טיול לאירלנד/איסלנד
-
אני מוסיפה להודעה שכתבתי קודם לכן (לא מצליחה לערוך).
בן זוגי ואני בני 25 ו-28 מעוניינים להכיר את אירלנד או איסלנד באוקטובר הקרוב. זמן יש בשפע אבל כסף לא ולכן תהינו האם זה אפשרי.
1. בן זוגי ואני שמענו שניתן לשכור באירלנד יאכטה (בלי רישיון) וכך לטייל בה. מישהו שמע על האופציה המעניינת הזו? האם העלויות ידועות? והאם זה עדיף על לשכור מכונית? (הכוונה היא.. האם היאכטה תגביל במקומות/במהירות).
2. האם טיול תרמילאים לא כ"כ יקר באיסלנד ריאלי? ואם כן, אשמח לטיפים בנושא.
תודה רבה ושבוע טוב

-
טיול לאירלנד/איסלנדשלום,
איסלנד באוקטובר? הרבה מעבר לעונת התיירות. מתאים למי שרוצה לצפות בזוהר הצפוני אולי וכן לצלמים ?
בקיצור-לא לטיול רגיל, לדעתי.
את אירלנד לא מכירה אבל תבררו מזג אוויר באוקטובר.
-
טיול לאירלנד/איסלנדהאם את מתכוונת לסירה בנהיגה עצמית בנהר/תעלה?
צריך לבדוק עד איזה חודש הן פועלות.
יש בארץ מספר חברות שמשווקות (ראי שתיים לדוגמא)
זה לא סוג של טיול זול אבל כייף, ראי תמונות שלנו מהפלגה כזו על נהר השאנון. שימי לב שאנחנו טיילנו באוגוסט וירד בחלק מהימים גשם זלעפות..
לגבי איסלנד, אנחנו נהיה שם באוקטובר הקרוב, אבל כפי שנירית ציינה כבר קר, אנחנו יוצאים לטיול צילום ..
-
טיול לאירלנד/איסלנדאנחנו יכולים לטוס גם בסוף אוגוסט אך רצינו לראות את הזוהר הצפוני. אני מבינה מדברייך שצריך לבחור בין הזוהר הצפוני לטיולים רגליים במרחבי איסלנד, השילוב לא אפשרי? תודה רבה
-
טיול לאירלנד/איסלנדכן, התכוונתי לסירה

אני יכולים לטוס בסוף אוגוסט, האם הסירה הגבילה אותכם מבחינת המקומות? האם אפשר לבקר עמה במקומות המרכזיים שאירלנד מציעה?
-
טיול לאירלנד/איסלנדלסירה יש מסלולים שונים, את צריכה לבדוק מול החברות.
אנחנו לקחנו קטע של השנון שבהחלט לא עבר במקומות מרכזיים.
היינו לילה בהתחלה ולילה בסוף בדבלין. ובעצם היינו בקטע קטן מאד של אירלנד.
אתם יכולים לעשות שבוע סירה ושבוע רכב.
אם אתם רוצים לאוגוסט הקרוב, יהיה לכם, לדעתי, סיכוי קלוש למצוא סירה. ואם תמצאו קרוב לוודאי שמיקומה יקבע את המסלול שלכם.
האירופאים נוהגים להזמין את הסירות חודשים רבים לפני...
לגבי איסלנד אף אחד לא יכול להבטיח לך זוהר צפוני אבל יתמזל מזלכם זו תופעה מדהימה!! חוץ מזה באוקטובר עדין אפשר לטייל אבל קר ושונה מהקיץ.
-
טיול לאירלנד/איסלנדאוקיי, ננסה לחפש. תודה רבה