קובה באוגוסט
-
היי כולם
אני ואישתי נוסעים לניו יורק בתחילת אוגוסט וחשבנו על גיחה של 10-12 יום לקובה.
חייב לציין שזה לא פשוט להגיע לקובה מניו יורק, אבל נמצא פיתרון. השאלה שלי היא עד כמה החום ומזג האוויר נוראים בתקופה הזו? האם זה אמור להשפיע על ההחלטה לנסוע לשם?
תודה רבה.
-
קובה באוגוסטזו העונה הרטובה- על טיול בעונה הרטובה אתה יכול לקרוא תגובות גולשים בצד שמאל של הפורום תחת שאלות נפוצות או לעשות חיפוש אחורה בפורום.
טיול בקובה מאופין במפגש עם התושבים, לדעתי האישית, גם אם יורד גשם שוטף או לא עלינו הוריקן מכה במדינה- זה מפגש עם התושבים המקומיים- לטוב ולרע.
אם אתם באים רק בשביל חופים לתקופה כזו קצרה- יש פה סיכון מסוים שיהיה לכם יותר מזג אויר מעונן/גשום בתקופה שלכם, יש פה קצת עניין של מזל- גם בגלל השתנות האקלים בכל העולם בימינו.
-
קובה באוגוסטמהשבועיים שביליתי בקובה ביולי/אוגוסט לפני שנתיים - ירד גשם רק 5-6 ימים ומתוכם רק פעם אחת במשך היום.
האם זה מעיד על הכלל? לא יודעת. בכל מקרה אפשר להנות בכל מצב.
מה שכן: חם ולח בצורה יוצאת דופן.
-
קובה באוגוסטהיי
תודה על התגובה

כשאתה אומר חם ולח בצורה לא רגילה
זה משהו שאמור להשפיע על הטיול לדעתך? אני מבין שזו שאלה מציקה אבל חשוב לי לדעת עד כמה זה מעיק

תודה
-
קובה באוגוסטצריך להתכונן נפשית לחום וללחות, אבל אין כל כך מה לעשות בנידון. גם אין לי מושג אם בעונה אחרת פחות לח...
חשוב שבקאסות יהיה מזגן ו/או מאוורר (בכל הקסאות שהייתי אכן היו).
בחנויות/ מסעדות אין מזגנים. אפילו ההליכה ברחוב מתישה.
אבל...עובדה היא שבסופו של דבר נהניתי מאד (!) בקובה, כך ששווה לשלם את מחיר החום והלחות

כמה טיפים והמלצות כאן:
http://guaguacuba.wix.com/cuba