ביטוח רפואי
-
שלום
יש לי קרובת משפחה שחלתה לפני כשנתיים בסרטן, עברה סידרת טיפולים, וחזרה לשיגרת החיים (עם פרוטוקול מעקב, כמו כל מי שלקה בסרטן)
האם מישהו מכם יכול להמליץ מנסיון אישי על חברת ביטוח למקרה כזה?
עשינו סבב טלפונים: חלק מסרבים, חלק נתנו הצעות מחיר ברמות שונות, וחלק עדיין עושים חישובים

נתקלנו בין השאר בפוליסה שנקראת Passportcard, שהיhתה הכי יקרה, אבל נראה לנו שמספקת פתרון שיש בו הכי הרבה שקט נפשי : טלפון 1-800 וכרטיס נטען שמזוכה בכסף על פי פנייה טלפונית. האם מישהו קנה את הפוליסה הזאת ויכול לספר האם ואיך זה עבד לו ?
תודה
-
ביטוח רפואיתעשי חיפוש בפורומים, ממש לא מזמן דנו פה בדיוק בביטוח פספורט קרד ובמחלה קיימת
-
ביטוח רפואיחברות ביטוח נבחנות לא בעת רכישת הפוליסה אלא בזמן שיש לך תביעות מחברת הביטוח. רצוי לשמוע את מי שהיה לו תביעה כזאת. לי, למזלי, עד ביום לא היתה תביעה.
לפי הערכתי היום שתי חברות דומיננטיות בביטוח נסיעות: פספורט כארד והראל.
הראל הם המקצוענים ביותר בענף ויכולים להציעה חבילות שונות ומשונות.
לפספורט כארד יש מספר יתרונות כגון הכרטיס הניתען והעדר השתתפות עצמית.
צריך לשמוע (וגם להקליט) את ההצעות של נציגי החברות וכמובן לקרא את כל הפוליסה כולל האותיות הקטנות.
-
ביטוח רפואימסכים לגבי היתרון של פספורטכארד.
אני עשיתי פספורט כי באמת במקרה של צורך בטיפול יש לך כרטיס נטען. (אנו ללא עבר רפואי וכו')
לא יודע אם ברגע האמת הם יותר או פחות שווים מהאחרים. הגימיק והרעיון של כרטיס נטען כנראה שבאמת משכנע את האנשים...
מה שכן אני יודע שהם יותר יקרים...
גם לאנשים בריאים לחלוטין הם הרבה יותר יקרים. -
ביטוח רפואייש עוד אפשרות - לבעלי פוליסת בריאות ב'הראל' שרכשו בעבר אפשרות הרחבה ל'דרכון פרימיום'.
זהו פתרון מעולה למישהו עם מצב רפואי משתנה - גם מבחינת העלות וגם מבחינת הכיסוי
-
ביטוח רפואיאני מצוי בסביבת הנסיעות לחו״ל כמו גם עד שמיעה לחברים קרובים בתחום - ומתבררת לי תמונת מצב לפיה חב׳ הביטוח הראל (שאולי נראיית מקצועית ומאד דומיננטית בפירסום) קנתה מקום של כבוד בתחתית החברות המשלמות תביעות להחזרים.
-
ביטוח רפואימציע לבדוק בקופת החולים, ממה שאני זוכר בכללית, יש להם חבילה הכוללת החמרת מצב קיים, לרבות מצבים דומים.
הפער הכלכלי מול החבילה הרגילה לא מהותי, יש הבדל בתקופת הביטוח המקסימלית
-
ביטוח רפואיקופת חולים כללית הם לא חברת ביטוח - הם משווקים של ביטוח נסיעות של חברת כלל.
-
ביטוח רפואינכון, אבל יש להם את הפוליסה המתאימה, זה מה שחשוב, לא?
ראו כאן