שבצור אחרון
-
ערב טובבבבבב,
הנסיעה כבר בפתח וממש אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת...
זוג + 2 (5-+8), לינה בפלכאו.
יום 1: נחיתה בבוקר בוינה ונסיעה לפלכאו. יש משהו מעניין בדרך? לא מנזרים וכאלה.... אלא משהו יותר משחרר עבור הילדים. בכל זאת נסיעה ארוכה.
יום 2: מכרות המלח בהליין, מגלשות דורנברג, נקיק ליטנשטיין ואם יהיה כח אז מרחצאות באד הופגשטיין
יום 3: מגלשות אבטנאו, אגם גוסאו והאלשטאט
יום 4: יום מנוחה באיזור, פארק גרפנברג ומרחצאות ווגריין
יום 5: גרוסגלוקנר, מרחצאות באד הופגשטיין (בבקשה תגידו לי שזה שווה את הנסיעה הארוכה...)
יום 6: זלצבורג: הלבורן, מצודת וורפן, מוזיאון המדע
יום 7: מפלי קרימל (שוב, האם שווה את הנסיעה הארוכה כ"כ? אולי במקום מפלי -גולינג? עוד משהו עם מים באיזור?
יום 8: יצאה לכיוון וינה ובילוי שם עד הערב... אשמח לרעיון נחמד.
מאוד מאוד רוצה לשלב את איזור האגמים... היכן לדעתכם ניתן והאם זה לא עמוס מידי? הילדים שלי אוהבים מים... אפשרי לרחוץ באגמים או שאין סיכוי?
על מה הייתם מוותרים או מה הייתם מוסיפים שממש חבל יהיה לספס?
תודה ענקית על העזרה! אתם נפלאים

אה, ושאלה אחרונה, מכירים קרחון שניתן לטפס עליו עם רכבל סגור? הפתוח מלחיץ אותי ונראה לי שדווקא שם לילדים תהיה חוויה אדירה...
ושוב תודה!!!
-
שבצור אחרוןעל הגרוסגלוקנר-בטוח לא תצטערו על הנסיעה הארוכה ..בעיני זה היום היפה ביותר !באזור לגבי קרימל לא הייתי אז לא יודעת...
יום 3 גם מקסים
יום 6 לא יודעת אם תספיקו גם את זלצבורג וגם את המצודה ,בד"כ זלצבורג כבר תופס יום (הנסיעה ,חנייה הסתובבות,אוכל,ארמון הלבורן בטוח אתם כבר באחהצ ..)
-
שבצור אחרוןתודה רבה!!!
-
שבצור אחרוןכאמור ביום של זלצבורג לא תספיקו להגיע לוורפן.
אולי אפשר לשלב את וורפן במקום אחת המגלשות (מתוכננות לכם 2 מגלשות).
-
שבצור אחרוןתודה!
חושבים שאפשר יהיה לשלב איפשהו את האגמים ואת אייס ארנה/קפרון?
לא רוצה לדחוס אבל יש כ"כ הרבה.... אז מה הכי שווה?

-
שבצור אחרוןגורסקולנר שווה גם שווה את הנסיעה והיא גם לא כל כך ארוכה.
מפלי קרימל קצת יותר בעייתי כי הנסיעה יותר ארוכה ( לפחות עד להגעה לאתר ואז הולכים לעומת גרוסקולנר שממשיכים לנסוע ) אבל האתר מרהיב ביופיו אחד המקסימים שישנם שווה גם שווה. אני ממליצה בחום.לגבי וינה אפשר לקפוץ ללונה פארק ל 1-2 שעות נחמד לילדים ( תשלום פר מתכן )
מאוד נחמד להסתובב המרכז לאכול עוגה טובה קניות קצתגן החיות חביב ..לא משהו.
הארמונות נראים לי משעמים לילדים.ועוד משהו לנו הספיק לחלוטין חצי יום בזלצבורג כולל הארמון.
באותו יום שילבנו גם את מכרות המלח ועוד קפצנו בסוך למפלי גולינג.
אז מאוד תלוי כמה זמן רוצים להקדיש לזלצבורג. אם לא חובבי ערים אז אפשר לשלב עוד משהו ( חצי יום באגמים או וורפן )
הטיול טוב לא עמוס מידי ממצה והגיוניתהנו