שאלה של מתחילים.. מאוד!
-
שלום, חדשה כאן בפורום. מתכננים טיול לארצות הברית שנה הבאה, כטיול בר מצווה. עד היום טיילנו עם הילדים רק באירופה. קראתי מס מסלולי טיול ואני מודה שלא מוצאת את עצמי. ילד בר המצווה גולש גלים ולכן מאוד היינו רוצים לשלב גלישה בטיול. כמו כן נשמח לבקר בווגאס ולצפות בהופעה. אנו רוצים לחזור דרך ניו יורק לשהות בה מס' ימים. עומדים לרשותנו 24 ימים. האם ראלי לנסות לשלב את הואי?? האם מוקדם מדי להתחיל לתכנן?, קראתי שהיו מטיילים שתכננו שנה מראש. אשמח לכל הכוונה, היכן מתחילים??? תודה מראש לעונים. מיכל
-
שאלה של מתחילים.. מאוד!שלום,יש אין ספור רעיונות המסלולים,שילוב של אורלנדו,צפון מזרח למערב,מומלץ לעיין הטיפים ולעשות חיפוש בפורום. אם שואלים אותי ועוד פעם תלוי בהרכב המשפחתי שלכם והעדפות .אני הייתי השנה שבועיים וחצי בקליפורניה ושנה שעברה שבועיים וחצי בצפון מזרח,בעקבות הניסיון שלי,הייתי משלב את דרםמ מערב ארהב ביחד עם ניו יורק.נוחת בלוס אנג'לס ,עושה את המסלול המעגלי עם לאס וגס,יוסימיט( חובה,חובה,חובה) כביש 1, אפשר להוסיף את סן דייגו( לגבי הפארקים ברייס,ציון וגם פיי'ג לא יודע אם יש לכם זמן ,חוזר ללוס אנג'לס( יוניברסל ,דיסני,)טס לניו יורק ומשם לארץ.אבל עוד פעם אפשר להמליץ,אבל זה תלוי בכם וכן לתכנן הרבה זמן מראש,כולל הזמנת לינות וטיסות ,זה מאוד מוזיל.
-
שאלה של מתחילים.. מאוד!הי מיכל,
קודם כל זה לא מוקדם להתחיל לתכנן שנה מראש.
ממה שכתבת אני מבין שישנם עוד ילדים מלבד חתן הבר מצווה,נכון? מה הגילאים? מן הסתם מה שיענין אותם בעיקר אלו פארקי השעשועים,שאז כמובן האופציות הטובות הן אורלנדו או קליפורניה. קליפורניה ידועה בחופים המדהימים שלה,ואומנם אני לא מבין בגלישה,אבל אין לי ספק שהילד יוכל לגלוש שם. בנוסף יש שם את הדיסנילנד ואת היוניברסל סטודיו, וגם ככה זה כבר בצד של ווגאס שתיכננתם לבקר בה,אז אולי הייתי מעדיף אותה על אורלנדו שלא קרובה גם לניו יורק.
מעבר לכך אם הילדים אוהבים טבע ישנם לא מעט פארקים באזור ווגאס, ותוכלו למלא את הימים בקלות.
קודם כל תראי איפה כל מקום נמצא על המפה, תראי מה יש לכל מקום להציע ועד כמה זה מעניין אתכם, תתפסו כיוון, תשללו מה שלא, וככה לאט לאט,פיסה אחרי פיסה בונים את הטיול. שוב,מהמעט שכתבת הייתי הולך על לוס אנגלס מבחינת הפארקים והגלישה ולא על אורלנדו.
מקווה שנתנתי לך התחלה של כיוון.
-
huntington beach בירת ה-surf -בקליפורניהאחת מעיירות החוף הידועות- נמצאת על כביש 1 דרומית ללוס אנג'לס
בגוגל ניתן ללמוד על פעילות הגלישה .
מוני
-
huntington beach בירת ה-surf -בקליפורניהע"פ הנתונים שרשמת הייתי שוקל מסלול שמתחיל בס.פ - יוסמיטי- כביש 1- אזור ל.א (כולל חופי גלישה)- סן דייגו (כולל חופי גלישה) ומכאן יש אפשרות לשלב פארקי טבע (גראנד קניון- פייג'- ברייס- זאיון או חלק מהם) - וגאס טיסה לניו יורק ומשם הביתה. בשלב ראשון ממליץ שתגבשו נקודת התחלה ואם תסגרו טיסות מספיק זמן מראש תוכלו גם להשיג כרטיסי טיסה במחיר טוב. עופר עופר
-
huntington beach בירת ה-surf -בקליפורניהשוב שלום. ראשית, תודה לעונים, עזרתכם בהחלט לא מובנת מאליו. אני אנסה לחדד: משפחה של ארבעה הורים + 2 בנים (יהיו 13 ו-11). ספורטאים ואנרגטים. היינו שמחים לחוות: 1. גלישת גלים 2. משחק כדורסל nba (האם יש הבדל בין המקומות השונים? נאמר ניו יורק או לוס אנג'לס?) 3.הופעה בווגאס 4. פארק שעשועים אקסטרים וכמובן פארקים בטבע כמו יוסימיטי וzion כל המגיבים התעלמו משאלתי האם כדאי לשלב את הוואי, האם זה רמז לוותר על הרעיון? שוב תודה מיכל
3.
-
huntington beach בירת ה-surf -בקליפורניהבקיץ לא תוכלו לראות משחק NBA. העונה היא מסוף אוקטובר עד סוף מאי. תוכלו לראות משחקים בליגת הקיץ בלאס וגאס, אבל אלו משחקי הכנה לקראת העונה החדשה ומשחקים שם רק שחקנים צעירים וכאלה שבאים להיבחן בקבוצות מכל רחבי העולם. השחקנים המעניינים לא משחקים בליגת הקיץ.
-
huntington beach בירת ה-surf -בקליפורניהלגבי הוואי - כדאי לזכור שיש עלויות גבוהות מאוד להגיע לשם כך שמן הסתם תרצו להקדיש לשם את כל הזמן הנדרש (כי מה הסיכוי שתחזרו לשם)?
חפשי בבלוגים את הטיול של שירלי - הוואי ולוס אנג'לס.
-
שאלה של מתחילים.. מאוד!היי,
תאני אצטרף לקודמיי בהמלצות ואולי אוסיף נקודת מבט שלי.
ראשית לגבי הוואי-קחי בחשבון שמדובר על עוד כחמש שעות טיסה מל.א. הוואי יפה מאד, אבל די יקרה,אם זה רק לצורך גלישה לא יודע אם שווה את המאמץ (אני לא גולש).
לגבי מסלול-24 ימים זה זמן טוב לחוות ולטעום את ארה״ב, כיוון שאתם מעוניינים בגלישה הייתי כמובן הולך על הצד המערבי-במסלול הקלאסי-ל.א-סן דיאגו-סן פרנסיסקו-וגאס-פארקים-ניו יורק. עמוס וכיף.