קובה בסוכות
-
היי לכולם,
כמה שאלות ..
אנחנו זוג שרוצים לטייל בקובה באמצע אוקטובר.
1. צריך חיסונים לקובה?
2. אילוצים שונים מאפשרים לנו כעשרה ימים בקובה. האם זה ראלי?!
3. המלצות למלונות מסויימים ?
תודה לעונים

-
קובה בסוכותאם עשרה ימים זה מה שיש- אז זה מה שיש. האם זה נטו או ברוטו כולל הטיסות?
בכל מקרה הייתי נשאר ממוקד באזור אחד כדי לא לבלות הכל בנסיעות למשל הוואנה וטרינידד או הוואנה ווינאליס... ואם זה 10 ימים נטו- אולי כל השלוש.
לינות- האם אתם מחפשים בתי מלון או קאסות (= חדרים שהוכשרו לתיירים בבתי מקומיים)? יש הרבה המלצות במדור 1001 טיפים בעיקר לקאסות.
חיסונים- בקובה בד"כ מצב התברואה הכללי טוב, אבל אני לא רופא והכי טוב לקבל יעוץ מקצועי שגם יתחשב בחיסונים שיש לכם עכשיו.
-
קובה בסוכותעשרה ימים זה נטו בלי הטיסות.
אני ממש רוצה חופים, שמעתי שהם מהיפים שיש.. אזור שיש בו גם חיי לילה והווי מקומי..
-
קובה בסוכותיש לך חופים ליד כל אחד מהנקודות- חוף אנקון המפורסם ליד טרינידד,
פלאיה חוטיאס ליד וינאליס,חופי ורדרו ליד הוואנה.... תוכל לשלב את החופים מתי שתרצה בכל אחד מ-3 היעדים שהצעתי ל-10 ימים. יש הווי מקומי בתוך הישובים- תתייעץ עם המקומיים.
-
קובה בסוכותהחופים בקובה אכן מופלאים. בתור מישהי שלא 'מתה' על חופים בארץ, מצאתי את החופים בקובה מדהימים ומאד שונים זה מזה.
למשל Playa Giron ו Caleta Buena (הסמוכים זה לזה) שהגעתי אליו ברכיבה קסומה על אופניים מקרטעים
.קצת רשמים וטיפים מהטיול שלי בקובה כאן (כולל חופים):
-
כסף בקובה?להלן ציטוט מבלוג של מטיילת:
בכל מקרה כדאי להביא איתכם רק יורו, כי על המרת דולר אמריקאי תקבלו שער גרוע הרבה יותר.
האם זה נכון גם להיום?
משה
-
כסף בקובה?למיטב ידיעתי עדיין נכון. היחסים מתחממים אבל בשלב זה - זו רק התחממות.
-
קובה בסוכותתודה רבה לכם