דוח תנועה שכנראה לא שולם
-
שלום רב,
לפני כמעט 10 שנים ביקרנו בהולנד.
כאשר חזרנו לארץ למיטב זכרוני קיבלנו הבייתה דוח מהירות לתשלום ( יתכן וזו הייתה חשבונית על תשלום הדוח דרך חברת ההשכרה ) של כ 80 אירו למיטב זכרוני. הדוח לא שולם , רצה הגורל ואנו עתידים לחזור להולנד בעוד כשלושה חודשים , האם מישהו יודע מה צפוי לנו ?
מה עלול להיות גודל הקנס ?
תודה רבה
-
דוח תנועה שכנראה לא שולםיתפשו אתכם ויסגירו אתכם לדע"ש, סניף אמסטרדם.

-
דוח תנועה שכנראה לא שולםאיזה נבון ולא מועיל אתה
-
דוח תנועה שכנראה לא שולםלא מתוך ידיעה - אבל לאחר תקופה של 10 שנים - קשה לי להאמין שמשהו יחפש אותכם או יבקש תשלום כלשהו
אני מניח שישנה תקופת התיישנות כלשהי
-
דוח תנועה שכנראה לא שולםלאחר 5 שנים חלה התיישנות. סע לשלום.
-
דוח תנועה שכנראה לא שולםאתם בטוחים שחלה התיישנות גם אם החייב לא היה במדינה בזמן הזה?
למשל, לפי מיטב ידיעתי את החוק בארץ, מי שמבצע עבירה (כן, כן, להבדיל מקנס תעבורה) שבורח מהארץ וחוזר לאחר שנים רבות, לא חלה עליו התיישנות.
תומר - אני לא עו"ד ויכול רק להגיד מה אני הייתי עושה אם זה היה המקרה שלי - הייתי פונה לשגרירות הולנד בישראל ושואל את עצתם בעניין. אבל לא יכול כמובן לייעץ לך בעניין משפטי...
-
דוח תנועה שכנראה לא שולם99% סיכוי שלא יקרה כלום
אני בספק רק אם המשטרה המקומית תחכה לכם בפתח המטוס עם אזיקים

אני גם בספק אם השם שלכם הוכנס לאיזה רשימה שחורה של השכרת רכב
האם אני בטוח - ממש לא.
אבל פתרון אחד מאד פשוט (לגבי השכרת רכב לפחות, לא לגבי האזיקים) - תזמינו אותו על שם בן הזוג השני (לא זה ששכר פעם קודמת אם אתם זוכרים מי זה היה).
ובלי קשר - נו-נו-נו לכם. לא עושים עבירות ולכן לא מקבלים קנסות! ואם כבר עשיתם ותפסו אתכם צריך לשלם את העונש.