כרטיס לנפאל
-
אהלן.
מתכנן לטוס בסוף ספטמבר/תחילת אוקטובר ל-3 שבועות פלוס מינוס. לפי מה שאני רואה, מחירי כרטיסי הטיסה מישראל לנפאל מרקיעים שחקים, ולכן חושב לטוס מעמאן, ירדן.
1. האם מישהו שמע בימים האחרונים משהו על שינויים שמתוכננים במתן ויזה לישראלים לירדן (שמועות שיחייבו לשהות מינימום יומיים בירדן עם הכניסה)?
2. האם מישהו מתכנן לטוס בתאריכים האלו, גם דרך ירדן?
תודה מראש.
-
כרטיס לנפאלמומלץ לטוס לדלהי ומשם לקחת טיסה קצרה לקטמנדו (70$ לכוון). אם אתה מזמין בנפרד הרבה פעמים יוצא יותר זול. אם אתה לא יוצא מהשדה בדלהי לא צריך ויזה להודו.
יש גם אופציה נוספת נתב"ג-לרנקה-קטאר-קטמנדו (ארקיע+קטאר איירוייז) שגם יכולה להיות משתלמת.
נסיעה קרקעית לעמאן עולה כ-100$ לכוון בממוצע
-
כרטיס לנפאלבוודאות לא צריך ויזה להודו במידה ולא יוצאים משדה''ת? גם אם מדובר בטיסה נפרדת לגמרי שהוזמנה בנפרד, אשר מצריכה צ'ק אין מחדש?
-
כרטיס לנפאלכן, אין שום בעיה.
אתה לא עובר דרך ביקורת הדרכונים, אלא עובר דרך מעבר הטרנזיט (או הטרנספר) ועושה שם את הצ'ק אין שלך.
-
כרטיס לנפאלתאי- האמור נכון גם במידה ואין לחברות הסכם העברת כבודה ליעד הבא?
-
כרטיס לנפאלכן.
-
כרטיס לנפאלביררתי עם נציג של אחד האתרים הגדולים שדרכם מזמינים את כרטיסי הטיסה (Kiwi), ולטענתם, במידה ואין הסכם העברת כבודה וצריך לעשות את כל התהליך מחדש - אכן יש צורך בויזה, מכיוון שבמקרה כזה יוצאים מאיזור הטרנזיט וצריך לאחר מכן לעבור בביקורת דרכונים...
-
כרטיס לנפאלהי! גם אני מתכננת לטוס לנפאל בתאריכים האלה- תחילת אוקטובר ל 3 שבועות.
וגם אני מתחבטת דרך איפה הכי כדאי להזמין את הכרטיס. יש מסקנות עד כה?
-
כרטיס לנפאלהי תאי, תודה על תשובותיך! גם אנחנו נוסעים לקטמנדו דרך דלהי ומתעניינים בשאלה האם צריך ויזה, כאשר הטיסה מדלהי לקטמנדו נרכשת בנפרד. האם תוכל לפרט כיצד אוספים את הכבודה? הרי ממה שאני יודע איסוף הכבודה נעשה אך ורק לאחר ביקורת דרכונים. לא? בנוסף, הבנתי שיש מגבלות לגבי השהייה במרחב הטרנזיט. האם ידוע לך כמה שעות ניתן להמתין בין הטיסות ללא ויזה? תודה!
-
כרטיס לנפאלאהלן,
א. זמן השהיה המותר בטרמינל ללא ויזה להודו הוא 12 שעות.
ב. ההתנהלות היא כזו:
1. לאחר הנחיתה, לכו אחרי השילוט /Transit / Transfer (לפעמים יש נציגים של הטרנזיט שמחכים בקצה המסדרון בעת הנחיתה).
2. לפני הירידה במדרגות הנעות לקומה 1 לאיזור בדיקת הדרכונים, יש הפניה לאזור הטרנזיט (מצד ימין למדרגות שיורדות אל אזור בדיקת הדרכונים). גשו לדלפק, ישנם שם נציגים של חברות התעופה השונות, הם יטפלו בכם, זה גם המקום שעושים את הצ'ק אין לטיסה הבאה.
3. צריך לשמור הייטב ת התג של הכבודה בכדי שיוכלו להעבירה לטיסה הבאה, ללא התג, תהיה בבעיה...
טיול מהנה,
-
כרטיס לנפאללא יודע כמה פרקטי, מן הסתם יותר טרטור מטיסה דרך הודו, לא בטוח שיותר טרטור מטיסה דרך עמאן, אבל רעיון מעניין:
טיסה דרך סין ובפרט דרך צנגדו.
אפשר למצוא היום מחירים ממש זולים לסין, טיסה נפרדת מצ'נגדו עולה כ- 500 דולר.
בהחלט יש מצב שסה"כ הטיסה תצא יותר יקרה.
אבל הטיסה מצ'נגדו (ישירה כמובן) לקטמנדו פשוט מדהימה. תכללו אטרקצייה של טיסה נופית בתוך המחיר.
צד אחד רואים את כל הרמה הטיבטית, צד שני רואים את כל ההרים המושלגים של מחוז סצ'ואן, וקינוח בנוף המדהים של פסגת האוורסט כאשר המטוס והפסגה בערך באותו הגובה.
-
כרטיס לנפאלתודה תאי!
באמת מידע חשוב