TMB - סובב מון בלאן
-
שלומות,
לפני כשבוע חזרנו מטרק מדהים של 11 ימי הליכה באלפים - טרק סובב מון בלאן, או בשם החיבה שלו - TMB.
טיפסנו על הרים, ירדנו לעמקים, רעינו באחו הפורח עם פרות מדנדנות בפעמונים, ישנו בבקתות מטיילים, אכלנו המון שוקולד, הלכנו בשמש, בשלג, בגשם ובערפל, ופגשנו מטיילים מכל העולם.
היתה חוויה עוצמתית, מאתגרת ונפלאה! חוויה שעוד תהדהד אצלנו הרבה זמן.
התחלתי להעלות את סיפור הטיול לבלוג שלי.כאן תוכלו למצוא את הפוסט הראשון - המספר על ההחלטה לצאת לטרק, על ההכנות לקראתו ועל יום הנחיתה ביעד.
זה הפוסט השני - שבו תוכלו לקרוא על יום ההליכה הראשון. יום ירוק וכפרי שבו אנו מתנסים בעליה רצינית ראשונה, ירידה לא פחות רצינית ראשונה וגם... גשם ראשון.
הפוסט השלישי מתאר את יום ההליכה השני - יום ערפילי ומאתגר שהצבע הלבן של השלג שולט בו.
בפוסט הרביעי קצת על יום ההליכה השלישי - יום של ירידות תלולות ועליות תלולות לא פחות. יום ההליכה הארוך ביותר בטיול שלנו, וגם אחד המהנים ביותר!
ונכון לכרגע הגעתי עד הפוסט החמישי, שבו אני מספרת על יום ההליכה הרביעי. יום שהתחיל טוב והסתיים קצת פחות...
משתדלת פעם ביום להעלות פוסט חדש, ובימים הקרובים אעלה את המשך הסיפור עם יתר עלילותינו בטרק

- מוזמנים להצטרף אלינו וירטואלית למסע המגוון והמרתק הזה, ולהתקרר קצת מרוח אלפינית נעימה
אורה
-
מלכה!!! אני ממליצה לכולם לקורא את הבלוג הנפלא הזה -
נהדר!!אני מחכה בקוצר רוח להמשך

-
נהדר!!ענבר - תודה רבה (בכל החזיתות
)!!!אורלי - שמחה שהצטרפת אלינו לדרך. הפוסט על היום החמישי עלה לאוויר, ואפשר להתחיל את הבוקר...

יום מעולה לנו,
אורה
-
הטרק מהתחלה ועד הסוף עלה לבלוגזהו, הגענו לישורת האחרונה...
שלושה פוסטים המסכמים את שלושת ימי ההליכה האחרונים על הסובב מון בלאן עלו לאוויר.
יום ההליכה התשיעי – מסמן לנו שכשני שליש מהדרך כבר מאחורינו. יום נעים ומחייך עם עליה אחת גדולה וירידה אחת גדולה (נו, מה חדש?) ועם נופים מרהיבים מאופק אל אופק.
יום ההליכה העשירי – והלפני אחרון, מזמן לנו אתגרים חדשים להתמודד איתם ונופים מהממים להבלע בתוכם.
יום ההליכה האחד עשר – שהוא האחרון בטרק!!! יום שבו מתערבבים להם שמחה ומעט עצב והכל על רקע תפאורה מושלמת.
תודות לכל מי שקרא ושרד עד לנקודה זו. תודה שליוויתם אותנו, פירגנתם, הגבתם, שאלתם והמלצתם לאחרים. מקווה שנהניתם לפחות כמונו.
אנחנו חוזרים כעת להשלים את שביל חיפה, ומתחילים לתכנן את ההרפתקה הבאה...
אורה