איזו חבילת גלישה מומלצת?
-
הבת שלי טסה מחרתיים לבלגיה לשלושה שבועות. אני מחפשת חבילת חו"ל שתאפשר הרבה גלישה , שיחות טלפון והודעות טקסט פחות חשובים. וכל זה במחיר סביר ובלי להחליף את המספר שלה. אנחנו מנויים בסלקןם. יש למישהו רעיון ?
-
תעבירו את המנוי שלה לגולן טלקוםכך שהמספר הסלולרי שלה ישמר וכשתחזור מחו"ל תחליטו אם שווה לכם להחזיר אותה לסלקום.
עוד אופציה תבדקו אם אפשר במנוי שלה לעשות "עקוב אחרי" למנוי סלולרי אחר ואם אפשרי תרכשו SIM לחו"ל מפלאפון (יש להם הצעה לחבילה ב 100 שקלים) או מגולן (מספר אחר) תעשו "עקוב אחרי" למספר החדש ושתסע עם ה SIM של פלאפון/גולן.
עוד אופציה לשאול את סלקום מה החבילה שהם מציעים לכם ומה העלות.
-
איזו חבילת גלישה מומלצת?אפשר לשאול למה זה כל כך חשוב לא להחליף את המספר שלה?
כמו שכתבת - שיחות ומסרונים פחות חשובים, מה שחשוב זה גלישה. אני מניח שמהנשמע, פרצוספר וגם שיחהברגע. דווקא בגלל זה נראה לי שמספר הטלפון קצת פחות חשוב (כל האפליקציות עובדות היטב גם אם מחליפים במכשיר סים למספר אחר).
-
איזו חבילת גלישה מומלצת?האפליקציות החשובות הן וואטסאפ, אינסטגרם ועוד אחת ששכחתי את שמה. השאלה האם תמשיך לקבל הודעות, להיות בקבוצות ולהתכתב עם החברים שלה אם נשנה לה זאת המספר. כי אם שינוי המספר יגרום להתנתקות , בגיל 16 זה שקול לשילוב של רעידת אדמה והתפרצות הר געש.
-
איזו חבילת גלישה מומלצת?והחבילות בסלקום לא זולות בכלל והיתה לנו תחושה לא נוחה בהתנהלות מולם בנסיעה האחרונה. אני עשיתי לעצמי חבילת חו"ל יקרה בנסיעה האחרונה והטלפון שלי התקלקל אחרי כמה ימים. ביקשתי מסלקום שיעבירו את חבילת הגלישה לטלפון של הבת שלי או לקבל זיכוי על החלק שלא השתמשתי בו ונאמר לי שאין שום אפשרות ללכת לקראתי וזו בעיה שלי, אני לא מבינה בסלולר ובחבילות חו"ל ואולי זה המצב בכל החברות אבל אני נותרתי בתחושה לא נוחה.
-
איזו חבילת גלישה מומלצת?קניית כרטיס סים של גולן טלקום וקבלת מספר טלפון חדש לא משנה את מספר הטלפון של הוואטצאפ.
-
איזו חבילת גלישה מומלצת?מניסיון ודאי (יש לי מתבגרת צעירה יותר) - אם תחליפו לסים אחר עם מספר אחר, גם אם הוא סים מקומי של מדינת היעד - כל האפליקציות של המתבגרת, כולל הווטסאפ פייס ואינסטה ימשיכו לעבוד כמו קודם (עם אותן קבוצות ואנשי קשר וכו). רק חשוב להקפיד שאנשי הקשר לא שמורים על הסים עצמו - ואם כן צריך להעביר משם (זה לא קשה).
-
איזו חבילת גלישה מומלצת?כמו שעמיחי ופיני אמרו
אנחנו טיילנו באוסטריה עם סים של גולן והמשכנו לקבל הודעות וואטסאפ על המספר הישן שהסים שלו בכלל לא היה איתנו.
עולה 99 ש"ח לחודש לשיחות והודעות ללא הגבלה וגלישה של עד 6 ג'יגה שזה המון. רק צריך לזכור לבטל כשחוזרים או להעביר לחבילת גולן רגילה ללא חו"ל
-
איזו חבילת גלישה מומלצת?תודה רבה, עשיתם לי סדר. הוחלט ללכת על סים של גולן טלקום. הראיתי למתבגרת את התשובות שלכם והיא השתכנעה שהוואטסאפ שלה בטוח .
-
איזו חבילת גלישה מומלצת?בטוח בהחלט.
שתהיה רגועה.
-
החלפת מספר טלפון לא מחייבת שינוי ב whatsupכשמחליפים את ה SIM ה watsup יציע להחליף גם מספר, צריך פשוט לסרב.
שאר האפליקציות שנקבת בהן לא תלויות מספר טלפון.
במקרה שתיארת מול סלקום יכולתם להעביר את ה SIM עם החבילה מהטלפון התקול לטלפון תקין בלי לבקש טובות מהחברה.
אני חושב שכדאי שתתיעצו עם מישהו עם קצת הבנה טכנית בנושא, במיוחד הבת, כדי שלא תשרוף את החבילה אם לא חייבים (למשל אם יש גישה ל WIFI)
-
איזו חבילת גלישה מומלצת?אם ממילא תחליפו סים, כדאי לברר עלות של רכישת סים מקומי, בד"כ יוצא זול יותר מרכישת הסים בארץ.
-
החלפת סים לא מפריעה לוואטסאפחזרתי לאחרונה מאירופה שם קניתי סים מקומי. הוואטסאפ עובד כרגיל - וכבר העברתי עד היום לפחות 5 סימים בטלפון. אין שום בעיה וההודעות ממשיכות כסדרן.
בעיניי, אגב, כמעט תמיד זול יותר לקנות סים בחו"ל. אני לרוב קונה סים לגלישה בלבד, ועושה שיחות לארץ עם וואטסאפ או סקייפ.
-
החלפת סים לא מפריעה לוואטסאפרכישת סים מקומי לא מעשית מכיןן שהיא נוסעת עם קבוצה, מחכה להם הסעה והם לא יתעכבו בשדה התעופה משום סיבה . גם בעיר שהם ישהו בה כבר הודיעו להם שאסור להם להסתובב לבד. הם יצאו לתחרויות, אימונים ושני ימי טיול מאורגנים. בנוסף אנחנו מעדיפים להחליף את הסים בבית לפני הטיסה ולראות שהכל עובד בסדר. בכל מקרה כבר קנינו סים של גולן. ושוב המון תודה לכולכם
-
החלפת סים לא מפריעה לוואטסאפמעדכנת, הבאנו עכשיו את הילדה לנתב"ג, לפני שיצאנו מהבית החלפנו סים , כולל החלפת מספר. ההחלפה היתה פשוטה ,הטלפון התחיל לעבוד מיד והילדה נשארה מחוברת לוואטסאפ ולשאר האפליקציות שחשובות לה , אז תודה לכולכם.
-
החלפת סים לא מפריעה לוואטסאפשיהיה לבת טיול מוצלח! לא לשכוח להתקשר אליה פעם ביום

-
החלפת סים לא מפריעה לוואטסאפשתטוס בשלום ושתחזור בשלום.
-
החלפת סים לא מפריעה לוואטסאפשוב תודה לכולם ואין סיכוי שאשכח להתקשר אליה. אני הייתי מתקשרת פעם בשעה אבל לא מרשים לי לכן נסתפק בשיחה יומית