עזרה למציאת מקום לינה
-
היי,
אני וחברה מגיעות ללוס אנג'לס ב-12.9-17.9 ל-5 לילות.
סגרתי מלון(עם אפשרות ביטול כמובן) למלון the dixie hollywood, הוא נמצא בהוליווד קרוב לשדרת הכוכבים וליוניברסל סטודיו, הסתכלתי בtrip advisor הוא בציון של 3 מתוך 5 והתגובות שם בעיקר על המלון עצמו חוץ מתגובה אחת שתיים שמפנות את תשומת לבי לגבי המיקום של המלון מבחינת הסביבה והאם היא בטוחה.
האם מישהו ביקר במלון או בסביבתו ויכול לעזור לי ולהגיד לי אם הוא בסדר מהבחינה הזאת ? אני עם רכב ככה שאני לא אמורה להסתובב בערבים בלילות שם אבל עדיין.
או שיכול להגיד לי מה האזורים המומלצים ללינה והבטוחים..
תודה לעונים

-
עזרה למציאת מקום לינהשלום לילך
כעיקרון כבר לא מעט גולשים שלנו לנו בהוליווד(בעיקר בגלל הקרבה ליוניברסל) על אף שהוא באמת לא נחשב אידאלי לעגינה,וחזרו הביתה בשלום.
בהחלט עדיף אם אפשר ווסט הוליווד,או westbrook.
אבל כמו שאת אומרת מהרכב למלון ,ומהמלון לרכב ,אז אם המלון טוב ,,,
בעבר נתקלתי ברשימה הבאה-
מקומות שבהם לא כדאי/לא רצוי, להסתובב/להתגורר בלילות:- מזרח ודרום לוס אנג`לס,דאונטאון,קומפטון,אינגלווד,רובע קוריאה טאון,הוליווד,צפון הוליווד, סילברלייק, וזה רק חלק ממה שבזמנו הזהירו אותנו.
מקומות בטוחים יחסית הם: ווסט הוליווד(אומרים שבטוחה לגמרי), סטודיו סיטי,מרינה דל ריי, שרמן אוקס, ברבנק ,ווסטווד ששם ישנה אוכלוסית סטודנטים רבה,ברנטווד,וכמובן בברלי הילס, וסנטה מוניקה .מוני
-
-
עזרה למציאת מקום לינהתודה לכם.
עופר המלון השני שהמלצת עליו מה המרחק שלו מהוליווד?
-
עזרה למציאת מקום לינהאני זוכר שהיה משהן כמו 10 דקות נסיעה. יש גם חניה חינם וכמה דקות הליכה ממנו יש מרכז מסחרי קטן עם דוכן פלאפל. עופר
-
עזרה למציאת מקום לינהקצת בורות לשאול אולי אבל איפה בדקת את המרחק בין נקודה לנקודה כמו שציינת?שמראה את הזמן והמרחק.
-
עזרה למציאת מקום לינהGoogle maps. המרחק יהיה תמיד אותו הדבר, זמני הנסיעה משתנים בהתאם לעומסי תנועה באותו רגע. עופר
-
עזרה למציאת מקום לינהתודה רבה לך על העזרה