ספונטניות בהיי-סיזן
-
שלום. אני מתכננת טיול בסלובניה של 12 יום, (משם ממשיכה ליעדים נוספים) ותוהה האם עליי להזמין מראש לינה בסלובניה, בכל עיירה ועיירה שאני אולי ארצה להיות בה, כולל השכרת רכב (להתחייב מראש על מספר ימים, על תחנת איסוף, והחזרה) - או שאני יכולה לעשות בוקינג רק לשני הלילות הראשונים, ומשם להיות ספונטנית.
אני שוברת את הראש על זה כבר שבוע. אשמח לעצות.
-
ספונטניות בהיי-סיזןאפשר להזמין לינה עם אפשרות ביטול. בד"כ יותר יקר.
אפשר לתכנן טיול כוכב באזור בלד. באזור הזה נמצאות הרבה מהאטרקציות של סלובניה והאזורים האלפינים המרשימים ואפשר להגיע גם למערות בנסיעה של כשעה.
בסלובניה הקטנה אין הצדקה לטיול מתגלגל של 12 יום עם מעברי לינה כל יום.
-
ספונטניות בהיי-סיזןאז כדאי להקדיש לבלד והסביבה 4 ימים, ואז להיות 3 ימים בליובליאנה, ומשם לנסוע לחוף?
-
ספונטניות בהיי-סיזןלא מדויק. יש מקומות ששווים ביקור של יותר מיום אחד ואז לינה בבסיס כוכב מוסיף הרבה קילומטראז' מיותר.
-
ספונטניות בהיי-סיזןמקומות הלינה צריכים להיגזר ממה שרוצים לראות ואיפה לבקר, אז כדאי לעבוד שלב שלב.
-
ספונטניות בהיי-סיזןאנחנו בהיי סיזן מצאנו מקומות על הדרך, חוץ משהיה מאד קשה (ויקר) בעיירות PIRAN-PORTOROZ שעל שפת הים.
בעיקרון, עשינו הזמנה ל-2 הלילות הראשונים ליד בלד, בסוף נשארנו 4!
כל השאר בסלובניה וקרואטיה התגלגלנו ומצאנו.
-
ספונטניות בהיי-סיזןנהדר, תודה
-
ספונטניות בהיי-סיזןעשיתי את זה גם עם חברה שלי היה ממש כיף,
בקשר ללינה עשינו כוכב כי כמו שנאמר לפניי כבר רוב האטרקציות בבלד ואין סיבה באמת להחליף כל הזמן, את המלון הזמנתי דרך בוקינג את האתר את בטח יודעת כבר.
בקשר לרכב אני לדוגמה שכרתי דרך חברתXXX אז הבחור הסביר לי בעצם שכמה שפחות ימים לוקחים אז ככה המחיר ליום השכרה עולה וההפך, אז לפי דעתי כדי לך גם את זה לקבוע מראש,
תהני בטיול ואל תשכחי לעשות גיחה לאוסטריה על הדרך