בודפשט,בחירת מיקום לינה
-
אז כן שוב בודפשט.
הפעם עם ילדים..לא בדיוק ילדים(בגיל). הקטנים שלנו

הייתה שנה לא קלה(סטודנטים),עמדו בה בגבורה. למה בודפשט? מכל אותם בחינות של חופשה קצרה נעימה ואיפה שלא היו..ההורים היו רק...פעמים.
בדרך כלל אין לי בעיה להזמין כמה אפשרויות לינה.הפעם זה דירות ולא נעים,,גם התקופה מבוקשת.תחילת ספומבר,העיר כל יומיים בפסטיבל אחר..
ופרט חשוב ששכחתי לרגע,שניהם מעשנים.לא חינוך טוב,יודעת

מה שמצריך מרפסת(עצלנים) וחדר עם 2 מיטות נפרדות או ספה בסלון בנוסף.
בחרתי כמה אפשרויות..המחירים מגוונים.לא בא לי לשלם הפרש 300 יורו על מרפסת..מה אתם אומרים?דירות בבודפשט לא מכירה..שמעתי..
מלון מדוז סוויטה משפחתית לא פנויה

King Apartmentsשני חדרי שינה ומרפסת 738
7Seasons Apartments Budapest גם2 חדרים+מרפסת 962
Gozsdu Court Aparthote גם 2 חדרי שינה,ללא מרפסת.מחיר מבצע 677
The Basilica Apartments שני חדרים ללא מרפסת, מיקום מאחורי באזיליקה ע' גלידה רוזה 870
Edera Apartment מיקום אולי קצת םחות נוח..אולי לא..2 חדרי שינה מרווחת,אין מרפסת.לפי תמונה יש פרוזדור פתוח.כ600 מטר ממטרו פרלמנט 450
כל המחירים ביורו ל6 לילות.
כמה רועש הקוזדו? כמה מרוחק הקינג? האם שווה לשלם על 7העונות?
החבר'ה הציעו לשלם הפרש,,כמה לא נעים לרדת למטה נגיד בערב??
מצידי שיפסיקו לעשן!
-
בודפשט,בחירת מיקום לינההיי אמה,
אני מתייחסת רק למיקום במפה -
לדעתי להצטמצם לאזור פרנץ דק טר / גוזדגו'
7Seasons Apartments Budapest גם2 חדרים+מרפסת 962אם אני לא טועה מציעים חניה חינם או הסעה משדה התעופה לכיוון אחד...
בהזמנה ישירה מהמלון. (לימור ועפרה שהו שם בדירה חלומית ענקית- ציטוט למטה)
Gozsdu Court Aparthote גם 2 חדרי שינה,ללא מרפסת.מחיר מבצע 677למטה יש פאבים בתי קפה, אזור בילוי, דוכנים בסגנון נחלת בנימין ביום א'
ליד מסעדת לה טרופאה בקיראלי משתלם להגיע לא בסופ"ש כפי יכולתך כולל יין- מחיר פיקס קבוע.
קרוב לצומת פרנץ דק טר, עם כל אפשרויות התחבורה הנוחות
קרוב ברגל למדרחוב ואצי, כיכר ורומרשטי, לבית כנסת, לבזיליקה וכו'..
עוד שתי דירות ממומלצות - באותו אזור, תבדקי אם החדרים מתאימים להרכב:
מלון דירות K9 Residence
Town hall apartments–ברח קיראלי 32, זול יחסית, מרכזי, לבקש דירה פנימית שקטה, שפונה לחצר, בקומה גבוהה
הערה ששמרתי על Gozsdu Court Apartments, בסביבת הדירות סופרמרקט, פאבים, מסעדות, לעיתים רועש. לבקש חדר עורפי שקט, גבוה.
הודעה 48 - לימור -- 7SEASONS
"דירה מדהימה!!! מזגנים בכל שלושת החדרים (זה לא בכל הדירות), שתי מקלחות ושירותים (גם לא בכל הדירות), מטבח קומפלט, סלון יפה ומודרני. הכל מרוהט בצורה מאוד מאוד יפה ומכובדת. סטייל אמיתי. המצעים זה משהו מושלם, כ"כ רכים ונעימים והמיטות כ"כ נוחות ויש גם מכונת כביסה פרטית ואם זה לא מספיק - להלן הצ'ופר הגדול - במקום מרפסת שרשום בהזמנה יש לה גג שלם משלם עצמה ועוד עם נוף לכיפת הבזיליקה. מה צריך יותר מזה? פקיד הקבלה אומר לעפרה שלדעתו זו הדירה הכי טובה שלהם.
הדירה הזו - D702, או כפי שעפרה ואני מכנות אותה, ארמון הפאר. ....ואכן קיבלתי !!! והם אפילו לא העירו על כך שלי יש הזמנה ל-4 מבוגרים ולעפרה ל-6. אם מסתדר להם הם נותנים. הם כ"כ בסדר, חבל על הזמן.
דירה מקסימה היתה לנו .. שתדעו שאפשר ורצוי לבקש ולהתעקש לשדרג לכם את ההזמנה. כמו שכתבתי, אם זה אפשרי מבחינתם הם יתנו.
מעבר לכל מה שסיפרתי על פנים הדירה.
המיקום שלה זה משהו פנטסטי. דקה שתיים מכיכר דק פרנק. רחוב קיראלי בפני עצמו מאוד חמוד ומזמין פנים עם הרבה מסעדות ובתי קפה. מיקום מושלם!!
הם מצהירים שהם מחליפים כל יום מגבות ובפועל גם מסדרים את החדר. הכל באמת באמת מקסים וצוות נהדר."
-
בודפשט,בחירת מיקום לינההיי אמה,
בהמשך למה ש-לי כתבה אני מאוד ממליצה על 7 SEASONS. הייתי בו שלוש פעמים ובשלושתם נהניתי מאוד.
בפעמיים מתוך השלוש הייתי בדירה D-702. מומלצת מאוד. מרווחת, נעימה, מרוהטת בטוב טעם, שני חדרי אמבטיה ושירותים, מכונת כביסה, מטבח מאובזר בכל מה שצריך כולל מדיח כלים, מגהץ וקרש גיהוץ וכמובן גג שלם ענקי שממנו רואים את כיפת הבזליקה. מיקום מצויין. מול המלון יש שני סופרמרקטים שאחד מהם פתוח 24 שעות. יורדים למטה ויש המון מסעדות נהדרות.
בזמנו מי שהזמין ישירות דרך אתר המלון קיבל הסעה מ/אל שדה התעופה (כיוון אחד) או חניה חינם.
בכל מקרה, על מנת להיות בטוחים שתקבלו דירה שקטה, כדאי לבקש דירה בבלוק C או D.
הייתי גם במלון TOWN HALL APARTMENTS. נמצא באותו רחוב (קיראלי) ממש מעל טרופאה גריל. גם היה נחמד מאוד.היינו בדירת שני חדרי שינה וסלון. גם כאן יש מרפסת שצופה לרחוב קיראלי. אם יש הפרש משמעותי שווה בהחלט לשקול אותו. היינו בדירה חזיתית ולמרבה הפליאה לא היה רועש.
ממש בצמוד ל-7 SEASONS (במעלית פונים ימינה לטרנדי ושמאלה לסבן סיזנס) יש את TRENDY DELUXE APARTMENTS. לא הייתי בו אבל גלית הוותיקה היתה והיתה מאוד מרוצה ממנו. אני סומכת על חוות דעתה.
בזמנו שמתי עין גם על הדירות האלה.
אני לא יודעת למה הקישור מוביל לדף הראשי של בוקינג. הכוונה ל- Central passage Budapest aprtments
כאן הכוונה ל- Vaci Point Deluxe Apartments
עפרה
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהבוקר טוב ותודה רבה לי ועפרל'ה!
כל הדירות שרשמתן,תפוסות לתאריכים שלנו,גם באתרים שלהם..
אגב,בCentral Passage Budapest Apartments
אחותי הייתה ומאוד היו מרוצים. הבעיה שנשארה להם דירת חדר אחד.
הם נותנים הסעה אחת ללנים 5 לילות.
יש פלוסים ומינוסים עם ילדים גדולים
חדר אחד או ספה בסלון פחות מתאימים..ידעתי שיש פסטיבלים בעיר,אך לא הייתי בטוחה שיצא לפועל לנו ולאן..
ההבדל בין קוזדו ל7 סיזנס 300 יורו..כסף שאפשר להוציא בכייף בקניון..המרפסת,,וכמה נעים באזור..
הדירה בוואצי מקסימה! והמיקום!
אפנה ישירות ל7 סיזנס, הם עדיין נותנים הסעה אחת חינם..ואבקש את הדירה המדוברת..
בנות,כמה דירת קינג Király utca 32 ממוקמת טוב או בעייתי? 5 דקות לאופרה,6 לדאק למנזה קרוב..היא זולה יותר,2 חדרי שינה ומרפסת
(224 יורו הפרש)..מי הרשה להם לעשן בכלל
..אני עדיין לא מזמינה בלי אפשרות ביטול..אולי משהו יתפנה עוד..
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהאמה בוקר טוב,
קינג בהמשך רחוב קיראלי... השוקק
לא הייתי פוסלת, אם המחיר זול יותר משמעותית
רק עוד 2-3 דקות הליכה
תתעמקי בביקורות בעוד אתרים, טריפאדוויזר, ואתרי לינות כמו בוקינג
תשרייני כמה אופציות עם ביטול ותמשיכי להתלבט.
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהבוקר טוב אמוצ'קה, דירות king ממוקמות באותה כתובת של טאון הול (שבו היינו). מבחינת מיקום המיקום טוב מאוד. כמה בניינים מסבן סיזנס וטרנדי דלקס. ממש מעל טרופיאה גריל. מבחינת מיקום אין הצדקה לשלם 300 יורו יותר. צריך רק לוודא שהדירות שקטות. שכחתי לכתוב שבסבן סיזנס בדירה D702 חדר הילדים היה ענקי! היתה בו מיטה זוגית והם הכניסו מיטה נוספת עבור הבת שלי ועדיין החדר היה מרווח מאוד.
עפרה
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהעכשיו חזרנו מבודפשט (מסלובקיה)
לנו 3 לילות ב gozsdu.
יש להם המון דירות. זה אכן מעל המיתחם שהוא די רועש אבל אם סוגרים חלונות לא שומעים כלום.
אני די אהבתי את רעש החיים והבילויים.
בדירה שהיינו היתה מרפסת מרווחת עם שולחן וכיסאות.
למטה פאבים ובתי קפה.
דירה עם 3 חדרי שינה וסלון ברחוב קזינסקי 52.
יצאנו מרוצים מאוד.
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהצביה תודה רבה!
בדקתי ואני עוד אחפור להם, לוודע שיש מיזוג אוויר.
לאחר שבסלובקיה הזמנתי עם מיזוג וקיבלנו בלי(גם בשדה תעופה בודפשט)
כך שאפשר יהיה לסגור חלונות בשקט. ספטמבר לא אמור להיות חם מידי....
יצא לכם להיכנס לסופר הקרוב? איך הוא?
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהאנחנו היינו ב Town Hall בשנה שעברה בסוף אוגוסט.
המיקום שלו מעולה. הדירה מאובזרת היטב ויש מרפסת.
לדעתי צריך לבקש בכל הדירות הללו באיזור קיראלי, דירה פנימית שפונה לחצר. כי האיזור תיירותי ומסתובבים עד אמצע לילה ברחובות.
מעבר לכך, לבחור לפי המחיר הטוב. אבל כן באיזור הזה, לא פרלמנט ולא בזיליקה.
הסופר נמצא בתחילת קיראלי והוא דיי קטן והמבחר מצומצם, אבל יש לך את הכל. ירקות ופירות לא היו מי יודע מה, אבל אולי אתם אוהבי שווקים אז תקנו שם.
לדעתי גם, לא צריך לחפש דירה עם מזגן בספטמבר.
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהמיזוג אויר היה, אבל זה בשיטת מים קרים בקירות.
היה בסדר אבל לא קר כמו שאנחנו אוהבים.
יש 2 סופרים ברחוב קיראלי.SPAR - Király u. 35
PRIMA - Király u. 2
הם ברמה של AM PM - כלומר מבחר מצומצם ויקר יחסית אבל מספק :
לחם חלב ירקות שימורים וכו -
בודפשט,בחירת מיקום לינהחזרנו מבודפשט. לנו בדירה שאלונה המליצה לנו עליה: innercity appartment.
דירה בקומה החמישית. (אם פנוי אז תבקשו את החמישית כי הדירה בקומה הראשונה רועשת יותר).
יש שני חדרי שינה.
יש מיטות נפרדות.
יש מיזוג אוויר.
יש מרפסת לעשן.
יש חניה מקורה צמודה.
במרכז העניינים. מעל חצרות gozsdu.
בעיה קטנה היא שתנאי הביטול לא גמישים.
http://innercityapartments.net/en/
http://www.booking.com/hotel/hu/innercity-apartments.he.html
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהבדיוק באתי לשים לך את הקישור של הדירה שאלעד שם. אז ככה, הדירה בהמלצה ובאחריות של חמותי לשעבר. כמו שאת מבינה אין דירוג יותר גבוה מזה
אני התכתבתי ישירות עם בעלת הבית אנדריה ובעלה גם פגש אותן בשדה (הוא דובר רוסית) וגם הסיע אותן חזרה לשדה, 20 יורו לכל כיוון. למרות שהן שהו בדירה שבועיים לא ביקשו שום תשלום מראש והכול שולם במזומן במקום. ככה שאני לא יודעת לגבי תנאי ביטול קשיחים. המיקום באמת פצצה.
אלונה
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהtown hall budapest apartment מלא גם בתאריכים שלנו.
המלצה של חמותה לשעבר של אלונה...המלצה המלצה!
אלעד, תודה חמה גם לך.
תיכף בודקת..
InnerCity Apartments לא פנוי

לא בבוקינג ולא בישיר...
ומי אשם? אני! מה הפריע לי להזמין לפני הטיסה בכלל..מקסימום מזיזים ימים,מבטלים..
נעשה ישיבת צוות.
תודה רבה לכם..זה לא שאין לי כלום ביד,,השאלה כמה רעש,כמה לא נעים,אם משאירים בכיס 300 יורו.נכון יותר משאירים לקניות.
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהבאותו בניין של innercity יש עוד דירות להשכרה כמו dream homes או עוד. אני אנסה לברר לך מי המשכירים האחרים
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהאמוש לאחר פגישה אחרונה שלנו גרנו ב kiraly מקום טוב מאוד -ליומיים לא היינו צריכים תחבורה.
אחי גר בgozsdy למרות חלונות כפולים רעש הפריע. מאות חשוב מזגן במידה ויהיה עדיין חם.
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהאני זוכרת את האזור .היינו בינואר. טיילנו בקוזדו והסביבה.
אלעד Dream Homes Apartments זה זה
נשארה דירה חדר שינה אחד ו2 ספות בסלון..יש מרפסת .ממש ברובע יהודי.מצד אחד,יש פסטיבל יהודי בעיר.מצד שני..התקהלות?
את אזור דירות קינג גם ראינו,כמה פעמים הגענו לטרופיה גריל והיה מלא,,לא נשארנו.
קוזדו כנראה יורד,גם בלי מרפסת וגם הרעש..
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהPark Residence Budapest התפנתה דירת 2 חדרים עם מרפסת.ממוקם קצת לפני קוזדו..
כמה קרובים לפאבים ורעש?קרוב יותר מדירות קינג לתחנות..
לא זוכרת אם רשמתי..
שמתי לב שנכנסתי דרך וויז אייר ומחירי לינה היו זולים יותר.לא קריטי ,בערך של עד 20 יורו..
וגם מקבלים החזר לחשבון וויז אייר..
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהאמה, מיקום אפילו יותר טוב!!
קרוב לצומת פרנץ דק טר, ליד חצרות גוזג'ו
בהרכב שלכם עם סטודנטים צעירים שאולי יעדיפו בילויים, המיקום של גוזדג'ו מנצח.
-
בודפשט,בחירת מיקום לינהאמוצ'קה, כל מה שנמצא ברחוב קיראלי טוב. המרחקים בין אחד לשני ממש לא קריטיים. 100-200 מטר הפרש. רק תוודאי שאת מקבלת דירה עורפית כי רחוב גודזאו הומה צעירים מבלים בערבים ויכול להיות רעש. מבחינת הילדים, כמו שלי כתבה, הם יודו לך על המיקום. הצנטרום של מרכז הבילוי של הצעירים.
עפרה