שאלה לגבי ויזה לתאילנד
-
שלום,
התלבטות לגבי הוצאת ויזה לתאילנד. אני מתכנן לטוס לאיזור לתקופה של כמעט חודשיים, נוחת בבנגקוק ומשם טס ישר לצ'אנג מאי, מטייל קצת בצפון תאילנד ואז עובר ללאוס וויאטנאם. לקראת סוף הטיול חוזר לדרום תאילנד לאיים. בעצם יוצא שאהיה בתאילנד כל כניסה סביבות שבועיים ואף כניסה לא תגיע לחודש במצטבר. למיטב הבנתי לא צריך ויזה אם לא נמצאים יותר מחודש רצוף במדינה. קודם כל רציתי לשאול אם זה באמת כך, ובנוסף, אני מפחד שתהיה בעיה בכניסה כי הם יראו שהטיסת יציאה שלי מתאילנד כמעט חודשיים אחרי הכניסה, ולא יאמינו לי שאני הולך לצאת מתאילנד שבועיים אחרי ולחזור רק לקראת סוף הטיול.
אשמח לעזרה מהמבינים,
תומר
-
שאלה לגבי ויזה לתאילנדלא תהיה לך שום בעיה. כל פעם שתכנס תקבל ויזה חדשה.
-
שאלה לגבי ויזה לתאילנדעלולה להיות בעייה ! עדיף שתרכוש כרטיס טיסה ללאוס מראש וזה יהיה הוכחת יציאה שלך מתאילנד עבור רשות ההגירה התאילנדית.
-
שאלה לגבי ויזה לתאילנדעל כרטיס טיסה תצטרף לשלם.
ואתה מתכונן לעבור דרך ציאנג קונג יבשתית.
אני מציע לך להזמין " מלונות" בלואנג נמטה דרך בוקינג או אגודה, שניתן לבטל ללא עלות.
אם פקיד ההגירה יהיה כל כך קפדן (מה שבדרך כלל לא קורה) תראה לו שהזמנת מלון לעוד שבועיים בלואנג נמטה ובלואנג פראבנג.....
-
שאלה לגבי ויזה לתאילנדהזמנת מלונות מחוץ לתאילנד לא נחשב הוכחת יציאה מהמדינה, רוב הסיכויים שלא יקרה כלום אבל אם יפול על פקיד הגירה קפדן הוא עלול לקבל סירוב כניסה לא שווה את הסיכון יש כרטיסי טיסה מאוד זולים היום מצ'יאנג מאי ללאוס ולוויטנאם ואין בעייה להזמין מראש .