלט יתכן שהרבה פחות
מחיר של ליטר דלק הוא פחות מדולר. תלוי איפה ואיך, אבל נניח 80 סנט.
כלומר ההפרש בעלות הדלק יהיה מסדר של 40-80 דולר. לא מעט, אבל גם לא כלכך הרבה.
-
המלצת רכבאני נוהגת בספארק. אני לא בטוחה שיהיה לך נוח לנהוג בו כאלה מרחקים. גם תא מטען שלו קטן מאוד. מזוודה לא נכנסת . הייתי הולכת על רכב גדול יותר.
-
המלצת רכבשמתי לב שיש בחלק מהאתרים אופציה להרחבת "ביטוח נלווה"בעלות של 5.2$ ליום
שהוא כולל בעיקר גרר פנצרים וכל מיני כאלה ,יש טעם בכלל?או שאת עיקר הדברים האלה החברת השכרה מכסה גם ככה?
כיסוי תקלות צידי דרך נקרא לזה
נ.ב אלאמו חברה טובה בפריסה יחסית נרחבית ככה שאם יש בעיה או משהו זה לא סיפור נכון?(הרץ לעומת זאת יש בערימות)
-
המלצת רכבחפש פה בפורום road side ותגלה שלל דיונים על נושא הביטוח
בגדול - חברות ההשכרה לא מכסות על תקלה ששלא קשורה לכשל ברכב. פנצ'ר למשל, אובדן מפתחות, נגמר הדלק באיזה חור וכו'.
ארה"ב ענקית, ואם נתקע רחוב ממקום ישוב עלויות של גרירה עשויות להיות מאד גבוהות. מצד שני, רוב הטיול שלך הוא לא מאד רחוק מקום ישוב נכון?
אם עשית חברות בממסי תהיה זכאי לשירותים מסויימים מ AAA. זה לא שקול לביטוח אבל נותן חלק מזה.
בגדול ביטוח road side הוא יחסית מאד יקר ולכן לתחושתי רובנו פה לא עושים אותו.
אגב - עוד מידע ומחשבות על רכב שכור תוכל למצוא בפוסט שלי מדריך לשכירת רכב בארה"ב
-
המלצת רכבאני אישית הייתי לוקח רכב גדול יותר. גם להתפנק קצת..
נושא הדלק לטעמי זניח, בטח במחירי הדלק בארהב.
road side assistance לדעתי מיותר.
תעשה סיבוב נוסף בין חברות ההשכרה ונסה למצוא את הדיל הכי טוב.
לחילופין אתה יכול ללכת "על המזל" ולהזמין את הרכב הקטן ואולי יהיה מזל ולא יהיה אותו ותקבל יותר גדול
-
המלצת רכבאוקיי תודה רבה לכם
לגבי עניין הדלק לא מאמין שיהיה בעיה(עיקר המסלול זה לאס ווגאס סן דייגו ל.א .סן פרנסיסקו וחלק מהעיירות שבניהם) הסיכוי שבין כל הערים האלה לא אתקל בתחנת דלק כל 500קמ מאוד קלוש לפי דעתי
-
המלצת רכבאוקיי לבסוף החלטתי להוסיף קצת (150 פאונד בערך) ולשכור טויוטה RAV4*או דומה (גיפון)
שיהיה יותר נוח(מקווה) יותר מרווח יתרון קל בשטח במידה והוא 4*4 (אוכל לעלות לחופים וכאלה כאשר יתאפשר)
חסרון עיקרי זה צריכת דלק שגם לא מטורפת(ממה שהבנתי).
סהכ יצא לי לגיל 24 כולל ביטול השתתפות ,וקמ ללא הגבלה +טנק דלק מתנה ב1434 פאונד ל31ימים *סתם אם מישהו ירצה אינדיקציה
אה וביטול הזמנה עד 48 שעות לפני ללא תשלום
תודה חברים
-
המלצת רכבשים לב שחברות ההשכרה אוסרות על השוכרים לנסוע מחוץ לדרכים הסלולות (וזה כולל שבילי חצץ), גם אם הרכב השכור הוא כזה שמסוגל לעשות זאת. ובכל מקרה, בארה"ב לא סביר שיש חופים שבהם ניתן להיכנס עם רכב... זו לא השכונה שבארץ.
-
המלצת רכבטוב לדעת
תודה