צ'ק אין במלונות
-
אהלן
בגדול שאני מזמין חדר במלון באפליקציה כזו או אחרת ורשום צק אין החל מ 11:00 אני יכול להגיע גם ב8 בערב בתאכלס נכון?אני לא צריך להגיע באזור שעת הצק אין אלא בין ההתחלה לסיום הזמנים וזאת מבלי לאבד את החדר ,אכן כך?
גם במצב שאני משלם בדלפק החדר יישמר לי לפחות עד לסיום אותם שעות הכנסה של אותו יום לפחות?
-
צ'ק אין במלונותהאמת - לשעה שכתוב צ'ק אין אין הרבה חשיבות. לכאורה מהשעה הזו החדר זמין. בפועל - הרבה פעמים הוא זמין לפני, ולעיתים הוא לא זמין גם אחרי. אבל אם הוא לא זמין אחרי אז זו אחריות המלון והם יעשו מאמץ לפנות מהר ואולי אפילו יצ'פרו אותך במשהו.
אם שילמת על החדר מראש (או נתת כרטיס אשראי לבטחון) החדר שלך גם אם תגיע אחרי בחצות. אם לא נתת שום אמצעי תשלום אז אחרי שעה מסויימת (לרוב 18:00) הם לא מתחייבים לשמור יותר.
בכל מקרה - אם מגיעים מאוחר יחסית (וודאי שבלילה) מומלץ להוגיע מראש שתגיע מאוחר. זה יצמצם את הסיכוי לאי הבנה.
-
צ'ק אין במלונותזה אומר שתוכל להגיע ולקבל את החדר מ11:00
אתה יכול להגיע גם ב1 בלילה...אני ממליצה לשלוח מייל למלון ולהודיע מראש אם אתה מגיע ממש מאוחר בכדי לוודא שיהיה מי שיקבל אותך כמו שצריך. -
צ'ק אין במלונותאוקיי תודה אז זה כמו שחשבתי בעקרון
חוץ מעניין השעה 18:00 והכרטיס אשראי.
לגבי מיילים למלונות והערות ביניים נראה לי לא אפשרי באפליקציות HOTELS ו BOOKING קצת מסורבל ולא נוח להיכנס לאתר של כל מלון ולהתחיל לשלוח מיילים ,נראה לי עדיף להגיע ככה ולקוות לטוב סהכ אני טס בסוף אוג -סוף ספט זו תקופה שאין כ''כ הרבה תיירים גם ככה
-
צ'ק אין במלונותהמלון מצפה שתגיע בצהריים. בהגעה מאוחרת עלולים לא לשמור לך את החדר.
תמיד כדאי ליצור קשר עם המלון ולוודא שלא תהיה בעיה.
אין שום בעיה דרך האתר של booking לשלוח בקשות מיוחדות למלון. הם גם עוקבים לוודא שהמלון ענו לך.
-
צ'ק אין במלונותאם נכנסים ל-manage my booking מתוך אישור ההזמנה, מתחת לפרטי המלון יש אפשרות לשלוח מייל ישירות למלון. מאד נוח
-
צ'ק אין במלונותאחלה תודה חברים!