טיול להולנד פסח 2017
-
אני מתכנן טיול של 10 ימים בהולנד בפסח 2017. באמצע הטיול נופל החג פסחא של הנוצרים. רציתי לדעת מה קורה בהולנד בזמן הזה, האם הכל סגור? האם כדאי לשנות תאריכים?
-
טיול להולנד פסח 2017אין שום בעיה. יש גם אתרי תיירות שיש להם תוכנית מיוחדת לפסחא.
-
טיול להולנד פסח 2017עשינו טיול משפחתי של עשרה ימים להולנד בפסח 2012, וזה היה הטיול הכי פחות מוצלח שלנו. לא בגלל הפסחא, לא היתה שום בעיה עם זה - אלא בגלל מזג האויר. היה קר אפור וגשום למדי ברוב המוחלט של הזמן, וזה פגם משמעותית בתוכנית הטיול שלנו ובמידת ההנאה ממנו.
לא הצלחנו להגיע לחיטהורן, לא הצלחנו לרכב על אופניים ובאופן כללי גם במקומות בהם כן היינו (כמו באפטלינג) היה הרבה פחות נעים בגלל מזג האויר.
מזג אויר זה תמיד עניין של מזל, ואני יודעת שיגידו לך שבהולנד גם באוגוסט יורד לפעמים גשם.
ועדיין, אני אישית הייתי חושבת על זה פעמיים, בעיקר אם טרם קניתם את כרטיסי הטיסה.
-
טיול להולנד פסח 2017תחשבו שוב אם הולנד + פסח = שילוב מוצלח ?
-
טיול להולנד פסח 2017גם לנו היה פעם טיול בעייתי להולנד בפסח, ולאחרונה טיילתי בשליש האחרון של יוני במזג אוויר שבמושגים שלנו הוא ממש חורף. היה הרבה יותר טוב מאשר באפריל אבל עדיין סגרירי ודי רטוב. אם עוד לא קינתם כרטיסים כדאי לחשוב שוב.
-
טיול להולנד פסח 2017מתפרץ לאשכול
הזמנתי כבר טיסות בפסח לדיסלדורף
מתלבט בין הולנד לאיזור הריין והמוזל
איפה אמור להיות יותר נעים אם בכלל?
-
טיול להולנד פסח 2017פחות נעים קרוב לאוקיינוס.
אפריל כידוע הוא חודש שיכול להתנהג ככה וגם ככה.
טיילנו פעם בארדנים ולוקסמבורג בתקופה זו-והיה לנו "קיץ" של ממש.
לא מחייב כלום על סטטיטיקה.
משערת שעמק הריין והמוזל -הסיכוי של מזג אוויר טוב יותר.
-
טיול להולנד פסח 2017תודה רבה יונית
-
טיול להולנד פסח 2017כמו שנאמר לא מומלץ בגלל מזג האוויר
תחשבו יותר על איטליה ואם אין מגבלות לדחות בחודש
היינו באמצע מאי בדרום איטליה היה מעולה
-
טיול להולנד פסח 2017אבל יש לו טיסות לדיסלדורף מוזמנות כבר.
איך דרום איטליה?
-
טיול להולנד פסח 2017לפעמים אפשר לשנות טיסה ועדיף גם להיתיעץ בפורום לפני הזמנת טיסות
דרום איטליה אזור נאפולי אמלפי מדהימים
קשה קצת לנהוג אבל מסתדרים
גם העלויות יחסית נמוכות
-
טיול להולנד פסח 2017הטיול באפריל בגלל הפריחה בגני גיגנהולף