מדריך לנוסע בטיסות low cost
-
שלום לכולם,
לאור ריבוי הנוסעים ב- low cost, ושינויים שחלו במדיניות חברות אלו. ולאחר טיסות רבות ב- wizz air וב- easy jet .
כתבתי מדריך מעודכן לנוסעים בחברות אלו. כדאי לקרוא למי שרוצה להזמין ולא פחות למי שעומד לטוס.
גם מי שכבר טס בעבר עם חברות אלו ממליצה לקרוא (יש שם טיפים שיכולים לדעתי לעזור לכולם)
אשמח שתשתפו בתובנות נוספות שהיו לכם לטובת כולם.
ומי שרוצה להזמין דירה לחופשה מומלץ שיקרא את הפוסט הבא-
-
מדריך לנוסע בטיסות low costמכוון שאני מכיר היטב את ויזאייר אציין שהמדריך מצויין, ממצא ומדוייק. יש לי רק תוספת קטנה: בכרטיס עליה למטוס מצויין ליד הטרולי בנוסף לגודל גם משקל מירבי של 10ק"ג. ביררתי אצל נציגי החברה והם אמרו שאין לזה משמעות מעשית וגם לא בודקים אותו. התנאי היחיד שהנוסעה יוכל להרים לבד את הטרולי עד לתאים העליונים במטוס.
-
מדריך לנוסע בטיסות low costנהדר!
תודה רבה!
-
מדריך לנוסע בטיסות low costibd
תודה על התגובה.
ב-esy jet בעבר שאלתי ונאמר שצריך שנוכל להרים את התיק למעלה זה הכל.
אבל הייתה לי בעיה עם הנחייה זו בשדה התעופה באזל, הקטנה כמובן לא יכולה להרים אפילו תיק קטן והם התחילו לעשות לנו בעיות אבל בסוף העבירו אותנו.
כתבנו לחברה- לא הגיוני שילד המשלם כרטיס מלא לא יוכל להביא למטוס מעבר לתיק אוכל קטן, שאותו יכול לסחוב. ואכן הם שינו למיטב ידעתי הנחייה זו וכתבו לנו במפורש שאין בעיה , הדפסנו ולקחנו איתנו לנסיעה הבאה.
חוץ מפעם יחידה זו שהייתה ממש בתחילת הדרך של חברה זו בארץ לא נתקלנו בבעיה כזו.
-
מדריך לנוסע בטיסות low costסחטיין על ההשקעה! נראה מפורט ומדוייק מאוד.
-
מדריך לנוסע בטיסות low costוואו ziki כל הכבוד על ההשקעה. מדריכים ממצים בהחלט.קראתי בשקיקה את איזיג׳ט למרות שטסתי איתם כבר כמה פעמים, תמיד טוב לדעת עוד דברים. אני מאמין שיהיה לי לעזר רב

. תודה רבה מאוד. -
מדריך לנוסע בטיסות low costמפורט מאד...מצויין!! רק הערה בנוגע למחיר כרטיס טיסה בהזמנה של מספר אנשים: אם כמות האנשים חורגת ממכסת הכרטיסים ברמה מסוימת, כל הכרטיסים באותה ההזמנה יתומחרו ברמת המחיר הבאה. לדוגמא: אם נותרו 2 כרטיסים ב 100$ ומזמינים 5 כרטיסים, המחיר של כל ה - 5 יהיה (נניח) 120$. לכן ממליץ לבדוק גם עבור נוסע אחד, ואם המחיר לנוסע שונה , לשחק עם כמות האנשים עד שמוצאים את המכסה הזולה ולפצל את ההזמנה.
-
מדריך לנוסע בטיסות low costתודה לכולכם על הפרגון.
כבוד הוא לי. dyarok - תודה על הטיפ!!! למדתי משהו חדש. בעקבות הטיפ עשיתי סימולציה ב-wizz וגם ב- esy jet ואכן ברגע שעוברים מספר אנשים מסוים המחיר לכרטיס מהכרטיס הראשון משתנה. מעכשיו אפצל הזמנות.
רק שב-wizz אם יש כרטיס מועדון אחד למשפחה לא ניתן יהיה לרכוש לשאר המשפחה כרטיסים מוזלים. לכן ממליצה אולי לרכוש חבר מועדון לכל אחד מההורים ואז לפצל בהתאם לכדאיות של הזמנת חבר מועדון נוסף (תלוי כמובן גם בתדירות ההזמנות)
אצרף ברשותך ובשמך את הטיפ בתוך הפוסט.
בסדר?
-
מדריך לנוסע בטיסות low costבמחשבה נוספת, לא בטוח שקפיצת המחיר של הכרטיס בהזמנה של קבוצה גדולה אינו משקף מחיר ממוצע של הכרטיס. כלומר אם הכרטיס החמישי למשל הוא יקר יותר מארבעת הקודמים הרי שהמחשב מחשב את המחיר הממוצע לכרטיס ואותו מציג לי. אם כך הדבר (כמו שתמיד חשבתי ) הרי שפיצול ההזמנה לא יועיל. אומנם תרכוש 4 כרטיסים במחיר זול יותר אך הכרטיס החמישי שתרכוש בהזמנה נפרדת יעלה הרבה יותר והסכום הכללי שתשלם לא ישתנה.
האם מישהו יודע לענות על כך? האם אני צודקת?
-
מדריך לנוסע בטיסות low costיודעת שבפגסוס, רק הכרטיס האחרון תומחר ברמת המחירים הבאה.
-
מדריך לנוסע בטיסות low costהיי ציקי ושאפו .
הגבתי לך בפורום המשפחות רק לשאלתך באיזיג׳ט לכל הזמנה מתווספת עמלה שמחולקת בין כמות הנוסעים ולכן ככל שיהיו יותר נוסעים בהזמנה אחת מחיר הכרטיס שלהם דוקא ירד.
לפי מה שבדקתי בכל הזמנה מתווספת עמלה קבועה של 19 יורו.
-
מדריך לנוסע בטיסות low costברור ומקיף.
כדאי אולי להוסיף שהשיחה למרכז השירות של וויזאייר מהארץ היא בתעריף פרימיום (כ-4 עד 5 ש"ח לדקה) ולכן רצוי מאוד למצות את האפשרויות האינטרנטיות בטרם מתקשרים, לעיתים השיחה תעלה יותר מהטיסה...

-
מדריך לנוסע בטיסות low cost- שולב לשאלות נוספות.תודה
ובהמשך להסכמתך הועלה גם לקוביות הצדדיות של "שאלות נפוצות".
-
מדריך לנוסע בטיסות low cost- שולב לשאלות נוספות.תודה על כל התגובות. ותודה ליונית .
בתכנון הקרוב להוסיף את מה שכתבתם,
וגם להוסיף מידע על נוסע עם מוגבלויות
טיסה עם ילדים
טיסת ילדים ללא מלווה מבוגר...
אעשה זאת כשאחזור (ואולי גם אכתוב פוסט על הטיול הקרוב )
עכשיו צריכה לארוז לקראת הטיסה , ניפגש בשדה התעופה.

-
מדריך לנוסע בטיסות low costתודה רבה על המדריך המפורט!
לגבי הזמנות מ WIZZ מניסיון לפני כ4 שנים , נסענו חמישה אנשים וראיתי שהמחיר משתנה אם אני מזמינה לבודד או לחמשה. עשיתי סימולציות להזמנה והבנתי שנותרו 3 כרטיסים זולים יותר . רק לי היה כרטיס מועדון ובתחשיב עדיין השתלם לי להזמין 3 כרטיסים עם כרטיס המועדון ועוד שנים ללא כרטיס. כך שתמיד תבדקו כמה עולה כרטיס לבודד ואז לכל המשפחה ותחשבו אם אכן משתלם לכם לפצל ההזמנה.
שאו ברכה
-
מדריך לנוסע בטיסות low costתודה רבה על ההשקעה !!!

כמה שאלות ברשותך :
1. האם בוויזאיר ניתן באותה הזמנה להזמין הלוך ליעד אחד [לבוקרשט למשל] וחזור מיעד אחר [מיאשי למשל] ?
אם כן כיצד ?
2. האם ניתן לשלב יעדים רחוקים יותר בוויזאיר באותה הזמנה ?
לדוגמה : תל אביב - בוקרשט - שטוקהולם
אם כן כיצד ?
תודה רבה

-
מדריך לנוסע בטיסות low costתחשוב על נסיעה באוטובוס (לפני הרפורמה).
כל מקטע עומד בזכות עצמו, להבדיל מרכבת או טיסות קונקשן, אתה אחראי להגיע לנק' ההחלפה בעצמך, ושם תעלה על האוטובוס (או הלואו קוסט הבא) אליו תרכוש כרטיס נוסף (רצוי מראש, למרות שאם אתה גמיש מאוד, אפשר גם בלי).
בכל פעם אתה קונה מקטע One way ומרכיב מסלול לפי בחירתך.
-
מדריך לנוסע בטיסות low costחשבתי שהשתנה משהו באתר החברה , כלומר פתרו את הנושא הנל :
"חשוב: אם מזמינים כל קטע טיסה לחוד אין אחריות כוללת במקרה של ביטול או שינוי מצד החברה של קטע טיסה אחד. למרות שבדרך כלל לא יעשו בעיות."
כך שניתן יהיה להזמין מקטעים שונים בהזמנה אחת .