השכרת רכב בזאגרב
-
שלום לכולם, אנחנו זוג צעיר בשנות ה-30 ואנחנו מעוניינים להשכיר אוטו בזאגרב. יש לנו כמה שאלות: 1, נשמח לקבל המלצות על חברות להשכרת רכב מהארץ. 2.אם אנחנו שני אנשים, רכב באיזו רמה כדאי לנו להשכיר בהתחשב בעובדה שחוץ מאיתנו יש לנו עוד שתי מזוודות גדולות וגם שלא יהיה יקר? אנחנו נעבור ממקום למקום, ניסע עם המזוודות. האם רכב mini יספיק או שעדיף אקונומיק קלאס? תודה לכל העונים.
-
השכרת רכב בזאגרבבאתרי חברות ההשכרה יש תאור של הרכבים המוצעים ושם כתוב בין השאר כמה מזוודות נכנסות לתא המטען של כל רכב, אז פשוט צריך לבדוק שם.
אני ממליץ להזמין את הרכב מראש מהארץ דרך אחד הסוכנים הישראלים: שלמה סיקסט, אופרן, הרץ, אוויס, ... ויש גם אחד שראיתי שמאד מומלץ כאן בפורום, אני לא זוכר את שמו (אחפש אחר כך).
אגב, את עדיין זקוקה להצעה למסלול? פשוט "נעלמת" מהדיון הקודם...
-
השכרת רכב בזאגרבתודה שוקי! צודק... מצטערת פשוט הייתי צריכה לעבד את המידע ולהחליט עם בן הזוג שלי במה אנחנו רוצים להתמקד. החלטנו שאנחנו מעדיפים להקדיש את השבוע שיש לנו לארץ אחת, קרואטיה, לא לחלק את הזמן בין שתי ארצות שזה היה התכנון ההתחלתי שלנו. לסלובניה נחזור בטוח בהזדמנות אחרת. אני ממש אשמח אם תבדוק את המסלול החדש שבניתי ותיתן את הערותיך, האם המסלול הגיוני (בדקתי אותו במפות גוגל) וגם אשמח לטיפים למקומות לינה. ושוב תודה על כל העזרה!
-
מסלול מעגלי בזאגרבהפעם עם המסלול... יום 1-הגעה מוינה לזאגרב. לינה בזאגרב. יום 2- השכרת רכב ונסיעה לטיול באופטיה, טיול לפסגת הר אוצ'קה? לינה באופטיה. יום 3- העיר פזין, מוטבן, גרוזניאן. לינה בגרוזניאן. יום 4- העיר פורץ, העיר רוביני. לינה ברוביני. יום 5- העיר פולה. לינה בפולה. יום 6- רובע ראסטוק. לינה בסלוני. יום 7- הפארק הלאומי פליטווצה, לינה בסלוני. יום 8- זאגרב, החזרת רכב. לינה בזאגרב. יום 9- המראה מזאגרב לישראל.
-
מסלול מעגלי בזאגרבלצערי היכולת שלי לעזור בענין המסלול בקרואטיה מוגבלת מאד, ה"מומחיות" שלי היא סלובניה. בכל אופן, שיהיה בהצלחה ותספרי איך היה כשתחזרו.
-
מסלול מעגלי בזאגרבאנחנו נוסעים בשבוע הבא, אכתוב כשנחזור...ושוב תודה!
-
השכרת רכב בזאגרבאוטו יורופ (לא יורו-קאר!!) יצאו לי הכי זולים. הייתי בודקת איתם. (הספק המקומי הוא fleet).
(במקרה שלי היה לי חשוב גם שלא יהיה חיוב על נהג נוסף ועל מעבר לסלובניה, ככה שבחישוב הכללי הם היו הזולים ביותר- יכול להיות שבלי המשתנים האלה החברות הגדולות יהיו זולות יותר)
-
השכרת רכב בזאגרבתודה שי, אבדוק. האם מישהו היה בקרואטיה ויכול להסתכל על המסלול שבניתי ולהמליץ על מקומות לינה?
-
השכרת רכב בזאגרבהי אלינה,
לטעמי האישי-המסלול שבחרת אינו "המיטב והייחודי" לקרואטיה.
יש לכם יותר מדי ערים ולא בטוח שהשארתם זמן להינות בחופים הנפלאים.
לא ציינתם מה תחומי העיניין שלכם. למשל-פולה- הייתי ממליצה עליה לחובבי עתיקות ושרידים רומיים, אבל פחות לשוטטות בעיר ולספיגת אווירה.
גם לא כתבת מה אתם עושים עד וינה. לשם טסים ומיד נוסעים/טסים לזגרב או מטיילים באוסטריה?
לו זה היה הטיול שלי והייתי מתחילה בזגרב-הייתי בוחרת אחת משתי האפשרויות.
פליטביצה +סלובניה -אזור בלד ומעבר ההרים לקובריד והמערות.
או
פליטביצה ואזור החוף הדרומי פחות או יותר לזאדר וכוללת את אחד האיים באזור זה.
אבל-כמובן תלוי בנקודות העיניין שלכם. כי באזור איסטריה יש כמה פסטיבלים בקיץ ואם זה מושך אתכם-אז לכו על זה. רק הייתי מרווחת קצת. לא נראה לי ריאלי להספיק 2 ערים באותו יום...אלא אם אתם ממש זריזים..
ואגב, לגבי הרכב-הייתי שוכרת רכב שהבגז' שלו מכיל את שתי המזוודות כך שלא תצטרכו להשיר מזוודה במושב אחורי.
-
השכרת רכב בזאגרבלהשאיר כמובן.
-
השכרת רכב בזאגרבתודה נירית, אנחנו נוחתים בפראג ל-4 ימים אח"כ נוסעים לוינה לעוד 3 ימים ומשם לקרואטיה. אנחנו שקלנו את המסלול של קרואטיה-סלובניה אבל החלטנו לרווח קצת ולהיצמד לתוכנית המקורית קרואטיה. שבוע זה לא הרבה זמן כדי לחוות ארץ אחת. שתי מדינות ניראה לי יותר מידי בפרק זמן כל כך קצר. אותנו מעניין לחוות את קרואטיה לכל גווניה, נופים מגוונים, אטרקציות... אשמח להמלצות על אילו מקומות מהמסלול שבניתי כדאי לוותר ומה כדאי להוסיף. רציתי להוסיף את זאדר למסלול אבל זה ייקח לנו הרבה זמן להגיע אליו ואנחנו עושים מסלול מעגלי, אנחנו מגיעים וממריאים מזאגרב, האם בזאדר יש מה לראות? וכשאת מזכירה את האיים את מתכוונת ל-krk, cros, lpsinj ו-rab? לא נספיק לבקר בכולם, איזה מהם מומלץ?
תודה!
-
השכרת רכב בזאגרבוגם האם את יודעת איפה אפשר למצוא פרטים על הפסטיבלים?
-
השכרת רכב בזאגרבמפרסמת את המסלול אחרי תיקונים:
יום 1 (4/8/16) - הגעה מוינה לזאגרב, לינה בזאגרב.
יום 2 (5/8/16) - רצועת החוף הקרואטי והאיים: משכירים רכב ונוסעים לטיול בעיירה אופטיה (שעתיים מזאגרב), טיול לפסגת הר אוצ'קה? (Uska) (חצי שעה מאופרטיה). לינה באופטיה.
יום 3 (6/8/16) - העיר פזין (Pazin) (44 דקות מאופטיה), מוטובן (Motovun) (26 דקות מאופטיה), גרוזניאן (Groznjan, כפר האומנים) (23 דקות ממטובון), לינה בגרוזניאן.
יום 4 (7/8/2016) - העיר פורץ (Porec) (45 דקות מגרוזניאן).
יום 5 (8/8/16) - העיר רוביני (Rovinj) (42 דקות מפורץ), לינה ברוביני.
יום 6 (9/8/2016) – האי קרק (Krk) (1 וחמישים דקות מרוביני). לינה באי קרק.
יום 7 (10/8/2016)- רובע ראסטוק (Rastoke) (2 ועשרים דקות מקרק), לינה בסלוני הסמוכה (SLUNJ).
יום 8 (11/8/2016) – הפארק הלאומי פליטווצה (23 דקות) , העייר סלוני ( SLUNJ ) (23 דקות),
יום 9 (12/8/2016)– זאגרב (2 שעות מסלוני), מחזירים רכב. לינה בזאגרב.
יום 10 (13/8/2016) - המראה מזאגרב
-
השכרת רכב בזאגרבממליץ לא להסתמך יותר מדי על הערכת זמני הנסיעה בגוגל מאפס. זה שיא העונה, מלא תיירים, ויכולים להיות פקקי תנועה. בגדול, אני הייתי מוסיף 50% לזמנים של ג"מ.
-
השכרת רכב בזאגרבתודה שוקי , אקח את זה בחשבון
-
השכרת רכב בזאגרבבמחשבה שניה אולי 50% זה קצת מוגזם, 30% נראה לי יותר סביר.
-
השכרת רכב בזאגרבקודם כל המסלול המתוקן נראה לי יותר טוב .
בנוסף, באמת על הזמנים המחושבים במפות גוגל צריך להוסיף % 25-30 בדרך כלל ולעיתים גם 50%, מהניסיון שלנו.
לגבי פסטיבלים ואירועים-,
באתר הזה ניתן לראות פסטיבלים חשובים על פי החודשים השונים ,
וכאן -ניתן לראות הופעות ואירועים נוספים.
והערה נוספת-מבינה את הרצון להתמקד במדינה מסויימת. יחד עם זאת לפעמים לאו דווקא הגבולות המדיניים השרירותיים הם המשמעותיים. במקרה של סלובניה-קרואטיה-תראי במפה את הצורה המיוחדת של קרואטיה. אי אפשר להספיק בשבוע את "קרואטיה לכל גווניה, נופים מגוונים" בטיול מעגלי זגרב-זגרב.
לעומת זאת מוינה לסלובניה וקצת או קצה של קרואטיה-זה יותר קצר.
וסתם מתוך סקרנות-אם כבר מגיעים לוינה-למה לא לטייל באוסטריה?