שאלה בנוגע לויזה לארה''ב
-
אנחנו מתכננים לנסוע לארה''ב בקיץ הבא ורציתי לדעת כמה זמן לוקח כל התהליך של הוצאת הויזה?
זאת אומרת מהרגע ששילמתי את האגרה ועד הריאיון כמה זמן עובר.
בגלל שאנחנו רוצים להוציא את הויזה בערך באוקטובר נובמבר ורציתי לדעת מתי צריך להתחיל למלא את הטפסים.
-
שאלה בנוגע לויזה לארה''באחרי שממלאים טפסים ומשלמים און ליין בוחרים תאריך לראיון לפי הזמינות הקיימת. תתחילו חודשיים קודם ובניחותא תבחרו תאריך שנוח לכם.
-
שאלה בנוגע לויזה לארה''במוסיף שכל התהליך של הראיון בשגרירות לי אישית לקח משו שעה שעה וחצי, כולל ההמתנה בתור בכניסה, כאשר קובעים שעה מותר להגיע או חצי שעה לפני ועד חצי שעה אחרי, אחרת לא מכניסים. תקראי באתר עם מה מותר להיכנס ועם מה אסור, כבר בסיום הראיון את תדעי אם את מקבלת ויזה או לא ובמידה ומאשרים לך את הבקשה, הפספורט עם הויזה יישלח אלייך בדואר שליחים ויגיע אלייך שבוע אחרי.
-
שאלה בנוגע לויזה לארה''בלקח לנו בערך שלושה שבועות מרגע מילוי הטפסים עד לראיון בשגרירות.
-
שאלה בנוגע לויזה לארה''בזה מאוד תלוי בתקופה שבה מגישים את הבקשה. אני הוצאתי ויזה תוך שבוע וחצי בערך (מרגע הגשת הטפסים ועד לראיון בשגרירות) בחודש ינואר.
יש חודשים עמוסים מאוד בשגרירות ואז יכול לקחת הרבה זמן עד הראיון, ולעומת זאת יש חודשים "מתים" שאז אפשר להשיג ראיון תוך שבוע וחצי.
מה שכן- זה דרש ממני התייצבות בשגרירות בשעה 7 בבוקר כי זה הזמן שהיה פנוי תוך שבוע וחצי.
-
שאלה בנוגע לויזה לארה''במקבלים ויזה לרוב ל10 שנים. למה לחכות לאוקטובר? למה לא עכשיו?
כל כך קריטי לכם שבעוד 10 שנים הויזה תיגמר באוגוסט ולא באוקטובר?
-
ממליץ בלי לחץ אבל כמה שיותר מהר כילפעמים יש עיכובים בלתי צפויים שלא תלויים בכם. למשל לא כל כך מזמן היתה תקלה במערכת המחשוב ולא נופקו ויזות.
לפעמים יש אילוצים שכן תלויים בכם, למשל יכול להיות שמסיבה כלשהי מישהו מההרכב ירצה לטוס לחו"ל ואז יצטרך לבחור אם לנסוע או ראיות לויזה כי הדרכון לא יכול להיות בשני מקומות בבת אחת.
יש מעט מאוד מה להרוויח מדחיה ופוטנציאל הנזק בדחיה קיים, אם אין סיבה טובה לדחיה אני ממליץ לא לחכות.