איפה זה מרכז בייגינג?
-
היי,
אנחנו רוצים להזמין מלון בבייגינג לקראת הנסיעה שלנו באוגוסט, לא כל כך הצלחנו להבין איפה מרכז העיר, ראינו את מלון מריוט ומלון קרי, הם נמצאים באיזור של Tian'anmen / Wangfujingהאם זה המרכז של העיר ? זה איזור בטוח ?
תודה מראש,
-
איפה זה מרכז בייגינג?אין ממש מרכז בביגינג. וונגפוגינג בהחלט עושה את העבודה. מוניות זולות ואתם בכל מקום (האתרים שם גם די מפוזרים). באופן מעשי המרכז הוא כיכר טנינמן והעיר האסורה. הרחובות הדרומיים לכיכר מקסימים אבל שוב - לא חייבים ללון דווקא באזור הזה. המרחקים גדולים ויש מוניות למרות שזה יכול לעזור לכם ליום טיול בכיכר, העיר האסורה , והגנים הצפןניים לעיר האסורה.
-
איפה זה מרכז בייגינג?מקום לינה עם גישה קרובה למטרו יעשה את העבודה.
הנסיעות במטרו הן לפי מרחק והמחיר הוא דיי בדיחה שנע בין שקל לשניים.
אני לנתי באיזור החוטונג, דרומית לתחנת המטרו qianmen, סמטאות צרות ומאוד מתויירות, הרחובות מלאים בפאבים ומסעדות עממיות.
בכל 3 החודשים שלי בסין לא נתקלתי במקום לא בטוח. האנשים מאוד אדיבים לזרים ומאוד סקרנים.
-
איפה זה מרכז בייגינג?בייג'ינג לא מתאפיינת במרכז אחד בולט אלא במספר אזורין מרכזיים.
מדרחוב ואנגפוג'ינג וכיכר טיאנאנמן הם אחד מאותם האזורים המרכזים.
שימו לב שאומנם מדובר בין 2 האזורים האלו על נסיעה אחת במטרו ברגל זו הליכה של חצי שעה.
תבחרו מלון שיהיה קרוב למטרו זה יעשה את העבודה שלכם קלה כי בעזרתו ניתן להגיע לכל האתרים בבייג'ינג.
ממש לא ממליץ לקחת מוניות בואנגפוג'ינג זה מעכרים אחד אחד שמנסים לעבוד על תיירים שם.
סין היא מדינה מאוד בטוח גם למטייל העצמאי, ובמיוחד בייג'ינג
-
איפה זה מרכז בייגינג?הכי נוח והכי מהיר בבייג'ין זו התחתית. מחיר נסיעה בין 2 ל-4 יואן(1.2,2.4 שח, תלוי במס' התחנות)
-
איפה זה מרכז בייגינג?כמו שאמר אופיר - העיר האסורה וכיכר טיינאנמן משורטטים במרכז מפת התחתית של העיר. אבל זה ממש לא מחייב להיות שם, אפילו רצוי שלא.
אני מצאתי שזה מאד נוח ללון על יד תחנת הרכבת המרכזית של העיר (Beijing Railway station) ומשם לצאת בתחתית לכל חלקי העיר.