ויזה להודו
-
אני טסה להודו לתקופה של חצי שנה. הוצאתי ויזה להודו וקיבלתי את הויזה עד לתאריך של כמה ימים לפני הכרטיס טיסה חזור שלי. האם יש אפשרות להאריך את הויזה כשאני אני נמצאת בהודו? אולי לטוס לנפאל ולחזור?ואם כן מה הפרוצדורה? אשמח לעזרה
-
ויזה להודואם חסר לויזה כמה ימים בודדים עד הטיסה אפשר לקבל אישור ממשרד FRO/FRRO שנמצא כמעט בכל עיר בהודו
-
ויזה להודולמיטב ידיעתי ה FRO לא יאריך סתם כך ויזת תייר. יש ויזות שכן, ומדובר בהליך שהוא לפעמים מורכב ולא נעשה על המקום. לא מכיר את הנוהל לגבי ויזת תייר.
באופן אישי לא הייתי מסתבך עם זה. אם יש אפשרות לצאת לנפאל אפשר להנפיק שם ויזה חדשה בשגרירות (ויזת תייר או ויזת טרנזיט), או פשוט להוציא ויזה דרך האינטרנט, ואז לא צריך להסתבך עם הגעה לשגרירות. חשוב לתכנן בזהירות ולקחת ספיירים כך שלא יווצר מצב של שהייה בהודו בלי ויזה.
-
ויזה להודומשרדי FRRO מאריכית ויזת תייר במקרה שחסר ימים בודדים לטיסה. התהליך לא עולה כסף ומצריך להגיע לם להגיש את הבקשה, ולחזור שוב כמה ימים מאוחר יותר. מכיר לא מעט אנשים שעשו את זה בלי בעיה (החוק מאשר עד 14 יום, אבל ככל שצריך יותר ימים ככה יותר קשה לשכנע אותם. עם טיסות למדינות שכנות הסיכוי כלוש, עם טיסה חזרה לישראל זה עובד)