עזרה דחופה - מושבים במטוס
-
קצת לא קשור, אבל אולי מישהו מכם שטס הרבה על הקו יוכל לעזור....
מסיבה כלשהי ובלגן (שאני לא רוצה להיכנס אליו כרגע) ובקצרה אל-על שינו לי את המושבים בטיסה בלי ליידע אותי, כרגע היקצו לי 4 מושבים יחד (משפחה) בשורה 43 בטיסת חזור מבנגקוק לארץ במטוס ג'מבו. הבעיה ששורה 43 צמודה למטבחון של הדיילות (המטבחון מאחורי המושבים שלנו). אל על טוענים שהכסאות האלה הם רגילים ויש הטייה מלאה של המשענת אחורה. אני לא בטוחה בזה ולא רוצה לקחת סיכון בטיסה כ"כ ארוכה. מישהו יודע אם זה נכון ? (אני שואלת כי כמעט אין מושבים פנויים בטיסה)
תודה מראש לעונים (טסים ביום ד' הקרוב-דחוף!)
-
עזרה דחופה - מושבים במטוסלכסאות האלו ברוב המקרים אין נטייה מלאה אחורה, הם קצת יותר מוגבלים בתנועה אחורה
-
עזרה דחופה - מושבים במטוסמעניין איך אל על טוענים שהכיסאות הם רגילים....אני חושבת שהם יגידו הכל כדי להשתיק אותך. ממש מעיב על ההתרגשות של הטיסה.
-
עזרה דחופה - מושבים במטוסרק למושבים בסוף המטוס יש את הבעיה של הטייה
כל המטוס מלא ?
תנסו לשנות את המיקום
-
עזרה דחופה - מושבים במטוסלא רק למושבים בסוף יש בעיית הטייה בנוסף יש ל : כל המושבים הצמודים לגב המטבחון בעייתיים כל המושבים לפני יציאות החירום בעייתיים
-
עזרה דחופה - מושבים במטוסתודה לכולם.
מן הסתם אם המטוס לא היה כמעט מלא לא הייתי שואלת ומיד מחליפה מושבים.
לצערי אל על עשו לי תרגיל שגיליתי אותו רק 4 ימים לפני הטיסה ובמקרה !! הם לא עדכנו אותי בשינוי. (הזמנתי מקומות לפני 5 חודשים!) ביליתי איתם טלפונית יומיים בצעקות ועצבים כי מסתבר שהזיזו אותנו ללא ידיעתנו למקומות גרועים ליד המטבחון ופיצלו אותנו כמשפחה ופתרון היחיד שנתנו לי לשביעות רצונם בלבד - לא לשביעות רצוני - כיסאות שצמודים למטבחון. לכן בלית ברירה מצאתי כיסאות יותר אחורה במטוס וגם לא כולם באותה שורה אבל שורות צמודות, הרע במיעוטו, לא אקח סיכון שהכיסאות שנתנו לי לא נשענים אחורה בטיסה כה ארוכה.
בכל אופן תודה ואני אגיש תלונה רצינית לאל על - בתקווה שיתייחסו כי הם לא ממש לוקחים אחריות. מישהו יודע למי אני יכולה להגיש תלונה - גורם בכיר באל על שיתייחס ברצינות ?
טסים מחר...אשכח מהכל, מתכננת ליהנות. תודה
-
עזרה דחופה - מושבים במטוסביזבוז זמן להתלונן
הם לא חייבים כלום מבחינת מיקום המושב
גם אם כבר עשית צ'ק אין באינטרנט הם יכולים להזיז אותך אם בא להם..
-
עזרה דחופה - מושבים במטוסאני לא משפטן ולא מומחה
אבל להבנתי ההתחייבות של החברה היא להטיס אותך ממקום X למקום Y בשעות T1 עד T2.
ומותר להם להזיז את T1 ו T2 במידה מצומצמת.
לא חושב שהחוזה מבטיח סוג מטוס או מקום ישיבה.
כמובן שאם שילמת על מקום ישיבה מסויים (בחברות שזה רלוונטי) והוחלף מקום הישיבה שלך, אני מניח שאתה זכאי להחזר התשלום על מקום הישיבה.
אני לא מאמין שהעובדה שהזיזו אותך ממקום הישיבה היא עילה לביטול העסקה ללא קנס, או לפיצוי כלשהו.
נכון זה מרגיז, אבל חוקי מבחינתם.
-
עזרה דחופה - מושבים במטוסאו קיי אז לא חייבים לי כלום כי הם מכסים את עצמם מכל הכיוונים בכוכביות ותקנונים אבל מתוך דאגה ללקוח וקצת אכפתיות כשאתה מפצל משפחה עם ילדים בטיסה כזו ארוכה וקשה אני חושבת שזה פייר ואנושי לפחות להודיע ללקוח. על זה אני כועסת. אולי אם היו מודיעים לנו בזמן הייתי יכולה לתפוס מושבים אחרים. כרגע כבר הכל כמעט מלא.
-
עזרה דחופה - מושבים במטוסהטיסה חזרה עדיין לא נסגרה מבחינת מקומות ישיבה..
תנסי כל הזמן דרך האינטרנט לראות אוליי מקומות הישיבה השתנו..
וכמובן ליצור קשר שוב עם אל על-אני בטוח שאל על יעזרו אם ניתן..
-
עזרה דחופה - מושבים במטוסעל סמך מה אתה בטוח שאלעל יעזרו אם ניתן? הם גם אמרו לה שלמושבים ליד המטבחון יש הטיה מלאה מה שלא נכון.
לפני כ3 שנים בטיסה חזרה מתאילנד הושיבו אותי במושב ליד פתח החירום ולא טרחו להודיע לי שהמושב לא יורד אחורה עד הסוף! וזה קריטי בטיסה של 11 שעות!
לפני שבועיים הם שברו לחבר שלי את אחד הגלגלים במזוודה ואמרו לו שהם לא מוכנים להשתתף אפילו בשקל מאחר והם לא חייבים לפי הביטוח.
ממש תודעת שירות פנטסטית.
נ.ב רק היום פורסם שאל על מדורגת במקום האחרון בטבלת דיוקי הטיסות של חודש יוני (מבין 40 חברות גלובליות). רק 36% מטיסותיה נחתו בזמן. זמן איחור ממוצע של כ50 דקות. עוד סיבה לטוס איתם רק אם אין ברירה...
ותודה שטסת אלעל

-
למשפחה שלי הם שינו את מקומות הישיבה 3 פעמיםבדיוק בטיסה הזו בתירוצים פחות חכמים מ"הכלב אכל לי את שאלה 3".
יש לך ברירה להצביע ברגליים. לא בטיסה ישירה לתאילנד כי יש להם בלעדיות אבל בטיסות אחרות.
אני הצבעתי ברגליים ואני כבר כמה שנים במעמד זהב כנוסע מתמיד במועדון של יונייטד, עוד מהתקופה שהיה קונטיננטל.
כשאל על יתיחסו אחרת ללקוחות שלהם אני אשמח לטוס איתם ולקבל מעמד גבוה בנוסע המתמיד שלהם.
אם עוד אנשים יתנהגו כמוני אולי הם ישפרו את התייחסותם, או שמשפחת בורוביץ' אחרי שהביאה לקבורה את קלאבמרקט אולי תביא לקבורה את אל על.
אגב הפיצוי שהם הציעו לי היה שירות טרום טיסה בחינם ו 200 נקודות מתמיד.