טיול יום לספארי מזנזיבר
-
שלום לכולם, בשבת הקרובה אישתי ואני מתוכננים לטוס לחופשה בזנזיבר ל8 ימים בחבילת נופש (מלון וטיסה הכל כלול) למלון גולד זנזיבר. רצינו ללכת לטיול יום בספארי לשמורת סלוס. הטיולים שהוצעו לנו מתוכננים כך שטסים בטיסה פנימית בבוקר לשמורה, מטיילים כל היום, לנים בלילה בלודג' בשמורה ובבוקר טסים חזרה לזנזיבר. המחיר המוצע נע בין 700 ל800 דולר.
רציתי לקבל מידע ממישהו שמכיר את צורת ההגעה הזאת לשמורה או התנסה בה בעבר ויכול להמליץ לחיוב או לשלילה על אדם או חברה כלשהי.
-
טיול יום לספארי מזנזיבראינכם יכולים ללכת לספארי בסלוס. זה רחוק ויש אוקיאנוס באמצע. ואם כבר, אז שני לילות.
רק חברה אחת בטנזניה עושה את הטיסות והספארי הזה ומשכנת את המטיילים במחנה ששיך לחברה.
על איזה אדם להמליץ לכם? מישהו שאתם מכירים?
העקרון של טיולים אלו שהם נקראים 'ספארי של הרגע האחרון' ואפשר להרשם אליהם רק החל משבעה ימים לפני היציאה.
במדה והמטוס כבר מלא בזמן שתרשמו, פשוט לא יקבלו את ההזמנה שלכם. הרשמו (ושלמו) ככל המוקדם!
יש לסלו טיסת בוקר וטיסת אחה"צ אז אם לילה אחד בלבד, צאו בטיסה הראשונה וחזרו בטיסה האחרונה וכך יהיו לכם יומיים בשמורה.
אני ממליץ בכל פה על התכנית הזו.
-
טיול יום לספארי מזנזיברהי
הייתי מאד רוצה לשמוע פרטים לגבי אפשרות כזו. אשמח אם תוכל לעדכן במידה ויש לך תובנות.
תודה
טלי
-
טיול יום לספארי מזנזיברCoastalaviation.com
-
טיול יום לספארי מזנזיבראם מישהו נסע מזנזיבר לספארי בסלוס אם יש פרטים כמה טיסה ויום טיול בג'יפ בשמורה עולה והאם שווה?
בחבילות טיול ל-8 ימים יש אפשרות לטיול כזה אך לא רשום עלות
-
טיול יום לספארי מזנזיבריש אפשרות לספארי ב3 יעדים. כולם יוצאים מזנזיבר. היעדים: סלו(ס), רוהה וסרנגטי (בעצם הרביעי הוא נגורונגורו שקרוב לסרנגטי אבל לא מגיעים לסרנגטי)
המחיר הבסיסי מתחיל מ450 דולר לאדם ללילה אחד ביעד קרוב ועד אלף דולר לשני לילות ביעד רחוק כמו הסרנגטי.