עזרה בבניית מסלול לטיול בנובמבר.
-
שלום,
אנחנו שני בחורים צעירים אחרי צבא, נוסעים לטיול בתאילנד בנובמבר, כחודש ימים.
אנחנו מעוניינים בעזרה בבניית מסלול אטרקטיבי.
צפון, דרום, איים - וכל מי שביניהם.
אין לנו מושג מאיפה להתחיל, מה מי מו, ונשמח לעזרה.
1. תקציב. 20-25K, זה והותר, לא? מלונות ברמה סבירה סך הכל, אוכל, קניות פה ושם, טיולים שכלולים בכסף.
2. טיסות פנים - צריך לקבוע מהארץ, יותר זול? עדיף לסגור שם, כשננחת?
3. להמיר יורו או דולר לתאילנד? ( אני יודע שממירים לבאט שם ).
זהו לבינתיים,
תודה.
-
עזרה בבניית מסלול לטיול בנובמבר.1. 25-20 זה תקציב לא רע לחודש. 2.בגלל שאתם לא סגורים עדיין על מסלול וזאת פעם ראשונה שלכם כדי לשמור על גמישות הטיול הייתי מזמין טיסות פנים בתאילנד יש שם הרבה דילים של הרגע האחרון במחירים טובים. 3.הכי טוב לבוא עם עד אלפיים דולר במזומן (שטרות חדשים בלבד מ 2006 ומעלה) וכרטיס אשראי בינלאומי ויזה או מאסטר כארד בלבד .
-
עזרה בבניית מסלול לטיול בנובמבר.בהקשר לבניית מסלול רוב המטיילים עורכים את אותו מסלול מתחילים בצפון יורדים לאיים בדרום ומסיימים באיים. יש באתר למטייל הרבה סיפורי מטיילים שיעזרו לכם לבנות מסלול אטרקטיבי תקראו קצת ותבנו לכם מסלול בהתאם למה שתאהבו.
לאחר בניית המסלול תוכלו להזמין את טיסות הפנים. אבל אם אתם מעונינים לשמור על גמישות תוכלו גם לסגור שם את הטיסות רק שזה לא בהכרח יוזיל לכם את המחיר.
התקציב שיש לכם בהחלט מספק גם למלונות ברמה סבירה פלוס. אני הייתי בוחר כעת בהמרה למטבע דולר ולא אירו. כי האירו פחות יציב כעת.
-
עזרה בבניית מסלול לטיול בנובמבר.הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
1. לדעתי מדובר על תקציב סביר בהחלט
2. ככל שמזמינים טיסות פנים בתאילנד מראש כך המחיר יהיה זול יותר, אך כמובן הדבר בה על חשבון הספונטניות.
3. לקיחת מזומן יורו או דולר (ההבדל בניהם זניח לדעתי) לתאילנד היא הדרך הכי משתלמת והחסכונית, אבל לא מתאימה לכל אחד, לכן רצוי להגיע גם עם כרטיס אשראי בינלאומי.