SmartWings - וכמה שאלות
-
היי, אני וחברה שלי טסים להתחתן בפראג בסוף השנה. בסוכנות נסיעות שמארגנת את הטיסה נאמר לנו שאנחנו טסים עם SMART WINGS. קראתי קצת על החברה הזו, הבנתי שאין להם בארץ CHECKIN באינטרנט, צריך להגיע לדלפ''ק שלהם ולעשות את הצ'ק-אין שם. האם מישהו מכיר את החברה, כי עלו לי כמה שאלות, למרות שסוכנות אומרת שהכל בסדר, אני עדיין רוצה לבדוק כמה שאלות:
- קיבלנו מייל מסוכנות עם מספר אלקטרוני של כרטיסים, מספר טיסה, זמנים וכו'. האם זה מספיק? להדפיס ולגשת עם זה לצ'ק-אין? אנחנו תמיד טסים עם WIZZ, וכרטיס של WIZZ מכיל גם את המספר דרכון, וכל מיני פרטים, ופה הכרטיס ממש קטן כזה, הוא אפילו אחד לשניים - שנינו רשומים אחד אחרי השני בכרטיס...
-
SmartWings - וכמה שאלותצריך להבדיל בין כרטיס טיסה לבין כרטיס עליה למטוס(Boarding card). לכרטיס טיסה מספיק מספר כרטיס האלקטרוני או מספר ההזמנה ושם הנוסע.
לכרטיס העליה למטוס מכניסים גם את פרטי הדרכון.
-
SmartWings - וכמה שאלותבוקר טוב, נכון מאוד
אז אני מניח שאת הכרטיס עליה למטוס מקבלים אחרי צ׳ק-אין, נכון? השאלה האם עושים צ׳ק אין בנתב״ג בחברת טיסה הזו
-
SmartWings - וכמה שאלותעושים את הצ'ק אין בדוכן של החברה בנתב"ג ושם מקבלים את כרטיס העליה למטוס. אם אתם רוצים לקבל מושבים טובים, כדאי להגיע מוקדם לנתב"ג.