ירח דבש בתאילנד ספט'/אוק'
-
שלום לכולם. אני ואישתי נהיה בירח דבש בתאילנד מה-22.09 עד ל 18.10. אנחנו מודעים לעניין מזג האוויר ומוכנים מנטלית, זה לא הולך להפריע לנו. מעונינים לשמוע על מסלול מענין לא כולל צפון , הינו רוצים לשלב גם קצת בטן גב , וגם אטרקציות. בנוסף , אנו מתלבטים מאוד האם לסגור את כל המלונות מהארץ , או רק את הלילות בהתחלה ופשוט נחליט שם לפי שינויי מזג האויר. תודה לעונים.
-
ירח דבש בתאילנד ספט'/אוק'אולי תתחיל מחדש: "אשתי ואני" יהיה יותר טוב

-
ירח דבש בתאילנד ספט'/אוק'מצטרפת לשאלה
אמחש גם להמלצות
-
ירח דבש בתאילנד ספט'/אוק'צפירת הרגעה בנושא מזג האוויר - העובדה שאתם נוסעים בחודשים ספטמבר ואוקטובר, חודשים בהם ייתכנו גשמים, אין בה בכדי לקבוע שאכן יהיה גשום וכמה. בהחלט ייתכנו ימי שמש רבים.
לגבי המסלול. אני מתעקש לשלב 6 ימים בצפון תאילנד, גם בשל היופי והטבע וגם בשל העובדה שאטרקציות רבות, מקומן בצפון.
מסלול אפשרי:צ'יאנג מאי וצפון תאילנד - 6 ימים.
קו סאמוי - 6 ימים.
קו פנגן - 6 ימים.
קנצ'נבורי - 2 ימים.
בנגקוק - 4 ימים.
ספטמבר ואוקטובר אינם חודשים עמוסי תיירים בתאילנד, בדומה לדצמבר וינואר לדוגמא, ולכן בהחלט ניתן להגיע לחלק מהאזורים ללא הזמנת מלון מראש, אולם להתכונן לצעידות חיפושים. לא כל המלונות והאכסניות הרצויים קרובים אחד לשני.
-
ירח דבש בתאילנד ספט'/אוק'נדב , תודה על ההמלצה , ואנחנו אכן די רגועים בנושא מזג האוויר , אבל תמיד טוב לשמוע עוד מישהוא שמרגיע. על הצפון האישה נחושה לוותר, ולכן אנו מנסים לשלב מסלול שמשלב בו כמה שיותר איים יותר או פחות מוכרים ( קוטאו קופיפי וכדו..)
-
ירח דבש בתאילנד ספט'/אוק'בספטמבר אוקטובר לא חובה לסגור טיסות פנים ומלונות מראש(שווה לשקול לרכוש כרטיסי טיסות פנים עם אפשרות לשינוי בתשלום אם ממש מעוניינים להזמין מראש).
מעבר לזה, הייתי פעמיים בחודשים האלו, בכל פעם לשבועיים וחצי. מתוכם היו אולי 4 ימי גשם בלתי פוסק, ובשאר הימים או שהיה שמשי או שהיו גשמים לחצי שעה מדי פעם
ממש לא מפריע אם מוכנים לזה מראש מנטלית,הולכים למסג' או למסעדה וחוזרים לחוף כשהגשם פוסק
-
ירח דבש בתאילנד ספט'/אוק'לגביי הצפון, הבנתי שמאוד יפה באמת.
שכדאי לעשות טיולים עם ג'יפים לכמה ימים, ופארק אומגות כזה ביער.
הבנתי שיש את חברת טנא בשביל הג'יפים ,טיול של שלושה ימים,
ונגיד יום נוסף לעשות באומגות.
מה אתה עוד ממליץ לגביי הצפון ? אלו עוד אטרקציות?
לגביי האיים,שמעתי קצת על פוקט קופפי קופנהגן.
מסיבות, חופים ברים,בטן גב. שפוקט חובה כי זה מקום מאוד יפה.
האי הנוסף שכתבת פחות שמעתי עליו, קנצ'נבורי , אשמח לשמוע קצת עליו
מהניסיון שלך

לגביי מזג האויר בחודשים האלה, עדיף האיים שכתבת או המזג אויר כמעט אותו
דבר בכל האיים בתקופה הזו ?
ומה ההבדלים בין אי כזה לאחר בתכלס? לפי מה כדאי לבחור לאיזה אי ללכת?
ואני פשוט מצטרפת לפתוח האשכול
כי אני כנראה אטוס גם בתאריכים האלה
תודה!