מזרח קנדה לשבועיים
-
אנחנו מתכננים חופשה של שבועיים במזרח קנדה. יציאה ממונטראול.
משפחה עם שלושה ילדים בגילאי 8-13, אוהבים טבע, אוהבים פעילויות בטבע (רפטינג, קיאקים, טיולי אופניים וכו). מעדיפים לתת זמן לכל מקום ולאפשר לעצמנו לטייל ולנוח.
הכיוון שחשבנו הוא
3-4 ימים פארק אקדיה
3-4 ימים מפרץ פנדי
3-4 ימים פרינס אדוארד איילנד
נשמח לקבל חוות דעת על המקומות הללו, ואם יש המלצות ספציפיות לכל אחד מהמקומות (לינה, אטרקציות, מסלולי טיולים)
תודה רבה !
-
הייתי מוריד 2 מאכדיה,1ממפרץ פונדי 2 מאדוארדוהרי לכם 4/5 ימים נובה סקוטיה.
ושאלה -היכן אתם מתכוננים לנחות ומהיכן להמריא?
ועוד שאלה באיזה חודש?
מוני
-
הייתי מוריד 2 מאכדיה,1ממפרץ פונדי 2 מאדוארדנוסעים ברכב מונטראול וחוזרים אליה. הטיול מתוכנן לאוגוסט.
-
הייתי מוריד 2 מאכדיה,1ממפרץ פונדי 2 מאדוארדואפשר אפילו להוריד עוד אחד מפנדי....
-
מזרח קנדה לשבועייםלדעתי יספיקו לכם יומיים גג לפארק אכדיה, למפרץ פאנדי הייתי מקדיש כמינימום יומיים מלאים, אבל יש מה לעשות שם גם 3-4 ימים.
ב- PEI לא הייתי ולכן קשה לי להשוות. מרשמים של אחרים יתכן ואכן עדיפה נובה סקוטיה על PEI.
אוכל להציע מסלול כאשר חלוקת הימים תתיצב.
-
מזרח קנדה לשבועייםהייתי חושב על התבססות לטיול במחוזות האטלנטיים ומוותר בפעם הזאת על אכדיה.
מוני
-
מזרח קנדה לשבועייםהוספנו את אכדיה כדי לשבור את הנסיעה.
נשמח להמלצה על מסלול, וכזה שישבור גם את הנסיעה חזרה מ PEI כי אנחנו לא אוהבים נסיעות ארוכות מדי.
הימים הנוספים יכולים להיות מוקדשים לצפיה בלויתנים, קיאקים וכו, הכוונה היא גם לנוח לא רק להספיק לראות.
תודה רבה!!
-
מזרח קנדה לשבועייםשוב שלום
קשה להאמין שהצעה כזאת תתקבל אבל צריך להתחיל ממשהו-
https://goo.gl/maps/2BAXd19uVR92
2 ימים הגעה לאכדיה
1 יום אכדיה
1 יום הגעה לסיינט ג'ון ניו בראונסויק
1 יום גיאות ושפל יום בפארק פונדי+בעיקר בפארק הסלעים
3 ימים הכוללים יום השלמות גאות ושפל פארק סלעים>>נסיעה והגעה להליפקס נובה סקוטיה+ הליפקס לינה שניה+סיבסוב כמה עיירות מיגדלורים (פגיס קוב וכו'),ואפשרות חזרה ללינה שלישית באותו מלון בהליפקס.
1 יום קו החוף ועליה לבילוי ולינה באנטיגוניש.
2 ימים מעבורת לפרינס אדוארד וביקור בנקודות עניין
1 יום הגעה ביקור בילוי ולינה בבירת ניו בראונסויק-פרדריקטון.
2 ימים לצורך חזרה למונטריאול.
מוני
-
מזרח קנדה לשבועייםיש לנו גם נסיעה דומה בחודש הבא ממונטריאול לבר הרבור, המלצות היכן כדאי לעשות עצירות לאורך הדרך? בתודה מראש למגיבים
-
מזרח קנדה לשבועייםראשית תודה רבה על ההצעה למסלול.
הרעיון שלנו הוא שמעבר ללראות נופים, אנחנו רוצים גם ימי מנוחה, ימים בהם אפשר לשבת כל היום על חוף הים, במידה ומזג האויר יאפשר, יום של שיט בקיאקים, צפיה בלויתנים וכו', ולכן חשבנו להוסיף ימים כאלו במקומות המתאימים.
חשש נוסף הוא מימי הנסיעות הארוכות. אפשרות עליה חשבנו היא לשבור את החזור בעצירה בפארק מים או אטרקציה בסגנון זה. מכירים משהו כזה?
-
מזרח קנדה לשבועייםהיי
במידה ולא ראית ,נסה להיעזר באתרים הבאים שרשמה בזמנו הגולשת יולי ד.
http://www.exploremaine.org/byways/
כמובן תלוי בלוח הזמנים שיש לכם אל, ומבר הארבור, ומכאן עד כמה תרשה לך לסטות לטובת נקודות החן הללו.
מוני
-
מזרח קנדה לשבועייםהי מוני,
תודה רבה