ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    לגולנד יומיים כן או לא ?

    פורום אירופה
    3
    5
    859
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אמאלה71
      אמאלה71 נערך לאחרונה על ידי

      אנחנו טסים לאזור הטירול אוסטריה בעוד כשבוע ל - 10 ימים , נוחתים במינכן . בחזור חשס=בנו ביומיים האחרונים להעביר באזור הלגולנד , ההתלבטות היא אם לשכור חדר בכפר עצמו או באזור וביום האחרון להעביר בלגולנד ויום לפני לטייל באזור . מה דעתכם ?

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אביבית555
        אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

        לגולנד יומיים כן או לא ?

        תלוי בני כמה הילדים ואיך הם עם נסיעות.

        אנחנו בילינו את היום האחרון אחרי טיול בזלצבורגלנד בלגולנד אבל בחרנו לעשות את הטיול מארדינג ולא מגינצבורג או ulm מכמה סיבות:

        1. רצינו בלילה האחרון לישון ליד שדה התעופה ולא רצינו לעבור יום אחרי יום עם ילדים קטנים אז ישנו שם יומיים.

        2. רצינו להשאיר לעצמנו גמישות במידה ומזג האוויר גשום לבקר במינכן במקום 

        3. אם היינו נוסעים מזלצבורגלנד לגינצבורג זאת היתה נסיעה ארוכה מידי

         

        בסופו של דבר לא הצטערנו. הנסיעה מארדינג לוקחת שעה וחצי. הגענו ב 10:30 ויצאנו בסגירה (שבקיץ היא ב 8 בערב) ובחזור 2 הילדים נרדמו תוך דקה באוטו Smile

         

        הביקור עצמו היה ממש כייפי ובהחלט אחת מגולות הכותרת של הטיול עבור הילדים!! בדיעבד הייתי רוכשת כרטיס VIP שמקצר את ההמתנה בתורים לאטרקציות הנחשבות (לא קנינו כי חשבנו שבאמצ"ש פחות עמוס ולא כך הוא)

         

        שתהיה נסיעה מצויינת !!

         

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • אמאלה71
          אמאלה71 נערך לאחרונה על ידי

          לגולנד יומיים כן או לא ?

          הילדים בני 5 ו - 8 , הילדה בת ה - 8 יושבת על כבא גלגלים , אז לא יודעת עד כמה נמצא שם מתקנים שיתאימו לה . הטיסה שלנו חזרה לארץ ממריאה ב -22 בערב , חשבנו ביום הזה להעביר בלגולנד , כדאי ? חשבנו יום קודם לנסוע לכיוון ולטייל . לשנות את התכנון ? 

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • אביבית555
            אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

            לגולנד יומיים כן או לא ?

            קשה מאד לתת עצה. לגולנד זה בעיקר לונה פארק בסגנון סופרלנד רק בגדול ומרשים יותר. אמנם יש גם ביתנים שבהם רואים איך מיוצר לגו ואפשר לבנות בלגו. ויש גם אזור שלם מקסים דמוי מיני ישראל על אתרים שונים באירופה בכלל ובגרמניה בפרט. אבל באים לשם בעיקר בשביל מתקני השעשועים וזאת חוויה לא זולה. האם בארץ אתם הולכים למקומות כאלה עם הילדה?

            אישית אני לא אוהבת להיות ביום הטיסה במקום מרוחק כדי חס וחלילה לא להיתקע בדרך. קחי בחשבון שלהחזיר את הרכב לוקח זמן ושטרמינל F לישראל מאד מרוחק מה שאומר שתרצו להיות בשדה מינימום 3 וחצי או אפילו 4 שעות לפני הטיסה + שעה וחצי לנסיעה חזור מה שאומר להיות באוטו לכל היותר ב-5 אחהצ. אפשרי אבל עלול להיות לחוץ.

             

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • xfwind
              xfwind נערך לאחרונה על ידי

              לגולנד מקום מדהים לאוהבי הז'אנר

              ובלי מגבלת גיל. מתקני ה"לונה פארק" הם החלק הפחות חשוב בעיני ומשמשים כתבלין למנה העיקרית: חווית הלגו בכמה רבדים ("יצור", בניות מדהימות, פעילות אקטיבית של בניה, "עולם המים" ועוד).

               

              אני הייתי חוזר לשם מחר בבוקר. (בן 60, כן?....)

               

              אז בהחלט תלוי באהבה שלכם לעניין.

               

              אנחנו התייצבנו שם בפתיחה ויצאנו עם הנעילה ואז ישנו בעיירה סמוכה. למחרת בבוקר המשכנו למינכן.

              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון
              ×