שבועיים קייפטאון - שאלה
-
בוקר טוב, אנו זוג בירח דבש המתכננים חודש וחצי באפריקה , כשמהם יש לנו בערך שבועיים בדרום אפריקה. נוחתים בקייפטאון ושוכרים רכב (תחילת עד אמצע אוקטובר). אשמח לעזרה בתכנון המסלול, האם כדאי לקצר באזור קייפטאון (כולל דרם הגנים עד פורט אליזבת) ולהשאיר מספר ימים לאזור יוהנסבורג? אנו טסים לאחר מכן לטנזניה כך שמבחינת ספארי יש לנו שם 7 ימים (ולכן מתכוונים לוותר על קרוגר). האם ניתן להספיק את כל אזור קייפטאון והסביבה בפחות משבועיים ולהשאיר זמן לטוס למפלי ויקטוריה? לא רוצים לרוץ כל היום אבל גם מעוניינים להספיק כמה שיותר. כל טיפ/עצה יתקבלו בברכה.
-
שבועיים קייפטאון - שאלהלא נכנס לכל סוכיית קייפטאון ודרך הכנים שהעליית כאן. (בכל זאת ארכו של נתיב הגנים הוא כמה מאות ק"מ מקצה לקצה) רק מציין כאן שקיימות 3 טיסות שבועיות זולות מאוד בין מפלי ויקטוריה (בצד של זימבבואה) ודר א סלאם.
-
שבועיים קייפטאון - שאלהתלוי מה אתם רוצים לעשות באזור. יש טרקים שלוקחים כמה ימים, למשל.
באופן כללי שבועיים לקייפטאון, דרך היין ודרך הגנים זה ממש בנחת. אפשר לקצר ביומיים-שלושה ואפשר גם לא. מציעה שתקראו על האזור ותעשו רשימה של כל מה שמעניין אתכם ולפי זה תוכלו להחליט כמה זמן להקדיש לכל אזור. קחו בחשבון שקייפטאון ודרך הגנים זה שני אזורים שונים. מקייפטאון לנייזנה למשל זה חמש שעות נסיעה.
השאלה היא מה בכוונתכם לראות ולעשות באזור יוהנסבורג ?