ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סן פרנסיסקו עם רכב ?

פורום צפון אמריקה
    3
    8
    1462
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shos123
      shos123 נערך לאחרונה על ידי

קראתי הערות חוזרות של כותבים בפורום על עלויות חנייה ויעילות התחבורה הציבורית,ועכשיו אני מתלבטת וזקוקה לעצתכם.שכרנו(אנחנו 3 מבוגרים) רכב ל-7 ימים לאורך כביש 1 סיום המסלול יומיים בסן פרנסיסקווהחזרת הרכב בשדה.השאלה:האם כדאי להשאיר את הרכב יומיים נוספים עד השדה או להסתדר בלעדיו?
      המרחק לשדה כפי שנאמר לי 18 ק``מ,העלות במונית לא ידועה.
      תודה למשיבים
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shos123

סן פרנסיסקו עם רכב -מישהו מוכן להתייחס?
        • אלי מהגולן
          אלי מהגולן נערך לאחרונה על ידי

סן פרנסיסקו עם רכב ?:Re
          כשמשכירים רכב ל-7 ימים יוצא יותר זול מאשר 5 ימים, נכון ישנה בעיית חנייה בסאן פרנסיסקו, אבל זה לא צריך למנוע ממכם להישאר עם הרכב, העלויות של מוניות והשימוש בתחבורה הציבורית יהיה פחות או יותר עלות היומיים.
          ולכן ממליץ להישאר עם הרכב כך תוכלו לנסוע איתו באופן עצמאי ותהיו ניידים בסאן פרנסיסקו למקומות ולאתרים שונים בעיר ולא תצטרכו את התחבורה הציבורית (כגון תצפית על גשר הזהב, ביקור במגדל קוייל, גבעת הטלגרף וכו`.
          לגבי החנייה, ישנם בתי מלון שתמורת תשלום ניתן להחנות את הרכב בחניית המלון, לגבי מקומות תירותים, ממליץ לחנות לא ליד האתר אלה מס` רחובות יותר מרוחקים כך שעלות החנייה תהיה יותר זולה, חנייה ליד מקום תיירותי עולה יותר יקר. בנוסף ניתן לחנות ליד המודחנים אך יש לשים לב לשילוט ברחוב, יש שינויים בימים שבהם מותר ואסור לחנות.
          • מוני
            מוני נערך לאחרונה על ידי

שלום
            אני נמנה עם אלה שחושבים שטוב היות הרכב עם
            המטיילים בזמן הביקור בסן פרנסיסקו,ועד היום
            מכל השירשורים הרבים שהיו בנושא אף אחד מאלה
            ששללו רכב בסן פרנסיסקו לא הצליחו לשכנע אותי בצידקתם.

המקרה שלכם ושוב לפי דעתי בהחלט מצדיק שהרכב יהיה עמכם .

קודם כל לא יהיה למעשה שום חיסכון מבחינת עלות שכירות אם תיקחו ל-5 ימים או 7 ימים.

מאחר ואצלכם מדובר על יומיים כאשר יותר מיום נדרש על מנת לעשות את האתרים המרוחקים יותר שזועקים ושכל כך נוח לעשות אותם עם הרכב השכור.

מקסימום את האתרים במרכז העיר תעשו עם תחבורה ציבורית אם באמת תיקשה עליכם הוצאה יומית על מגרש חניה זה או אחר.

ושורה תחתונה,אם תלונו במוטל/מלון שאינו גובה חניה אין בכלל ספק שטוב תעשו אם תחזירו את הרכב בשדה התעופה לפני הטיסה חזרה מזרחה.
            מוני

קראתי הערות חוזרות של כותבים בפורום על עלויות חנייה ויעילות התחבורה הציבורית,ועכשיו אני מתלבטת וזקוקה לעצתכם.שכרנו(אנחנו 3 מבוגרים) רכב ל-7 ימים לאורך כביש 1 סיום המסלול יומיים בסן פרנסיסקווהחזרת הרכב בשדה.השאלה:האם כדאי להשאיר את הרכב יומיים נוספים עד השדה או להסתדר בלעדיו?
            המרחק לשדה כפי שנאמר לי 18 ק``מ,העלות במונית לא ידועה.
            • shos123

למוני ולאלי תודה רבה על תשובתכם.אין לכם מושג כמה חשובה תשובת המנוסים למתלבטים.
              ולאלי אתה לא יודע על שינוי שביצענו בתכנית בגלל הערתך באשר לכביש 1``תפסת מרובה לא תפסת``.גרמת לי לחשוב לעומק יותר באשר להתאמת הטיול לצרכינו.המון תודה מקרב לב.
              • אלי מהגולן

אני שמח (ומאמין שגם האחרים מרגישים כך) שהינו לך לעזר
                • shos123

סן פרנסיסקו עם רכב +gps
                  עקבתי אחרי רשמים שלך מהטיולים הרבים המפורטים בבלוג,והתחלתי להרהר על קניית gps לטיול בעיקר לחוף המערבי.האם באמת כדאי?אין תקלות תקשורת? כדאי לקנות בארץ בעברית? מה היית ממליץ? אגב שכירת המכשיר בנתב``ג עולה 10 דולר ליום טיול `וזה ממש לא משתלם ,לדעתי.
                  אודה לתשובה
                  • אלי מהגולן

סן פרנסיסקו עם רכב +gps:Re
                    לגבי GPS נאמר רבות עליו בפורום (בצעי חיפוש GPS), אכן אני השכרתי בפעם האחרונה כשביקרתי בארה``ב (02/07) בחברת אופרן (היא הייתה הזולה ביותר) וקיבלתי רכב מחברת ``אלמו``. תוספת למכשיר עלה לי 8.5$ ליום כולל מיסים.
                    מבירור שערכתי במספר רשתות (בלוס אנג`לס) המוכרות מכשירי GPS הם ביקשו על המכשיר בין 300 -400$ תלוי בסוג המכשיר.
                    כך שמי שנוסע מעל שבועיים עלות רכישת המכשיר כבר כדאית.
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון