ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לראות מבצר ביפן - מה עדיף?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    6
    1246
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dor1301
      dor1301 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

חשבתי לשלב בטיול שלנו ביפן (ברכבות בלבד) אחד משני המבצרים - המבצר במטסומוטו או המבצר בהימג'י. נראה לי שמבחינת רכבות זה די דומה, אבל...

אם מישהו היה בניהם ויכול להמליץ:

מי מהם יותר מומלץ\אותנטי\שווה ביקור?

מי מהם יותר נגיש מהרכבות?

ואפילו אם הדרך אליהם (שהיא בהחלט לוקחת כמה שעות) יותר מעניינת ויפה?

תודה למנוסים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Chen0487
        Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

הייתי בטירה במטסומוטו. מה ז"א מבחינת רכבות זה די דומה? 

שתי הטירות נשמרו (מהמאה ה-16 אאל"ט) ושתיהן מתויירות.

גם אני התלבטתי במי מהן לבקר, אבל מכיוון שהטירה בהימג'י היתה עוד בשיפוצים בזמן שביקרתי, ההחלטה היתה עבורי קלה. 

להגיד לך שהטירה במטסומוטו (ואני מניח שגם בהימג'י) אותנטית...לא יודע. כמו שכתבתי, שתיהן נשמרו, כלומר לא נחרבו במהלך השנים כמו רוב הטירות ביפן ששוחזרו, אבל הן עברו המון שיפוצים במהלך השנים. 

מבחוץ הטירה במטסומוטו מאוד מרשימה, אבל מבפנים הכל כתוב ביפנית, מה שדי מאכזב. 

הרבה עוצרים בהימג'י כי זה פשוט על הדרך אל/מ- הירושימה, אז פשוט עוצרים, מבקרים וממשכים הלאה. 

מאיפה אתה מתכנן להגיע לכל אחת מהן? 

• רוני סופר
          רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

הימאג'י - by far.

אחריו הכל יתגמד (אולי חוץ ממבצר קנאזווה).

טוב שראיתי אותו רק בטיול השני.

מצומוטוהימאג'יהימאג'ימצומוטו
          • dor1301
            dor1301 נערך לאחרונה על ידי

אז מה באמת עדיף בעיניכם?

התכנן בגדול כולו בתחבורה ציבורית: 2 לילות טוקיו 2 לילות האקונה (יום נטו-הגעה בערב הראשון, טיול יום מלא ויציאה על הבור בים הבא) לילה אחד בטאקאימה או קנזווה 2 לילות הירושימה 3 לילות קיוטו ושוב 2 לילות בטוקיו

חסר לי התכנון באמצע: האם לצאת מהקונה לטקאימה ולהספיק לשירקאוגו באותו היום (ללון בטאקאימה או בקנזווה, שתיהן כשעה משירקאוגו), ולמחרת לעבור דרך הימגי להירושימה, או לצאת מהקונה למטסומוטו והטירה ולהגיע לטאקאימה ללון. למחרת לנסוע להירושימה דרך הימגי. רוני, מתשובתך נראה לי שאולי לותר גם על מטסומוטו וגם על הימגי ולראות דוקא מה שיש לקנזווה להציע... מה אתם ממליצים?

שוב תודה!

• milly
              milly נערך לאחרונה על ידי

קנאזווה?

מה פספסתי בקנזווה? על איזו טירה מדובר? הייתי באיזושהי טירונת שלא משתווה בכלל למאטסומוטו או הימג'י.

דור, בכל מקרה לפי המסלול שלך הייתי מעדיפה את הימג'י. הרבה יותר קל להגיע בתחבורה ציבורית בדרך הלוך/חזור מהימג'י.

לדעתי אתה חייב להוסיף עוד יום אחד לפחות באלפים היפנים. אם יש לך אפשרות ל2 עדיף. לוקח די הרבה זמן להגיע בתחבורה ציבורית מהאקונה לטאקיאמה. לפחות חצי יום. מה שישאיר לך חצי יום בטאקיאמה. לא תספיק לראות יותר מידי הרבה. את היום הבא הייתי מקדישה חצי יום לטאקיאמה וחצי לשירקווה-גו. לינה בטקיאמה. בבוקר הבא מתחילה לנסוע לכיוון הירושימה ובדרך עוברת בהימג'י.

אם יש לך עוד לילה, את היום השני הייתי מקדישה לשירקווה-גו וטאקיאמה. לינה בקנזווה. ועוד יום נוסף לקנזווה. בכל מקרה קנזווה דורשת יום מלא.

ולחסוך לרוני, הדרך היחידה לחסוך זמן היא לשכור רכב בהאקונה ולנסוע לטאקיאמה.

• ofirts
                ofirts נערך לאחרונה על ידי

קנאזווה?

בהנחה שיש יום אחד מלא בהאקונה ( 2 לילות  - כולל הגעה ועזיבה..)  - האם שווה להתאמץ ולנסוע לשירקווא גו? ( שעתיים נסיעה לכל כיוון?) או שעדיף למצוא בצורה טובה את טאקיאמה במשך יום שלם? מהתמונות לפחות הכפר שם נראה כמו כמה בתים עם גגות משופעים ולא הרבה יותר (?) 

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון