לגבי טיסות פנים בתאילנד
-
אני טסה עם אלעל לתאילנד בספטמבר ונוחתת בנמל החדש בבנגקוק..אני רוצה להמשיך לצ'אנג מאי עם טיסה פנימית. כמה זמן הפרש בין הטיסות כדאי לקחת אם הטיסה היא מהשדה הישן.?וכמה זמן אם זה מאותו שדה?
מחיר הכרטיסים מהשדה החדש יקר יותר ב20 דולר בערך,שווה לשלם יותר ולחסוך את הכאב ראש של המעבר בין השדות?
מה הסיכוי שהטיסה לבנגקוק תתעכב ואפספס את טיסת הפנים? קצת מלחיץ אותי להזמין טיסות המשך מראש.
ושאלה אחרונה,כמה זמן מראש כדאי להזמין אם כן? בנתיים יש עוד חודשיים.. אבל המחירים בטח עלולים לעלות.. -
לגבי טיסות פנים בתאילנדאל תחסכי 20 דולר על זה.תחסכי בדברים אחרים.תזמיני לאותו שדה בהפרש של 3 שעות
-
לגבי טיסות פנים בתאילנדאחלה,תודה..
ולגבי מתי להזמין.. עדיף להזמין כמה שיותר מוקדם? המחירים עלולים להשתנות משמעותית אם אזמין לקראת הנסיעה?
-
לגבי טיסות פנים בתאילנדכן.להזמין כמה שיותר מוקדם.בתאילנד המחירים עולים ככל שמועד הטיסה מתקרב.
-
לגבי טיסות פנים בתאילנדלאל על יש קוד שיירינג עם בנגקוק אירווייס ולכן
אפשר לשלוח את המזוודות ישירות מנתב"ג לצ'אנג מאי
בתאום מראש, וכך לחסוך זמן בנחיתה בבנגקוק.
שעתיים הפרש בין הנחיתה לטיסה לצפון יספיקו אם
הכ מסודר מראש..
-
לגבי טיסות פנים בתאילנדואם כבר חיסכון אם מזמינים מאייר אסיה כאשר מגיעים למסך סופי זה הרבה יותר יקר ממה שרואים בהתחלה. אנחנו הזמנו כרטיסים אם תאי אייר שיצאו יותר זולים מאייר אסיה .
-
לגבי טיסות פנים בתאילנדהמידע בידך כבר אינו עדכני.
מתחילת החודש (יולי 16) אי אפשר לשלוח מזוודות לטיסות המשך של BangkokAirways. מי שטס איתם צריך לעבור בבנגקוק ביקורת דרכונים, לאסוף את המזוודות ולעשות Check-in לטיסת המשך.
נכון לעכשיו עדיין אפשר לשלוח מזוודות לטיסות המשך של Thai Airways.
-
לגבי טיסות פנים בתאילנדסגרתי טיסת המשך בדצמבר עם בנקוק ארוויז לצאנג מאי לאחר שעתיים מהנחיתה (אל על). האם בעקבות השינויים לשנות ל-3 שעות או שעתיים זה בסדר ?
-
לגבי טיסות פנים בתאילנדזה גבולי מאוד כי לפעמים אל על מגיע באיחור לבנגקוק,3 שעות מרווח זה עדיף.
-
לגבי טיסות פנים בתאילנדאני לקחתי טיסת המשך מבנגקוק לקוסמיי בטווח של שעתיים עם בנגקוק איירוייס טסה עם ג'ורדן...מה לעשות אני עוד עם 2 ילדים מפחדת לפספס הסתמכתי על העובדה שניתן להעביר ישירות מזוודות מהארץ...
-
לגבי טיסות פנים בתאילנדאת צריכה לברר האם יש אפשרות העברת מזוודות עם הירדנים.תתקשרי אליהםיש להם נציגות בארץ
-
לגבי טיסות פנים בתאילנדואם כן להשאיר ככה? או בכל זאת לשנות?
-
לגבי טיסות פנים בתאילנדשעתיים עלוללהיות קצת לחוץ......
-
לגבי טיסות פנים בתאילנדלא הזמנתי דרך הארץ ואין להם שרות לקוחות כתבתי להם מייל מקווה שיענו מהר ... משהו יודע על דרך נוספת לברר לגבי העברת המזוודות?