טיול משפחתי למערב ארה"ב
-
בהמשך לטיפים המופלאים של כולם
נותרנו עם התלבטות לשבוע האחרון לטיולנו באוקטובר 2016.
23.10 לאחר לינה במורו ביי וטיול בסביבה התחלת נסיעה לכיוון אנהיים ולינה שם.
24.10- דיסני ל.א
ובהנחה שבתאריך 28.10 חוזרים לארץ הטיסה בשעה 15:30 .
נותרנו עם 3 ימים בלוס אנג'לס (מתוכם מתוכנן אולפני יוניברסל חצי יום ושיטוט בשדרת הכוכבים)
הגיוני לנסוע לסן דייגו ללינה או לנסוע ישירות מאנהיים לסאן דייגו ? צפוף מידי ?
או לנצל את היומיים רק ל.א ?
אשמח לחוות דעת ..שיהיה שבוע מקסים !!!
-
טיול משפחתי למערב ארה"באם זה בתקציבכם תשקלו אולי הרחבת זמן לדיני. זה לא משהו שמגיעים אליו כל יום. כמובן שזה תלוי בגילאי הילדים. אם הם צעירים יותר אז יותר ימים בדיסני יאפשר לכם הפוגות ולקחת את זמנכם.
-
טיול משפחתי למערב ארה"ביוניברסל זה יום שלם ואם אתם רוצים למצות את הפארק כמו שצריך לא הייתי בונה על עוד משהו באותו יום.
עופר
-
טיול משפחתי למערב ארה"בלמחרת דיסני היינו כשלוש שעות בסיור באולפנים של האחים וורנר ומאוד נהננו.
חוצמזה, לא אהבנו את לוס אנגלס... אבל זה ממש אישי
-
טיול משפחתי למערב ארה"בבוקר אור ושוב תודה על כל המענה והעזרה בפורום לבניית שלד הטיול
נמצאת בשלבי סיום של בניית לאחר הפוגה קצת ארוכה
זוג + 3 בנות (9,12,14) אשמח להמלצות לניצול הזמן והמקומות בצורה מיטבית מתלבטת על מה לוותר מפאת חוסר זמן ..
21.10 עוזבים את סן פרנסיסקו לכיוון מונטריי ולינה במונטריי
מה לדעתכם נקודות העצירה במסלול
האם ניתן לשלב באותו בוקר נסיעה לשמורת מיור וודס ? או לוותר ?
22.10 מונטריי נסיעה למורו ביי לינה במורו ביי ..כנ"ל מה הם נקודות העצירה החשובות
האם לנצל את האקווריום ביום ההגעה למונטריי או יום למחרת לפני הנסיעה למורו ביי ....די מבולבלת
-
טיול משפחתי למערב ארה"בהי,
21.10 צאו למונטריי ותהנו ממנה. מונטריי מקסימה. לדעתי האקווריום מיותר. לא תוכלו באותו יום לעשות את מוויר וודס. לשם תוכלו לנסוע בימים בהם תהיו בסן פרנסיסקו. במונטריי לכו לרציף הדייגים, פינת האוהבים, 17 מייל דרייב ושיטות בעיירה המקסימה כרמל.
22.10 - יציאה למורו ביי על כביש 1 המקסים ממליצה לעצור ב point lobus שם יש מסלולים קצרים מקסימים. עשו מסלול אחד או שניים.
עצירה בביג סר Bixby bridge
עצירה במפל ג'וליה פייפר - Julia Pfeiffer Burns State park
עצירה בתצפית על פילי הים - Piedras Blancas Elephants seals
הגעה לשקיעה המקסימה במורו ביי.
לגבי לוס אנג'לס - אפשר להיות יום אחד בדיסני, יום בילוי בסנטה מוניקה, יום בילוי בשדרת הכוכבים , בוורלי הילס והגרוב, יום בילוי ביוניברסל.
במקרה שלכם הייתי מוותרת על סן דייגו.
פוריה
-
טיול משפחתי למערב ארה"בתודה על המענה המהיר
עשית לי סדר