תקציב לטיול
-
הי,
אני מתכננת טיול לי ולבן זוגי למשך קצת פחות מחודש (צפון כמה ימים ואז איים ובסוף בנגקוק).
אני מתקשה בלהבין האם התקציב שיש לנו מספיק או לא, והאם אנחנו צריכים להתקמצן ולהזמין מלונות צנועים או שאפשר קצת להתפרע.
אשמח אם מישהו יכול לתת הערכה לממוצע שבועי לאדם (או לזוג) ללא נסיעות ועם קצת אטרקציות.
סה"כ יש לנו בערך 6500 ש"ח לאדם לטיול עצמו.
תודה!
-
תקציב לטיולאם זה אמור לכלול גם טיסות פנים ורמה טובה (לא טובה מאוד) של מלונות לפחות 150$ ליום לזוג.
-
תקציב לטיולבעקרון התכוונתי בלי טיסות פנים..
כמה בערך עולות טיסות פנים מבנקוק לצ'אנג מאי, מצ'אנג מאי לקוסמוי ומקוסמוי לבנגקוק?
150$ ליום זה הרבה

-
תקציב לטיולמלון טוב, ומפנק עולה 80-150$ ללילה לזוג. בצפון יעלה פחות, באיים יותר בבנגקוק באמצע. זה עבור מלונות 4-5 כוכבים.
כמובן שאפשר למצוא גם מלונות 2-3 כוכבים ב-50$ ללילה לזוג....
השאלה מה אתם רוצים ועל מה אתם מוכנים להתפשר
טיסות פנים עולות בממוצע 100$ לאדם לכיוון, כאשר הטיסה הכי יקרה היא מהצפון לאיים ובייחוד קוסמוי, יכול להיות גם 150$ ומעלה (שדה התעופה בקוסמוי פרטי והטיסות אליו הכי יקרות)- יש מידיי פעם מבצעים בחברות תעופה השונות ואז אפשר למצוא טיסות ב-50$.
אני חושבת שאם התקציב שלכם מוגבל כדאי שתשנו תוכניות:
או לקצר את הטיול קצת
או לוותר על הצפון ואז תחסכו לכם 2 טיסות פנים
לבחור רק צד אחד של האיים - שוב לחסוך טיסת פנים
התקציב שציינת קצת נמוך לדעתי בשביל טיול מפנק.... הבתי מלון שתצטרכו לקחת במסגרת תקציב כזו יהיו מלונות 3 כוכבים - השאלה היא מה חשוב לכם יותר? אם לא אכפת לכם לשהות בבתי מלון פחות טובים ולעשות טיול ארוך יותר - זו גם אופציה. יש גם אנשים שהולכים לאכסניות, הוסטלים...