ירח דבש בתאילנד.
-
שלום,
אנחנו זוג שמתכננים את ירח הדבש שלנו בתאילנד מאמצע נוב' עד אמצע דצמבר,
אחרי המון אינפורמציה שמצאנו כאן יצאנו רק יותר מבולבלים...
אשמח להמלצות, למלונות, למסלולי טיול, דרכי הגעה, ולכל עצה אחרת שתוכל לעזור לנו ב25 ימים האלו...
התכנון שחשבנו לעשות הוא:
לילה בבנגקוק בהגעה,
5 ימים צ'אנג מאי,
5 ימים קראבי,
3 ימים קו טאו,
5 ימים קו סמוי,
4 ימים בנגקוק.
יש לנו תקציב ממוצע של 150$ ללילה, שזה אומר שאפשר לגלוש למלונות של 200$ ללילה, ולחסוך נגיד בצפון ששם יותר זול ולישון ב100$ ללילה.
תודה רבה

-
ירח דבש בתאילנד.ותרו על קוסומי וקו טאו, זו עונה פחות מתאימה לצד הזה (גשומה)
תבדקו ותחקרו על מקומות נפלאים כמו קאו לאק וקאו סוק וגם קו לאנטה ואפילו פוקט. תתעניינו מתי נחגג הפסטיבל לואי קאטרונג (loi karthong) בצ'אנגמאי ותנסו להיות בימי החג בעיר כי זו חוויה אדירה !!! -
ירח דבש בתאילנד.הצד של קוסמוי קוטאו פחות מומלץ בעונה זן.ממליץ לכם להיות בקראבי משם להמשיך לפוקט. אפשר להכניס גם את קופיפי אבל זה קצת לוחץ אץ הלו"ז.תזמין מלונות מעכשיו כי זו" העונה הבוערת" בתאילנד.
-
ירח דבש בתאילנד.תודה לשניכם,
גם אם נגיע בדצמבר לחלק המזרחי לא מומלץ?
חשוב לנו להיות בקוסמוי ובקוטאו, כמה הגשם משמעותי שם?
-
ירח דבש בתאילנד.מבחינה סטטיסטית,בפוקט בדצמבר 120מ"מ גשם. בקוסמוי 200מ"מ. לא הבדל משמעותי כלכך
-
ירח דבש בתאילנד.עדיף לכם להתמקד בצד אחד של החופים ולא לקפוץ מחוף לחוף כדי לא להיות לחוצים בזמן בתקופה הזאת לא רואה כל כך עדיפות מבחינת מזג האוויר לצד כלשהו כי זה סוף עונת המונסונים וזה יותר עניין של מזל , אפשר לעשות את החוף המזרחי-קו סאמוי, קו פאנגאן וקו טאו או את המערבי-פוקט, קראבי(ריילי ביץ) וקו פי פי ואז נשאר לכם מספיק זמן לציאנג מאי ולבנגקוק (עם אופציה לגיחת יום לקאנצאנבורי או איותאיה).