מיניבוס מניו ארק למנהטן
-
מה הדרך הכי נוחה להגיע מניו ארק למנהטן 9 מבוגרים ו-2 ילדים? יש לכם המלצה על חברת הסעות שיש לה מיניבוס?
תודה מראש
-
מיניבוס מניו ארק למנהטןלא נסעתי עדיין אבל מלמידה בפורומים ובטיפים להוציא נסיעה עם הרכבת עד לתחנת פן שזה תלוי מזוודות וסבלנות, הדרך הכי נוחה וזולה אחרי זה היא באמצעות ניוארק אקספרס באס
https://newarkairportexpress.com/Newark/$/
יש אפשרות לרכוש מראש את הכרטיסים ושימו לב שיש מחיר מוזל לילדים ולתלמידים.
תהנו
-
מיניבוס מניו ארק למנהטןבהרכב כל כך גדול סביר להניח שכדאי להזמין שאטל פרטי ולא לנסוע באוטובוס משותף - מה גם שהסעה פרטית תיקח אתכם עד פתח המלון.
-
מיניבוס מניו ארק למנהטןתבדקי עם חברת כרמל לימוזינה (נדמה לי שכל קוראים להם).
יש להם אתר תיכנסי ותזמיני לפי כמות האנשים אנחנו נסענו איתם משדה התעופה למנהטן וחזרה והם היו נהדרים. הזמנו מיני ואן לחמישה וחמש מזוודות.
תשימי לב שבהזמנה שואלים אותך גם כמה מזוודות יהיו לכם.
-
מיניבוס מניו ארק למנהטן -
מיניבוס מניו ארק למנהטןיש לך ניסיון עם האוטובוס?
אנחנו זוג שמחזירים רכב בניוארק. וצריכים להגיע למנהטן
איפה עובר האוטובוס.ולאן במנהטן הוא מגיע?
והאם אפשר לחזור איתו ממנהטן חזרה לשדה תעופה
-
מיניבוס מניו ארק למנהטןהאוטובוס נוח לתיירים עם מזוודות (ראו טיפים), עוצר בשלוש תחנות על תוואי רחוב 42 פחות או יותר ממזרח למערב.
פורט אוטורטי במזרח
בראינט פארק במרכז
וגארנד סנטרל במערב
ניתן להזמין נסיעה הלוך חזור
שאלת תם- מדוע לא תחזירו את הרכב במנהטן?- לרוב חברות ההשכרה יש סניפים בתוך האי. כך תחסכו זמן וכסף...
-
מיניבוס מניו ארק למנהטןאבדוק איתם. אנחנו עם ילדים ובהחלט נראה לי שלהזמין שאטל פרטי אחרי טיסה כל כך ארוכה זה עדיף... תודה רבה!!!
-
מיניבוס מניו ארק למנהטןלפי בדיקתי באתר של CARMELLIMO.COM, אם אני לא טועה, אם תזמינו שני מיניואנים ל-5 ול-6 אנשים, יעלה לכם הרבה פחות ממיניבוס. יש באתר קופון הנחה של כמה דולרים.