מסלול יפן
-
שלום, אני נוסעת ל 19 יום נטו ביפן, נחיתה באוסקה חזרה מטוקיו.
להלן המסלול שאני מתכננת, אשמח לעצות ורעיונות באם הסדר הגיוני:
אוסקה - להקדיש 2 ימים ?
קיוטו, יום טיול נארה
הירושימה, יום טיול מיאג'ימה
קנאזאווה
טאקיאמה, לצאת ליום טיול שיראקאווה ? לחזור לישון בטאקיאמה
קמיקוצ'י
טוקיו, יום טיול האקונה.
לא בטוחה לגבי סדר המקומות של קנאזואוה-טקאימה-קמיקוצ'י.
מאיפה להגיע לטוקיו, מקמיקוצ'י ?
לכמה זמן כדאי לקנות JR שבוע או שבועיים ?
תודה
-
מסלול יפן*איך את מגיעה לקנאזווה? לוקח כמה שעות (בסביבות 4.5) להגיע מהירושימה לקנאזווה. אחרי מיאג'ימה ממליצה לקחת יום לנסיעה עם עצירה בדרך בהימג'י או מקום אחר גם אם זה ע"ח יום באוסקה.
*קנאזווה-טאקיאמה-קמיקוצ'י. הסדר נכון.
* לטוקיו להגיע מקמיקוצי דרך מאטסומוטו. גם זה לוקח זמן (גם משהו כמו 4.5 שעות מזיכרון). אפשרות אחרת היא ללון בדרך בעדיפות לדעתי למאטסומוטו. אם לא היית בהימג'י, או אם טירות מענינות אותך ואת רוצה לראות עוד אחת, אפשר להתחיל את הבוקר בטירת מטסומוטו ולהמשיך לטוקיו.
* לכמה זמן לקנות את הפאס. על פניו נראה שלשבוע. שבו תצטרכי להספיק את הנסיעות מהעזיבה של קיוטו ועד טוקיו) אבל תשובה מדוייקת צריך לחשב פר נסיעה. יש את האתר הזה, שהומלץ גם ע"י אחרים פה בפורום. שימי לב למחוק את האופציה של NOZOMI (כי לא ניתן להשתמש בה בפאס).
*לגבי האקונה. המקום מומלץ אך קחי בחשבון שנכון להיום הרכבל ואזור אווקודני סגורים עקב פעילות סיסמית.
-
מסלול יפןהמסלול שאת מתלבטת בו נראה מבולבל וניכר שלא קראת מספיק.
התפרסמו לאחרונה מספר שרשורים לטיולים בסדר גודל כמו שלך, יותר מגובשים.
חפשי אותם וגם עקבי אחריהם במפה. אשמח ללטש איתך את המסלול לאחר שתביני מה עומד לפנייך.
מילי, אמנם יש פעילות סיסמית באזור הקונה, אבל כמו שציינתי בפוסט אחר - כל יום יש ביפן פעילות סיסמית ורעידות אדמה. ולכן אין אפשרות לתכנן היכן להמנע מלבקר. כשהגברת תגיע ויהיה סגור - אז תדע.
-
מסלול יפןתודה מילי
-
מסלול יפןרוני שלום, האמת שגיבשתי את המסלול הזה אחרי קריאת הפוסטים שהתפרסמו, הדילמה שלי היא האם להמשיך מאוסקה לקיוטו ואז לצאת לטייל ולהפעיל את ה JR או מאוסקה להמשיך להירושימה ואת כל המקומות שמניתי ואת הדרך לטוקיו לעשות מקיוטו. יש לי אפשרויות של מסלולים:
אוסקה
קיוטו-נארה
הירושימה-מיאג'ימה
קנאזאווה
טקאימה-שיראקאווה
קמיקוצ'י -מצומוטן
טוקיו-האקונה
או לחילופין:
אוסקה
הירושימה-מיאג'ימה
נאושימה
קיוטו
קנאזאווה
טקיאמה-שירקאווה
נגויה
טוקיו-האקונה
מה עדיף אם אני רוצה לקנות כרטיס JR לשבוע בלבד ?
תודה מראש
-
מסלול יפןמבחינת הפאס האפשרות הראשונה נכונה יותר כי בקיוטו הפאס לא שימושי. לכן תגיע קודם לקיוטו ומשם תמשיך. ההגיוו של האופציה הראשונה נכון יותר. לא חילקת את הימים אבל אם תקח פאס לשבוע, תפעיל אותו לקראת הנסיעה מקיוטו להירושימה והוא יסתיים לקראת טוקיו - תנצל אותו בדרך הטובה ביותר. יחד עם זאת - תבדוק בהיפרדיה את העלויות.
-
מסלול יפןרוני, כתבתי "נכון להיום" אבל אם זה לא היה ברור מספיק מתנצלת ותודה

-
מסלול יפן